![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Și s-a deschis templul lui Dumnezeu, cel din cer, și s-a văzut în templul Lui chivotul legământului Său, și au fost fulgere și vuiete și tunete și cutremur și grindină mare."Apocalips 11,19 Așa că mare atenție: grindina e din ce în ce mai mare, când va ajunge de mărimea unui talant, o să ai ocazia să vezi și chivotul Legii! Mă tem însă că va fi prea târziu să te pocăiești... Încă o dată (oare pentru a câta?): noi nu trâmbițăm legea veche și temporară, ci pe cea veșnică! Dumnezeu fiind veșnic, Legea care Îi exprimă caracterul e la fel veșnică. Când a fost sau va fi "legal" să ucizi, să minți, să furi, etc.? Îți imaginezi un asemenea moment? În Istorie, ori chiar în Veșnicie! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Și templu N-AM văzut în ea, pentru că Domnul Dumnezeu, Atotțiitorul, și Mielul ESTE templul ei". (Apocalipsa 21:22). Iar Dumnezeu este si acum TEMPLU in ceruri! Asa a fost mereu. Dovada ca Adam si Eva NU au avut nevoie de un templu in Eden si nici Dumnezeu nu le-a facut vreunul. PS: VOI adventistii sunteti cei care ati impartit legea in doua: morala si ceremoniala dupa bunul vostru plac desi NU exista un verset biblic care sa sustina aberatia asta a vostra. Apropos, DINTE PENTRU DINTE SI OCHI PENTRU OCHI unde se incadreaza? La cea morala sau la cea ceremoniala? Iar voi repectati asta? Last edited by stefan florin; 13.07.2012 at 19:48:42. |
|
||||
|
||||
![]()
Adica ce vrei sa zici ca Dumnezeu a schimbat Legea? Nu se poate asa ceva. :))
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Ați auzit că s-a zis: "Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte". Eu însă vă spun vouă: Nu vă împotriviți celui rău; iar cui te lovește peste obrazul drept, întoarce-i și pe celălalt". (Matei 5:38-39) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar Eu vă spun: Iubiți pe vrăjmașii voștri" Aceeasi formulare, deci prin deductie aceeasi Sursa. Dar in Sf Scriptura nu exista. O insemna ca Hristos a citat din Sf Traditie? Chiar nu se poate. Adica exista si Sf Traditie, si porunci din Lege care s-au schimbat? Nu exista asa ceva. Hotii astia de ortodocsi au falsificat Sf Scriptura. Si pe aia protestanta. =)))
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: trebuia neaparat Hristos sa citeze pe un profet cand invata multimile legea iubirii? Si apropos, legea iubirii nu ortodocsii au introdus-o in Biblie falsificand-o |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc domnule osutafaraunu pentru raspunsuri.
Luasem si eu in calcul o posibila interpretare asemanatoare celei date de dvs. mai ales ca este foarte usor de interpretat asa, la o prima vedere totul pare sa indice in special biserica catolica. Insa multe elemente nu se potrivesc. Dvs. stiti ca in Vechiul Testament exista un semn al lui Dumnezeu pe mana si pe frunte si stiti ca el exista la toti cei ce apartin lui Dumnezeu. Stiti de asemenea ca cei ce se inchina Antehristului primesc semnul lui tot pe mana si pe frunte. Daca luati definitia antehristului asa cum este data in Evanghelia de la Ioan, dvs. puteti sa ii acuzati pe catolici sau ortodocsi ca s-ar inchina unui antehrist? Si roadele care se vad in cele doua biserici, atata cat se vad, pot exista ele in curtea antehristului la cei marcati de el? Nu dupa roade se cunoaste pomul? Este adevarat ca roadele nu mai sunt pe masura celor din vremea apostolilor, este si off-ul meu oarecum, dar este o diferenta intre o biserica nitel amortita si una ce se inchina antehristului. Revenind deci la Templu, Antehristul cel cu A mare se instaleaza in Templu si lumea incepe sa i se inchine iar cei ce refuza nu mai pot vinde si cumpara. Credeti ca acest Antehrist nu este un singur personaj ci o inlantuire de mai multi sefi religiosi? Si intr-un caz si in celalalt nu ne aflam in situatia de a nu putea vinde si cumpara daca nu ne inchinam celui ce se crede dumnezeu. Cine se crede asa ceva? Exista cativa care se cred Hristos revenit pe pamant si care inseala pe multi dar inca niciunul nu are profilul Antehristului. Iar acei hristosi mincinosi ii indeparteaza pe oameni de la Hristos nu este cazul bisericilor traditionale. Daca luati defintia antihristului de la Ioan o sa vedeti ca nu o puteti aplica sefilor religiosi. Puteti sa le gasiti multe pacate si nereguli si chiar credinte false daca doriti, dar lucratura impotriva lui Hristos nu, decat daca dati pe vreo cate unu care si-a propus sa surpe biserica din interior, dar altfel nu. Eu eram in Israel in urma cu ceva ani si am prins acolo ziua cand sarbatoreau reconstruirea Templului. Prin acord international Ierusalimul este considerat orasul sfant al celor trei religii monoteiste si ca atare este considerat un fel de patrimoniu pentru toti ca atare s-a interzis plasarea institutiilor oficiale israelite. Evreii au incalcat acordul si au mutat tot felul de institutii in Ierusalim, si duc acolo o politica puternic rasista (legislativa, morala si psihologica) care i-a alungat deja pe multi dintre crestinii si arabii din Ierusalim. Iar politica continua. Chiar si pentru munci temporare refuza sa aduca palestinieni care sunt la o aruncatura de bat si muncesc pe bani putini, ci prefera sa aduca asiatici, in special Filipinezi. Politica este foarte clara iar semnele lor le indica faptul ca Mesia vine dintr-un moment in altul. Conform spuselor evreilor, viata lor in diaspora a fost mult mai pasnica si linistita alaturi de musulmani decat de crestini iar pentru ei singura religie monoteista in afara celei ebraice este cea musulmana. Crestinii sunt idolatrii din punctul lor de vedere din cauza Trinitatii. Din randul musulmanilor au iesit recent acesti extremisti care terorizeaza lumea insa conform religiei musulmane ei nu au voie sa se atinga de evrei sau de crestini, adica de oamenii Cartii. Un musulman cu studii universitare islamice mi-a spus ca o sa vad eu cand se va reintoarce Iisus cum voi renunta la Trinitate si voi accepta "adevarul" revelat in Coran si nu mai stiu inca ce carte, ca o sa vad cum Mesia o sa distruga idolatria crestina, pentru ca numai el poate face asta, musulmanii nu au voie. Ca atare, cand prin mijloace politice vor fi dati afara majoritatea arabilor din Israel evreii vor construi Templul. Si stiti bine cine ii ajuta pe evrei militar si politic. Rabinii ortodocsi din Israel isi invata credinciosii sa nu iasa pentru nici un motiv din tara pentru ca Mesia poate veni dintr-un moment in altul. Intrebati fiind de acestia cum o sa il recunoasca pe Mesia, au raspuns ca nu il vor recunoaste ci Mesia se va face cunoscut lor. Poate fi foarte bine Antehristul, nu? In paralel, arabii se asteapta si ei la venirea unui antehrist care, exact ca in Biblia crestina, va face multe minuni pentru a insela oamenii si a le cere inchinare. Dvs. vedeti vreun sef crestin facand minunile? Ca eu nu. Musulmanii dau detalii asupra minunilor care sunt in acord cu cele scrise in Apocalipsa in sensul ca ei indica o personalitate care va opri ploaia timp de trei ani de zile cu instalarea unei secete tot mai profunde si cand toata lumea va fi infometata va aparea cu alimente gratis pentru toti cu conditia sa i se dea inchinare. Nu-i exclus sa fie asa ceva. In orice caz, daca tinem seama de toate elementele, marele antehrist inca nu a aparut. Si tinand seama de evenimentele politico-religioase mondiale si modului in care sunt atacate fara mila bisericile din toata partile si zanzania bagata intre ele ca sa le destrame, eu sunt convinsa ca antehristul nu vine din biserica crestina ci dimpotriva, bisericile crestine il incomodeaza pe necuratul care ii pregateste calea. Deci antehristul trebuie cautat intre cei care se dau "cei buni" si care pe nesimtite surpa bisericile lui Hristos. La ora actuala nu vad decat francmassoneria sa implineasca aceste criterii. Si sunt dintre cei care refuz orice teorie conspirationista, judec la rece totul si cercetez cat pot in mod impartial, insa indiciile par sa duca toate in acelasi punct. Iar cum BC este cea mai atacata, inseamna ca ea are cea mai mare putere de a se opune antehristului... Iar antehristul nu bine inainte ca Evanghelia sa fi fost propovaduita in toate colturile lumii, ori iata inca un motiv pentru care BC este contra antehristului, este cea mai mare biserica la ora actuala care evanghelizeaza. Cultele (neo)protestante luate impreuna sunt inca si mai numeroase, si ceva mai active, insa nici BC nu-i de neglijat. Dupa parerea mea, se apropie tot mai mult momentul prevestit in Biblie in care Dumnezeu ii cheama la El pe ai Lui. Iesirea din Babilon este ochemare de a iesi din lume si a intra in Biserica... Last edited by Adrianna; 13.07.2012 at 21:39:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica ce vrei sa zici ca Dumnezeu S-a schimbat? Nu se poate asa ceva. :)) Deci până la Hristos, Dumnezeu era rău, era URĂ, iar de la Hristos încoace e IUBIRE? Asta vrei să zici? Ia de aici: "Să nu te răzbuni cu mina ta și să nu ai ură asupra fiilor poporului tău, ci să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuți. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru." Ghici ghicitoarea mea: unde sunt scrise cuvintele de mai sus? În VT, ori NT? Ia cu încredere, e în versiunea ortodoxă! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nici la una, nici la cealaltă, face parte din legile de conduită socială. Valabile tot numai până la Hristos. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|