![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Macar pot incerca sa scap de lupi. Fara indoiala ca alti lupi le vor lua mereu locul dar ceea ce propui tu este sa-l las pe cel care m-a atacat in ultimii 3 ani in pace pentru ca de fapt el nu ma ataca ci ma apara. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atat timp cat se bat doi lupi, nu esti tu in farfurie. E dificil? Prea dificil, esti prea nerabdator sa intri in gura la lupul cel mai puternic. Macar daca esti mancat, sa fii mancat ca lumea, nu doar ros de un picior, corect? Sau esti bugetar si nu-ti sta la inima reducerea de 25%? Stai linistit ca nici astia nu o sa-ti dea banii la loc cum erau. Ba nu este exclus sa mai urmeze o serie de concedieri, cum altfel sa reduci deficitul bugetar (norma UE) si sa-ti ramana si pentru turma de hoti (norma de partid)? Citat:
Pai cum, ca m-ai facut curios? Ca daca nu era manevra PSD -ista, stateai ca si pana acum si o luai pe coaja. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa zicem ca se bat 2 lupi. Acum la referendum, intr-un fel sau altul unul din lupi va castiga. Dupa care ajungem oricum in farfurie. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa dea Domnul sa avem mintile luminate pentru decizia cea mai buna!
si ca Magarii cei Nesimtiti nu vor frauda alegerile la acest referendum, |
|
|||
|
|||
![]()
Lupt si eu cum pot, nu are nici un rost sa spun aici pe forum mai multe, oricum eu sunt doar un om obisnuit. Cred ca nici nu are rost sa discutam lucrurile astea aici dar daca altcineva a inceput atunci nu vreau sa se creada ca toti gandim la fel.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cum s-ar putea ataca pe ei insisi? Si unde ai vazut bugetar fericit si sustinator a lui Basescu cand le-a taiat veniturile si i-a pus pe drumuri. A, poate aia de la varf, dar aia nu sunt bugetari, sunt clientela politica. Iar eu nu sunt nici una nici alta. Citat:
Il va sacrifica probabil pe Ponta (previzibil) insa tot va avea un cuvant greu de spus. Cu atat mai mult din toamna. Insa atat timp cat va ramane Basescu presedinte le va sufla in ceafa si le va sta ca un ghimpe in costa (probabil de asta s-au si grabit sa-l schimbe). Probabil nu din drag pentru justitie, democratie sau poporul roman ci pentru a-si apara el (cat de cat) pielea. Am inteles, e o lupta imaginara. Last edited by AlinB; 12.07.2012 at 22:56:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Imaginara sau nu, este dreptul meu sa spun ceea ce cred si sa-mi imaginez ca am dreptul sa dau in cap lupilor. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Si nu doar clientela politica ia apararea lui Basecu, si culmea, nu sunt nici "basescisti" cum zic unii. Ai macar curajul sa vezi asta. Citat:
Trebuie sa te simti razbunat, chit ca astia care chipurile te razbuna o sa te calareasca de o sa-ti iasa ochii mai dihai ca de la PDL -isti. Asta se cheama gandire emotiva pe termen scurt. Citat:
Ai fi crezut ca unul ca Nastase sau Iacobov vor fi vreodata condamnati? Sigur, nici macar pentru a 10a parte din ce au facut si proabil rotitele au fost miscate pe linie politcia nu justitia absolta si independenta la care visezi tu, dar oricum este ceva. Citat:
Citat:
Last edited by AlinB; 12.07.2012 at 23:22:02. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Si mai usor cu "rautacismele" intelectualistule :)) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|