Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.07.2012, 22:24:12
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Cum ziceam si mai inainte, daca ar fi asteptat pana la alegeri probabil ar fi avut mai multa legitimitate si poate castig de cauza.
Dar incepand batalia acum si mai ales prin unul ca Ponta Copiatorul, au sanse mari sa piarda.

Acum, raspunsul tau imi arata ca mai este o categorie in afara de cele doua, "the machoman" care desi are muschi cat paiul si tot ce face este sa faca galerie pentru lupul mai puternic, crede ca o data ce va castiga va fi in stare sa se lupte cu el desi dupa cum recunoaste, 3 ani a fost mancat de ala mai slab.

Sa razi? Sa plangi?
Sa plangi pentru ca nu poti vedea lucrurile asa cum sunt. Si daca s-ar fi intamplat asta dupa alegeri tot am fi avut "abuzuri ", aveam aceeasi Curte Constitutionala si aceleasi legi care trebuiau schimbate. Acelasi Ponta Copiatorul ar fi fost in fruntea bataliei. Si fanii lui Basescu ar fi vorbit despre acelasi "echilibru " al puterilor.
Macar pot incerca sa scap de lupi. Fara indoiala ca alti lupi le vor lua mereu locul dar ceea ce propui tu este sa-l las pe cel care m-a atacat in ultimii 3 ani in pace pentru ca de fapt el nu ma ataca ci ma apara.
Vechi 12.07.2012, 22:30:14
Senior Member

Implicit

Citat:

Tu care lupti pentru intoarcerea dictaturii PSD care de altfel a fost sub diverse forme mult mai mult timp decat cea PDL, spui ca stii ce e aia democratie?
Sa fim seriosi.
Tu recunosti ca a existat o dictatura a PDL dar imi spui sa nu ma lupt cu ea pentru ca vine dictatura cealalta ?
Vechi 12.07.2012, 22:34:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Sa plangi pentru ca nu poti vedea lucrurile asa cum sunt. Si daca s-ar fi intamplat asta dupa alegeri tot am fi avut "abuzuri ", aveam aceeasi Curte Constitutionala si aceleasi legi care trebuiau schimbate. Acelasi Ponta Copiatorul ar fi fost in fruntea bataliei. Si fanii lui Basescu ar fi vorbit despre acelasi "echilibru " al puterilor.
Macar pot incerca sa scap de lupi. Fara indoiala ca alti lupi le vor lua mereu locul dar ceea ce propui tu este sa-l las pe cel care m-a atacat in ultimii 3 ani in pace pentru ca de fapt el nu ma ataca ci ma apara.
Extraordinar, te pomenesti ca tu poti, esti ala "vazatorul" cand nu poti intelege nici macar elementarul unei situatii.

Atat timp cat se bat doi lupi, nu esti tu in farfurie. E dificil?
Prea dificil, esti prea nerabdator sa intri in gura la lupul cel mai puternic.

Macar daca esti mancat, sa fii mancat ca lumea, nu doar ros de un picior, corect?

Sau esti bugetar si nu-ti sta la inima reducerea de 25%?

Stai linistit ca nici astia nu o sa-ti dea banii la loc cum erau.

Ba nu este exclus sa mai urmeze o serie de concedieri, cum altfel sa reduci deficitul bugetar (norma UE) si sa-ti ramana si pentru turma de hoti (norma de partid)?

Citat:
Tu recunosti ca a existat o dictatura a PDL dar imi spui sa nu ma lupt cu ea pentru ca vine dictatura cealalta ?
De ce, pana acum te-ai luptat cu ea?
Pai cum, ca m-ai facut curios?

Ca daca nu era manevra PSD -ista, stateai ca si pana acum si o luai pe coaja.
Vechi 12.07.2012, 22:41:34
Senior Member

Implicit

Citat:
Extraordinar, te pomenesti ca tu poti, esti ala "vazatorul" cand nu poti intelege nici macar elementarul unei situatii.

Atat timp cat se bat doi lupi, nu esti tu in farfurie. E dificil?
Prea dificil, esti prea nerabdator sa intri in gura la lupul cel mai puternic.

Macar daca esti mancat, sa fii mancat ca lumea, nu doar ros de un picior, corect?

Sau esti bugetar si nu-ti sta la inima reducerea de 25%?

Stai linistit ca nici astia nu o sa-ti dea banii la loc cum erau.

Ba nu este exclus sa mai urmeze o serie de concedieri, cum altfel sa reduci deficitul bugetar (norma UE) si sa-ti ramana si pentru turma de hoti (norma de partid)?

Stii asta e cel mai amuzant. Cei mai aprigi aparatori ai lui Basescu sunt legati ombilical de banii de la stat dar ii ataca pe bugetari. Probabil ei cred ca merita banii aia multi pe care-i primesc pe cand cei care chiar muncesc sunt niste intretinuti.

Sa zicem ca se bat 2 lupi. Acum la referendum, intr-un fel sau altul unul din lupi va castiga. Dupa care ajungem oricum in farfurie.
Vechi 12.07.2012, 22:42:50
nothing1000 nothing1000 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.06.2012
Implicit Sa dea Domnul sa avem mintile luminate pentru decizia corecta

Sa dea Domnul sa avem mintile luminate pentru decizia cea mai buna!
si ca Magarii cei Nesimtiti nu vor frauda alegerile la acest referendum,
Vechi 12.07.2012, 22:49:00
Senior Member

Implicit

Citat:

Lupt si eu cum pot, nu are nici un rost sa spun aici pe forum mai multe, oricum eu sunt doar un om obisnuit. Cred ca nici nu are rost sa discutam lucrurile astea aici dar daca altcineva a inceput atunci nu vreau sa se creada ca toti gandim la fel.
Vechi 12.07.2012, 22:53:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Stii asta e cel mai amuzant. Cei mai aprigi aparatori ai lui Basescu sunt legati ombilical de banii de la stat dar ii ataca pe bugetari. Probabil ei cred ca merita banii aia multi pe care-i primesc pe cand cei care chiar muncesc sunt niste intretinuti.
Serios? Explica-mi si mie cum vine treaba asta, daca sunt legati de banii de la stat, atunci sunt bugetari nu?
Si cum s-ar putea ataca pe ei insisi?

Si unde ai vazut bugetar fericit si sustinator a lui Basescu cand le-a taiat veniturile si i-a pus pe drumuri.

A, poate aia de la varf, dar aia nu sunt bugetari, sunt clientela politica.

Iar eu nu sunt nici una nici alta.

Citat:
Sa zicem ca se bat 2 lupi. Acum la referendum, intr-un fel sau altul unul din lupi va castiga. Dupa care ajungem oricum in farfurie.
De ce, crezi ca PSD -ul va da foarte mult inapoi?
Il va sacrifica probabil pe Ponta (previzibil) insa tot va avea un cuvant greu de spus.
Cu atat mai mult din toamna.

Insa atat timp cat va ramane Basescu presedinte le va sufla in ceafa si le va sta ca un ghimpe in costa (probabil de asta s-au si grabit sa-l schimbe).

Probabil nu din drag pentru justitie, democratie sau poporul roman ci pentru a-si apara el (cat de cat) pielea.

Citat:
Lupt si eu cum pot, nu are nici un rost sa spun aici pe forum mai multe, oricum eu sunt doar un om obisnuit. Cred ca nici nu are rost sa discutam lucrurile astea aici dar daca altcineva a inceput atunci nu vreau sa se creada ca toti gandim la fel.
Am inteles, e o lupta imaginara.

Last edited by AlinB; 12.07.2012 at 22:56:39.
Vechi 12.07.2012, 23:03:28
Senior Member

Implicit

Citat:
Serios? Explica-mi si mie cum vine treaba asta, daca sunt legati de banii de la stat, atunci sunt bugetari nu?
Si cum s-ar putea ataca pe ei insisi?

Si unde ai vazut bugetar fericit si sustinator a lui Basescu?
Cei de la ICR de exemplu. Sunt bugetari si fericiti. Eu vorbeam si despre cei care sunt platiti din bani publici desi nu lucreaza la stat cum sunt cei de la EvZ sau Romania Libera.Doar nu crezi ca aduce cineva bani de acasa sa-i sustina. Deci vezi, pot fi legati de banii de la stat si daca nu-s bugetari.

Citat:
De ce, crezi ca PSD -ul va da foarte mult inapoi?
Il va sacrifica probabil pe Ponta (previzibil) insa tot va avea un cuvant greu de spus.

Insa atat timp cat va ramane Basescu presedinte le va sufla in coasta.
Nu cred ca din drag pentru justitie sau poporul roman ci pentru a-si apara el (cat de cat) pielea.
Interesul meu este sa scap de Basescu.Despre PSD as putea scrie acum zeci de pagini. Dar refuz sa cad in capcana asta, deocamdata ce se intampla pe 29 e cel mai important pentru mine. Chestia asta cu Basescu sufland in ceafa altora e propaganda ieftina. Eu vreau justitie independenta, eu vreau servicii secrete independente, nu un jupan care sa le controleze chiar daca asta inseamna "echilibru ". Este tot un dezechilibru pentru ca ai lui nu-s niciodata controlati.

Citat:
Am inteles, e o lupta imaginara.
Imaginara sau nu, este dreptul meu sa spun ceea ce cred si sa-mi imaginez ca am dreptul sa dau in cap lupilor.
Vechi 12.07.2012, 23:18:20
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Cei de la ICR de exemplu. Sunt bugetari si fericiti. Eu vorbeam si despre cei care sunt platiti din bani publici desi nu lucreaza la stat cum sunt cei de la EvZ sau Romania Libera.Doar nu crezi ca aduce cineva bani de acasa sa-i sustina. Deci vezi, pot fi legati de banii de la stat si daca nu-s bugetari.
Ti-am zis, nu sunt bugetari, e clientela politica.

Si nu doar clientela politica ia apararea lui Basecu, si culmea, nu sunt nici "basescisti" cum zic unii.

Ai macar curajul sa vezi asta.

Citat:
Interesul meu este sa scap de Basescu.Despre PSD as putea scrie acum zeci de pagini. Dar refuz sa cad in capcana asta, deocamdata ce se intampla pe 29 e cel mai important pentru mine.
Sigur, toti au un interes, si psd -ul are un interes, si tu ai un interes.
Trebuie sa te simti razbunat, chit ca astia care chipurile te razbuna o sa te calareasca de o sa-ti iasa ochii mai dihai ca de la PDL -isti.

Asta se cheama gandire emotiva pe termen scurt.

Citat:
Chestia asta cu Basescu sufland in ceafa altora e propaganda ieftina.
Sau nu esti informat.

Ai fi crezut ca unul ca Nastase sau Iacobov vor fi vreodata condamnati?
Sigur, nici macar pentru a 10a parte din ce au facut si proabil rotitele au fost miscate pe linie politcia nu justitia absolta si independenta la care visezi tu, dar oricum este ceva.

Citat:
Eu vreau justitie independenta, eu vreau servicii secrete independente, nu un jupan care sa le controleze chiar daca asta inseamna "echilibru ". Este tot un dezechilibru pentru ca ai lui nu-s niciodata controlati.
In timp ce tu ai sa visezi frumos asa la cai verzi pe pereti, dand in dreapta si stanga orbeste si cu disperare, ai sa fii mancat pe indelete de realitatea imediata si care in culmea nesimtirii, nu vrea sa se potriveasca cu aspiratiile tale pentru care lupti imaginar.

Citat:
Imaginara sau nu, este dreptul meu sa spun ceea ce cred si sa-mi imaginez ca am dreptul sa dau in cap lupilor.
Spor la imaginat, viteazule :))

Last edited by AlinB; 12.07.2012 at 23:22:02.
Vechi 12.07.2012, 23:29:07
Senior Member

Implicit

Citat:
Ti-am zis, nu sunt bugetari, e clientela politica.

Si nu doar clientela politica ia apararea lui Basecu, si culmea, nu sunt nici "basescisti" cum zic unii.

Ai macar curajul sa vezi asta.
Ce sa vad ? E o propaganda basista pe mai multe voci dar care spune acelasi lucru. Nu votati DA la referendum.

Citat:
Sigur, toti au un interes, si psd -ul are un interes, si tu ai un interes.
Trebuie sa te simti razbunat, chit ca astia care chipurile te razbuna o sa te calareasca de o sa-ti iasa ochii mai dihai ca de la PDL -isti.

Asta se cheama gandire emotiva pe termen scurt.
Sunt dispus sa-mi asum riscul asta.

Citat:
Sau nu esti informat.

Ai fi crezut ca unul ca Nastase sau Iacobov vor fi vreodata condamnati?
Sigur, nici macar pentru a 10a parte din ce au facut si proabil rotitele au fost miscate pe linie politcia nu justitia absolta si independenta la care visezi tu, dar oricum este ceva.
Nu am crezut niciodata ca Nastase va fi condamnat doar pentru ca merita sa fie condamnat. Eu cred ca Basescu este corupt dar as vrea sa-l vad la puscarie pentru ca este corupt nu pentru ca oamenii cred ca merita sa faca puscarie.

Citat:
In timp ce tu ai sa visezi frumos asa la cai verzi pe pereti, dand in dreapta si stanga orbeste si cu disperare, ai sa fii mancat pe indelete de realitatea imediata si care in culmea nesimtirii, nu vrea sa se potriveasca cu aspiratiile tale pentru care lupti imaginar.

Spor la imaginat, viteazule :))
Toti o sa fim mancati mai devreme sau mai tarziu.
Si mai usor cu "rautacismele" intelectualistule :))
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18