![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Fericiti facatorii de pace, ca aceia fiii lui Dumnezeu se vor chema!" Poate ca uneori a face pace intre beligeranti inseamna a interveni in forta. Dar ragazul dat agresorilor de a nu mai face raul - chiar daca acest ragaz este impus cu forta - eu cred ca e un lucru bun. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Văd că ai trecut sub tăcere "metoda WWJD", consideri că este greșită? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Este o diferență fundamentală între imitatio Christi și WWJD. |
|
|
||||
|
||||
|
as dori sa-l intreb pe domnul "osutafaraunu", daca in prezent, in Romania, membrii cultului Adventist de ziua a 7-a, refuza sa faca instructie militara.
Multumesc! |
|
|
|||
|
|||
|
În prezent nu se mai face instrucție militară decât cu cei care doresc, armata fiind formată doar de profesioniști.
|
|
|
||||
|
||||
|
Si cand armata era obligatorie, care era optica adventistilor de ziua a saptea cu privire la efectuarea instructiei?
|
|
|
|||
|
|||
|
Optica era aceeași: chiar dacă un adventist are o armă (pușcă, cuțit, bâtă, topor, etc.) în mână el nu va ucide oameni. Adventiștii de regulă erau trimiși în unități militare de muncă și nu încele sub arme (Infanterie, Tancuri, Aviație, Marină).
|
|
|
||||
|
||||
|
intrebarea 2: sunt adventisti de ziua a saptea care doresc sa imbratiseze o cariera militara?
|
|
|
|||
|
|||
|
Stimabili, onorabili, rog nu întrerupeți pe orator, faceți tăcere; sunt cestiuni arzătoare la ordinea zilii; aveți puțintică răbdare. Aveți cuvântul, stimabile, dați-i înainte!
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu am cunoștință de așa ceva, dacă dumneavoastră cunoașteți cazuri puteți să ne spuneți.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
| Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|
|