![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Asta face parte din metoda 2. Produsul nostru e minunat, al concurentei e prost. Metoda noastra e minunata, a concurentei e proasta. Si dumneavoastra sinteti intoxicat de marketingul practicat pastorii/sefii dumneavoastra.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by nutucutu; 08.07.2012 at 19:43:32. |
|
|
||||
|
||||
|
Calea minimei rezistențe, deh...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Desigur, dacă iei jugul lui Hristos, împreună cu el, acesta nu mai e greu... dar puteți spune că ați experimentat asta, de vorbiți cu atâta ușurință despre? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu va mai povestesc despre al doi-lea caz ca o lungesc. Iar aici sesizam un caz clasic de inselare si viclenie adventista: pe de o parte sustineti ca atit ortodocsii cit si catolicii care respecta randuiala Bisericii din care provin se mantuiesc, iar pe de alta parte nu ezitati sa smulgeti un om aflat pe drumul mantuirii pentru a va mari numarul membrilor. Va preocupa mantuirea aproapelui in acest caz? Nu; urmariti sa aveti mai multi membri, atit. Citat:
Citat:
Din revelatiile sfintei Faustina: aceasta, cand medita la patima si moarte Domnului nostru pe cruce, a vazut trei multimi imense de oameni. Una era rastignita pe cruce asemenea Domnului, alta nu era rastignita pe cruce dar tineau cu tarie crucea, iar ultima era formata din oameni care isi trageau crucea dupa ei si erau nemultumiti. Eu ma straduiesc sa ma tin de cruce. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Și spuneți că vreți să vă dau credit și de această dată? Mai bine hai s-o lăsăm așa... a fost suficient... Citat:
"Căci jugul Meu este lesne de purtat, iar povara mea este ușoară" (Mat.11,30 - versiunea Catolică)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Iar din punctul meu de vedere problema e foarte simpla: Dumnezeu vrea ca toti sa ne mantuim. Daca, de exemplu, eu sint mai inceata la minte si nu pot intelege planul de mantuire al Lui Dumnezeu, cu siguranta ma voi mantui si fara sa inteleg acest plan. Important e sa nu pacatuiesc si sa iubesc. Daca totusi pacatuiesc, pentru ca diavolul ma inseala si e mai ager la minte decat mine, Domnul ma iarta la spovada. Si ma mai hraneste si cu Trupul Lui ca sa ma intareasca in lupta cu cel rau. Citat:
Asa este, chiar daca inainte pare ca am spus altceva. In acest context, jugul nostru e usor doar daca ducem jugul pregatit de Hristos pentru noi. In cazul colegei mele, dumneavoastra, biserica adventista, i-ati schimbat jugul si iata greutatea jugului. Last edited by nutucutu; 09.07.2012 at 07:50:51. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
In cazul asta a comis pacat foarte grav, relatiile trupesti in afara casatoriei sunt interzise. |
|
|
|||
|
|||
|
Raspuns posibil la intrebarea topicului: pentru ca nu ofera raspunsuri la toate intrebarile legate de Evanghelie dar afirma a detine tot Adevarul si toate raspunsurile legate de aceasta.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 15:10:48 |
| De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 18:53:00 |
| Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 15:38:29 |
| Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 19:46:27 |
| Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 09:47:09 |
|
|