Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.07.2012, 21:33:15
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
se vede ca esti fan Antena 3! Pe bune! Cine nu este de aceeasi opinie cu voi este neaparat basist. Cine nu tine cu Steaua este neaparat dinamovist uitand ca m-ai exista in tara asta si alte echipe de fotbal. Pe acest principiu mergeti voi acum
Daca esti interesat de un meci intre Steaua si Dinamo atunci e clar ca nu-ti este indiferent ce se intampla si ca o sa iei partea unei echipe. Stiu ca e o moda sa parem toti impartiali si obiectivi dar asa cum la mine se vede ca sant fan Antena 3, la fel se vede si la tine ca esti basist.

Ai spus ca mai toate partidele sant neocomuniste dar cel mai neocomunist e PSD-ul. E mai neocomunist ca Basescu ?
Reply With Quote
Vechi 07.07.2012, 21:47:18
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Daca esti interesat de un meci intre Steaua si Dinamo atunci e clar ca nu-ti este indiferent ce se intampla si ca o sa iei partea unei echipe. Stiu ca e o moda sa parem toti impartiali si obiectivi dar asa cum la mine se vede ca sant fan Antena 3, la fel se vede si la tine ca esti basist.

Ai spus ca mai toate partidele sant neocomuniste dar cel mai neocomunist e PSD-ul. E mai neocomunist ca Basescu ?
avandu-l pe tovarasul Iliescu PSD-ul ca mentor cred ca nu mai e nevoie de nici o explicatie.
Basescu e format din acelasi aluat cu Iliescu. Intelegi ce vreau sa spun!
PS: eu chiar il vreau suspendat pe Base. Vreau sa vina la Cotroceni geniul romanesc Crin Antonescu. Vreau sa vad cu el impreuna cu Victor Xerox duc Romania pe cele mai inalte culmi ale dezvoltarii (economice+morale) asa cum se lauda, neputand sa faca asta pana acum din cauza lui Basescu
Reply With Quote
Vechi 07.07.2012, 21:58:25
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
avandu-l pe tovarasul Iliescu PSD-ul ca mentor cred ca nu mai e nevoie de nici o explicatie.
PS: eu chiar il vreau suspendat pe Base. Vreau sa vina la Cotroceni geniul romanesc Crin Antonescu. Vreau sa vad cu el impreuna cu Victor Xerox duc Romania pe cele mai inalte culmi ale dezvoltarii (economice+morale) asa cum se lauda, neputand sa faca asta pana acum din cauza lui Basescu
Toate guvernarile din Romania au inceput cu un val imens de incredere si simpatie si s-au sfarsit cu huiduieli.Chiar nu a-ti inteles inca ,ca toti:iliescu,Constantinescu,Nastase,Basescu au avut momentul de marire initial,si apoi de decadere.Asa va fi si cu Ponta si cu cei de dupa el. De ce?
Pentru ca oamenii vad politica mai mult decat e de fapt.In occident e o simpla meserie .La noi e privita ca ceva mesianic,care poate mantui un popor,si apoi ,de fiecare data,constatam cu dezamagire,ca nu e asa.De aia era Tutea liberal,pt ca individul sa se sprijine pe sine si pe Dumnezeu,nu pe puterea paminteana
Pina ce patima aceasta nu va intra in limite normale,ca in occident,tot astfel de iluzii si deziluzii vor fi
Genul acesta de politica,mesianica, e o simpla patima lumeasca,care in plus mai produce si dezbinare.
Reply With Quote
Vechi 07.07.2012, 22:34:04
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Toate guvernarile din Romania au inceput cu un val imens de incredere si simpatie si s-au sfarsit cu huiduieli.Chiar nu a-ti inteles inca ,ca toti:iliescu,Constantinescu,Nastase,Basescu au avut momentul de marire initial,si apoi de decadere.Asa va fi si cu Ponta si cu cei de dupa el. De ce?
Pentru ca oamenii vad politica mai mult decat e de fapt.In occident e o simpla meserie .La noi e privita ca ceva mesianic,care poate mantui un popor,si apoi ,de fiecare data,constatam cu dezamagire,ca nu e asa.De aia era Tutea liberal,pt ca individul sa se sprijine pe sine si pe Dumnezeu,nu pe puterea paminteana
Pina ce patima aceasta nu va intra in limite normale,ca in occident,tot astfel de iluzii si deziluzii vor fi
Genul acesta de politica,mesianica, e o simpla patima lumeasca,care in plus mai produce si dezbinare.
pai nu politienii pozeaza in hristosi? Nu spun ei pe toate posturile TV: NOI VA SCOATEM DIN CRIZA?
Reply With Quote
Vechi 07.07.2012, 22:49:55
Senior Member

Implicit

Citat:
pai nu politienii pozeaza in hristosi? Nu spun ei pe toate posturile TV: NOI VA SCOATEM DIN CRIZA?
Ba da,ei au zis,si majoritatea ii si crede.
Eu tocmai asta zic. Sa nu mai punem atita patima in a uri partea adversa,sau a idolatriza partea placuta noua ,ci sa cautam mai degraba adevarul ,fie de o parte fie de alta.
Astfel vom reusi sa ne detasam de patima,fara a fi nici total neimplicati.
Si ne vom putea ocupa de lucrurile cu adevarat serioase
Orice patima,oboseste ,si dezorienteaza sufletul
Reply With Quote
Vechi 07.07.2012, 22:14:00
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Eu sant sigur ca n-o sa se intample nimic bun, il simpatizez pe Antonescu dar n-o sa-l votez ca sa fie presedinte jucator. Eu m-am saturat de jucatori, vreau sa am timp sa ma uit la Trinitas si mai putin la Antena 3.
Reply With Quote
Vechi 07.07.2012, 22:20:35
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Eu sant sigur ca n-o sa se intample nimic bun, il simpatizez pe Antonescu dar n-o sa-l votez ca sa fie presedinte jucator. Eu m-am saturat de jucatori, vreau sa am timp sa ma uit la Trinitas si mai putin la Antena 3.
Bravo , poti vota si cu Antonescu ,daca promiti ca nu mai pui atat de mare soperanta in el,pe cata ura ai adunat pt Basescu.Totu e sa nu ne orbeasca patima,si sa privim obiectiv,ca sa nu uitam prioritatile din viata noastra
Reply With Quote
Vechi 07.07.2012, 22:32:38
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Thumbs down

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Bravo , poti vota si cu Antonescu ,daca promiti ca nu mai pui atat de mare soperanta in el,pe cata ura ai adunat pt Basescu.Totu e sa nu ne orbeasca patima,si sa privim obiectiv,ca sa nu uitam prioritatile din viata noastra
Iar ai inceput cu sminteli si judecati aiurea ? De unde sti tu ce si pe cine uraste luliu ? De ce gandesti totul in juru-ti prin oglinda gandurilor si trairilor tale ? De unde si pana unde vezi ura ! Ura-i la tine baiete , si asta-i tare grav ! ! !
Vechi 07.07.2012, 22:41:51
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Iar ai inceput cu sminteli si judecati aiurea ? De unde sti tu ce si pe cine uraste luliu ? De ce gandesti totul in juru-ti prin oglinda gandurilor si trairilor tale ? De unde si pana unde vezi ura ! Ura-i la tine baiete , si asta-i tare grav ! ! !
Pai ai dreptate ,de acolo stiu,de la ura mea
Caci si eu il urasc pe Antonescu si Ponta si toti demagogii de la Realitatea si A3. Si consider ca Basescu a avut un rol pozitiv de a mai contracara balanta unei stangi mult prea puternice.
Dar,in plus de asta ,mai urasc ceva : propria mea ura, si subiectivismul gandurilor mele.
De aceea sunt convins ca si lui ii e profund antipatic Basescu,cum si mie Antonescu.
Asa e cu noi toti .
Si eu ma lupt cu aceste patimi lumesti,incercand sa vad si partea buna a celor care nu ii plac,si incercand sa vad si partea rea a celor care ii plac. Si constat astfel ca toti sunt la fel:nici prea buni,nici prea rai .
Si ca Unul singur merita toate gandurile si atentia noastra , bunul Dumnezeu. Pe El putem sa il placem,fara sa mai fim in pericol de a uri .
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor tot-Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 4 19.11.2011 02:18:41
Multumesc din suflet celor care imi sunt alaturi! andrutza151 Umanitare 2 03.02.2011 21:53:17
casnicia alaturi de un necredincios Aspasia Nunta 38 12.12.2010 22:15:41
Sa fim alaturi de Matei Vasile! sfantul_calinic Umanitare 0 17.10.2008 03:29:59