![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ai spus ca mai toate partidele sant neocomuniste dar cel mai neocomunist e PSD-ul. E mai neocomunist ca Basescu ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Basescu e format din acelasi aluat cu Iliescu. Intelegi ce vreau sa spun! PS: eu chiar il vreau suspendat pe Base. Vreau sa vina la Cotroceni geniul romanesc Crin Antonescu. Vreau sa vad cu el impreuna cu Victor Xerox duc Romania pe cele mai inalte culmi ale dezvoltarii (economice+morale) asa cum se lauda, neputand sa faca asta pana acum din cauza lui Basescu |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca oamenii vad politica mai mult decat e de fapt.In occident e o simpla meserie .La noi e privita ca ceva mesianic,care poate mantui un popor,si apoi ,de fiecare data,constatam cu dezamagire,ca nu e asa.De aia era Tutea liberal,pt ca individul sa se sprijine pe sine si pe Dumnezeu,nu pe puterea paminteana Pina ce patima aceasta nu va intra in limite normale,ca in occident,tot astfel de iluzii si deziluzii vor fi Genul acesta de politica,mesianica, e o simpla patima lumeasca,care in plus mai produce si dezbinare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu tocmai asta zic. Sa nu mai punem atita patima in a uri partea adversa,sau a idolatriza partea placuta noua ,ci sa cautam mai degraba adevarul ,fie de o parte fie de alta. Astfel vom reusi sa ne detasam de patima,fara a fi nici total neimplicati. Si ne vom putea ocupa de lucrurile cu adevarat serioase Orice patima,oboseste ,si dezorienteaza sufletul |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bravo , poti vota si cu Antonescu ,daca promiti ca nu mai pui atat de mare soperanta in el,pe cata ura ai adunat pt Basescu.Totu e sa nu ne orbeasca patima,si sa privim obiectiv,ca sa nu uitam prioritatile din viata noastra
|
|
||||
|
||||
![]()
Iar ai inceput cu sminteli si judecati aiurea ? De unde sti tu ce si pe cine uraste luliu ? De ce gandesti totul in juru-ti prin oglinda gandurilor si trairilor tale ? De unde si pana unde vezi ura ! Ura-i la tine baiete , si asta-i tare grav ! ! !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Caci si eu il urasc pe Antonescu si Ponta si toti demagogii de la Realitatea si A3. Si consider ca Basescu a avut un rol pozitiv de a mai contracara balanta unei stangi mult prea puternice. Dar,in plus de asta ,mai urasc ceva : propria mea ura, si subiectivismul gandurilor mele. De aceea sunt convins ca si lui ii e profund antipatic Basescu,cum si mie Antonescu. Asa e cu noi toti . Si eu ma lupt cu aceste patimi lumesti,incercand sa vad si partea buna a celor care nu ii plac,si incercand sa vad si partea rea a celor care ii plac. Si constat astfel ca toti sunt la fel:nici prea buni,nici prea rai . Si ca Unul singur merita toate gandurile si atentia noastra , bunul Dumnezeu. Pe El putem sa il placem,fara sa mai fim in pericol de a uri . |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Multumesc din suflet celor care imi sunt alaturi! | andrutza151 | Umanitare | 2 | 03.02.2011 21:53:17 |
casnicia alaturi de un necredincios | Aspasia | Nunta | 38 | 12.12.2010 22:15:41 |
Sa fim alaturi de Matei Vasile! | sfantul_calinic | Umanitare | 0 | 17.10.2008 03:29:59 |
|