![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Oare de ce toate postarile anti USL vin de la cluj? A dat primalul boc vre.un ordin ceva? :))
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
generalizezi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru ca, ardelenii in general sunt mai aproape de occident, in spirit,si in fapta !!! Traind atatea secole impreuna cu alte minoritati, ardelenii. au fost suficienti de inteligenti ca sa isi insuseasca ce au vazut bun de la fiecare !!! Cultul muncii, cultul averii,cultul cuvantului dat si al punctualitatii !!! Noi chiar credem si facem ceea ce credem !!! Poate de aia avem un nivel de trai mult mai ridicat decat in alte zone ale tarii !!! Si atata vreme cat avem doua maini si suntem sanatosi,nu ne plangem ca suntem saraci,si nu asteptam sa ni se ...dea !!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest insa, sa fim realisti, exista destule zone in tara asta cu oameni vrednici, gospodari si cuviincios educati. Imi amintesc Clujul de acum aproape 50 ani si nu seamana deloc cu ceea ce avem acum.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Multumesc din suflet celor care imi sunt alaturi! | andrutza151 | Umanitare | 2 | 03.02.2011 21:53:17 |
casnicia alaturi de un necredincios | Aspasia | Nunta | 38 | 12.12.2010 22:15:41 |
Sa fim alaturi de Matei Vasile! | sfantul_calinic | Umanitare | 0 | 17.10.2008 03:29:59 |
|