![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Vai de noi, sarac popor ,flamindocii ,si sepiile tarii isi fac de cap si noi crestinii ne ocupam de politica ,Bine ca putem sa o facem dar ,cu cei care se indreapta spre cirmauirea tarii nu vom pute nici sa mai avem dreptul de a-ne inchina in tichna la picioarele mintuitorului .Nu ma intereseaza politica si nici nu vreau sa fac nici un comentariu ,despre ei ,dar urechiile aud ,si ochii vad in ce mizerie si saracie ne vom zbate deacuma incolo,.....ve-ti vedea ca o sa am dreptate....peste putin timp cum vom fi condusi de comunistii lui Nastase care a delapidat 6,5 miliarde de euro impreuna cu clica lui si Iliescu in frunte ,sunt bine mersi asigurati neam de neamul lor cu tot ce au nevoie ,in tip ce noi ne zdrobim nervii cu care sa votam si cu care sa nu votam ,Aseara am citit pe un site cum stie frumosul de Antonescu sa mizeze la diferite jocuri milioane de euro,....visteria tarii mai are ceva bani,poate ne va juca si tara la ruleta,.....asa ca nu va mai necajiti ,asa de mult cu cine votati ,rugati-va la D-zeu sa ne scape de cei care ne vind ,si ne tradeaza si nu in ultimul rind ,..fiti crestini adevarati si inchinati-va ,ptr voi ,....insi-va,......Doamne ajuta
|
|
||||
|
||||
![]()
Și spuneți că nu faceți politică, a?
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ai mare dreptate, frate,nu facem politica ,dar ne doare ce se intimpla ,in jurul nostru ,vrind-nevrind te implici ,indiferenta duce la regret mai apoi,....
|
|
||||
|
||||
![]()
Spor la licenta, Heaven!
|
||||
|
||||
![]()
Se vede cata experienta de viata au cei de pe forum. Unul da licenta, altul poate a bac-ul... Asta spune multe. Multi dintre noi aveam 2-3 ani in vremea comunismului sau nici nu ne nascusem si ne lasam influentati de idei precum:"vin minerii", "ne intoarcem in.comunism" etc. Daca votati NU la referendum.o tinem in razboi politic inca doi ani. Nu cred ca isi doreste cineva asta... Cel mai sanatos ar fi sa scapam de acest regim si sa ne rugam sa nu faca si urmatorii la fel. Nu vreau decat sa fim respectati. Acest regim basist n.a facut decat sa ne jigneasca si sa creeze haos in toate domeniile.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Buna ziua,doamna Margareta!Este normal sa doara si anormal ar fi sa stai impasibil in conditiile a ceea ce se intampla in prezent cu tara noastra.Sa nu uitam ca si Iisus a intrat cu biciul in templu si nu a tacut in fata fariseilor...caci daca ar fi tacut,nu ar mai fi incomodat pe nimeni si nu ar mai fi avut sens sa fie rastignit.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Desi,din punctul meu de vedere,maturitatea personalitatii unui om nu este data de numarul de diplome detinute sau intotdeauna de varsta,ci de cu totul alte criterii...
|
|||
|
|||
![]()
Joc de glezne, sforile nu-s aici...
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...comment-113812 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|