Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.07.2012, 13:38:49
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Nu Deutsche Welle are de suportat inca doi ani de arogante marca Basescu, ci romanii din tara.
Deutsche Welle si Nature si ceilalti relateaza doar ce se intampla. Plagiatul este plagiat, nesocotorea constitutiei si atacurile asupra CC sunt atacuri asupra statului de drept. Asta e...

Iar romanii din tara vor suporta pe cine au trimis sa conduca tara: deocamdata pe Basescu, mai tarziu pe Crinisor sau MRU. Nu-mi prea amintesc sa fi fost romanii vreodata multumiti de conducatorii lor. De aceea cei ce se simt bine ca acum iau puterea, trebuie sa se gandesca ca in scurt timp vor fi huliti si injurati.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 06.07.2012, 13:39:05
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
In editia in limba germana Deutsche Welle ne compara cu o republica bananiera.
Dorianna, are dreptate DW.. asa am si fost din 2004 incoace, pana cum nu au vazut de cate ori a incalcat Basescu constitutia? Nu au vazut circul pe care l-a generat si intretinut de atata timp? Nu a vazut cum a raspuns oamenilor simpli cand se plimba la inundatii? Nu au vazut cum a manuit si subordonat Curtea Constitutionala? A jucat carti cu Constitutia. etc, etc, etc...
Da, are dreptate DW.

Si faptul ca spun cele de mai sus, nu inseamna ca sustin USL-ul, nici astia nu sunt ceea ce ne-ar trebui cu adevarat. Nici eu nu stiu care ar fi aceia, vad ca nici Stefan nu a dat nume cand am cerut.

Tare as vrea sa stiu cine ar putea sa fie atat de demn, atat de patriot si atat de roman incat sa zica "flit"" oricui ne obliga sau ne impune masuri economice, militare, sociale, etc din afara. Nu vad pe nimeni.. Polonezii au avut, dar le-a picat avionul...

Tot ce se intampla acum, nu se petrece fara stirea si aprobarea tacita a celor mai mai ai Europei sau SUA (prima data am banuit ca si ai Rusiei, si nu mai imi dau seama daca este sau nu este asa, de cand l-am vazut pe consilierul american, care a casapit sarbi in Kosovo, nu sunt de acord cu un astfel de consilier, categoric nu...) am fi de-a dreptul stupid de naivi de ne-am inchipui asta. Asta din exterior.

Mai sunt si serviciile, SIE si SRI-ul care cred ca se bat cap in cap, si oricum fara ""verde"" de la ei ar fi transpirat toata treaba asta mai devreme, pe surse, ori faptul ca totul s-a petrecut naucitor de repede si fara fasairi, mie imi spune ceva, ca au intors carma; dar inca mai au de reglat intre ei, suprematia probabil...

Romania nu e libera si nu va fi libera, multa vreme de acum incolo, suntem colonia UE si parcul de distractii al scuturilor americane, pentru ca NATO inseamna doar SUA, ei au cuvantul decisiv acolo.

Last edited by Adriana Cluj; 06.07.2012 at 13:47:58.
Vechi 06.07.2012, 13:43:32
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nici mie nu-mi place dar nu-mi faceam griji oricum din punctul asta de vedere.A aparut acum doar ca un semnal pentru ceilalti din politica, sa inteleaga ca nici Ponta nu e singur ba chiar e sustinut la un nivel mult mai inalt decat Basescu.E o mare lovitura de imagine pentru ca e una din cele mai importante personalitati americane dar pentru noi nu cred ca inseamna ceva bun.Si Basescu si Ponta au acelasi stapan, doar nivelul celui de la care primesc ordine difera.
Asa am interpretat si eu scoaterea lui la inaintare, la vedere.
Vechi 06.07.2012, 13:46:16
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Romania nu e libera si nu va fi libera, multa vreme de acum incolo, suntem colonia UE si parcul de distractii al scuturilor americane, pentru ca NATO inseamna doar SUA, ei au cuvantul decisiv acolo.
Suntem, Adriana, suntem. Si asta deoarece, entuziasti cum suntem, am fost gata sa ne dam libertatea pentru niste castiguri materiale sau de alta natura venite de pe urma aderarii la UE si NATO. Acum am semnat niste acorduri si trebuie sa le respectam, nu avem ce face. Dar macar sa ne respectam propria lege si constitutia; asta ar fi un semn de respect fata de sine. Daca nu suntem in stare sa ne respectam propriile legi dam dovada ca o eventuala independenta ne-ar face mai mult rau decat bine.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 06.07.2012, 13:47:34
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Ce tot vorbiți voi aiurea?.. Și pentru cine credeți voi că s-a scris aici?

Sus Băsescu, Jos Băsescu, sus Băsescu, jos Băsescu...

Nu pricepeți că e o cacialma și că ungurii vor vota pentru suspendare pentru că ei nu vor regionalizare și desfințarea senatului? Nici UNPRul nu vrea și nici minoritățile... deci e clar cum se va vota... și Băsescu se va duce în mâna poporului foarte bine revoltat de cei ce lovesc la tăieri și la mațe și la pensii și TVA și handicapați și disponibilizați nepricepând ei că nu Băsecu e vinovatul ci ăia cu plagiatul și mafia din parlament care au băgat țara în criză și haos.

Dar omul prost și credool ce știe el, știe că în vremea lui Boc i s-a tăiat, deci Băsescu e de vină deci trebuie să ne scăpăm de el, neștiind că fără el ar fi fost mult mai rău!.. mai rău ca-n Grecia că ăia sunt demult în europa și au euro. Noi n-avem nici minte darmite bani de salarii și pensii. N-avem decât papagal contra și viceversa pe bani din împrunmut la dobânzi imense.

Last edited by vsovivi; 06.07.2012 at 13:50:20.
Vechi 06.07.2012, 13:49:02
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Nu au vazut cum a manuit si subordonat Curtea Constitutionala?
.
Ce nu inteleg strainii e ca nu poti avea incredere in Curtea Constitutionala din Romania, din moment ce membrii alesi au fost pe criterii politice. Acum a iesit Curtea cu un comunicat oficial in care a specificat ca una din judecatoare a fost amenintata azi dimineata, inainte de inceperea sedintei. Asta e comunicat? Pai a ajuns Curtea sa lanseze barfe de Can-Can? :) sa spuna clar, cine a amenintat-o, nu sa ingroase stirile otv-iste senzationale, ce vor fi preluate de toata presa internationala.
Vechi 06.07.2012, 13:51:00
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Eu as controla toate tezele de doctorat ale alesilor nostri, am un feeling ca 99% sunt inspirate prea mult :)
Nu doar ale alesilor, e o moda, un curent, suntem tara cu cel mai mare numar de masteranzi si doctoranzi pe mp. Cum crezi ca s-au intocmit? Ca de-ar fi luate pe bune, am fi cel mai destept popor din lume, cred.
Atatia am la servici de nu-i adevarat. Si-s prosti de bubuie toti. Copy/paste. Facultate facuta pe bani, diplome la kg.
Vechi 06.07.2012, 13:53:21
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Asa am interpretat si eu scoaterea lui la inaintare, la vedere.
Ii fragezesc pe amandoi ai nostri in acelasi timp.Pe Ponta il ataca ambasadorul iar lui Basescu i se arata pisica.Ii pui pe cei 2 in competitie si vezi care iti ofera mai mult.
Vechi 06.07.2012, 13:56:25
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
Ce nu inteleg strainii e ca nu poti avea incredere in Curtea Constitutionala din Romania, din moment ce membrii alesi au fost pe criterii politice. Acum a iesit Curtea cu un comunicat oficial in care a specificat ca una din judecatoare a fost amenintata azi dimineata, inainte de inceperea sedintei. Asta e comunicat? Pai a ajuns Curtea sa lanseze barfe de Can-Can? :) sa spuna clar, cine a amenintat-o, nu sa ingroase stirile otv-iste senzationale, ce vor fi preluate de toata presa internationala.
Ce criterii politice, păi 4 sunt de la USL, 1 de la UNPR, 1 de la UDMR, 3 de la Președenție. Deci despre ce politizare vorbim noi aici? Iar înainte de Zegrean și de cei ai președenției, toți, dar absolut toți erau ai lui iliescu-PSD comuniști fosile și dinozauri și reptile uriașe. Practic ei au afirmat împreună cu Iliescu PSD că la referendum nu e vorba de voință ci de o părere a poporului, o consultare fără consecințe constitușționale și legislative imediate, deci ei au fost capul răutăților: Isărescu-Iliescu-CCR!

Și tot ei au tupeul să invoce politizarea? Nu le este rușine?

Last edited by vsovivi; 06.07.2012 at 14:01:15.
Vechi 06.07.2012, 13:57:51
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Suntem, Adriana, suntem. Si asta deoarece, entuziasti cum suntem, am fost gata sa ne dam libertatea pentru niste castiguri materiale sau de alta natura venite de pe urma aderarii la UE si NATO. Acum am semnat niste acorduri si trebuie sa le respectam, nu avem ce face. Dar macar sa ne respectam propria lege si constitutia; asta ar fi un semn de respect fata de sine. Daca nu suntem in stare sa ne respectam propriile legi dam dovada ca o eventuala independenta ne-ar face mai mult rau decat bine.
Doriana, nu noi le-am semnat, nu noi am imprumutat bani de la FMI de o sa plateasca si nepotii nepotilor mei, au facut-o in numele nostru. Cu ce drept? Referendumurile au fost aranjate, inclusiv cele pentru aderarea la ue. Nu intelegeti ca nu facem ce vrem noi, ci ce vor altii? Nu v-ati lamurit inca?
Restu-i joc de glezne.

Last edited by Adriana Cluj; 06.07.2012 at 14:02:01.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18