![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
ce-i drept! judecand dupa cat de romantic au taiat ieri Ponta si Ambasadorul SUA tortul de 4 iulie ca un mire si o mireasa.... nu stiu ce-ar mai fi de zis.
|
||||
|
||||
![]()
Nu insinuez. Am spus-i pe de-a dreptu'. Da' ți-am zis eu: în mintea ta și lucrul drept se strâmbă.
Citat:
![]() Numa' că vezi tu, securiștii sunt ai lui mâine_suspendatul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Oricum, măcar să-i notăm. Draga mea... de-ai ști cât face în politică indignarea și neplăcerile unor femei... e ingredientul perfect pe care îl instigă USLașii, dar femeile lor sunt prea șterse, ieșiți voi în stradă la o contramanifestație împotriva lui Ungureanu, că e urât și nu-i cheamă și pe ceilalți oameni... deci e chiar un gest de discriminare inadmisibilă. Să ne lase, noi vrem cu USLașii că ăștia îi cuprinde pe toți de la stânga extremistă până la dreapta extremistă, ne regăsim toți acolo, deci ce nevoie mai avem de Ungureni? Uite ieșiți toate USListele și indignate declarați că nu vă place de Ungureanu și că v-ați săturat de Băsescu... ![]() Last edited by vsovivi; 05.07.2012 at 14:18:47. |
|
||||
|
||||
![]()
Am iesit in iarna, am indurat frig, nu mai ies acum sa protestez impotriva lui Basescu, o sa ma exprim la referendum. Pe Ungureanu n-a sa-l votez, daca vad ca pastreaza aceeasi atitudine, iar acolitii lui sunt din PD-L. By the way, cred ca mai sunt membru PNT-CD sau nu(?) deci nu ma mai asocia cu USL-ul, ca nu-i simpatizez :)
Last edited by ioanna; 05.07.2012 at 14:22:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu trebuie să mi te închini mie... cred că mă confunzi cu maimuțica sau cu papagalul sau cu momtanul pisicului ăla micu'... Dar dacă te-am prins cum atunci o dai imediat la întors ironic... chiar crezi că ține vrăjeala asta ieftină... cu întorsul prostesc în stil de arogănțel viril de stradă? Numai bască roșie îți mai lipsește... Acuma zi că te-am jignit... tot io... ![]() Last edited by vsovivi; 05.07.2012 at 14:26:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce e cu PNTCD-ul? Că Pavelescu e cu PDL-ul și cu Ungureanu... tu de care aparții?.. Nu de alta ci ca să știm și noi și să te notăm. :) Și poate ști și tu zicala: 'Ciorb la ciorb nu-și scoate bobochii!' însă șefu' ăla al vostru chiar s-a dat cu USLașii sau e tactică? Păi nu degeaba a fost el șef sindical roșu... bine că măcar acuma nu mai trebuie să se ascundă... după +Coposu și +Diaconescu senior, acuma poate să se manifeste nestingherit... poate urla ieșit din minți în direct pe antena 3, la Băsescu, prin televizor... că doar a terminat dreptul cu 10 ca șef de promoție. Ce-o fi pățit... am auzit că și-a făcut operație estetică și cică i-au tăiat din frunte... era prea proeminentă. Acum arată perfect... nu știu de ce USLașii nu-l bagă în seamă, căci el se agită cu foarte mult succes. Last edited by vsovivi; 05.07.2012 at 14:44:04. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
p.s si ce ma intereseaza pe mine ca Pavelescu e cu Ungureanu? Daca mie nu-mi place Ungureanu, nu-l votez. Nu l-am votat nici pe doctorul Radulescu cand a candidat la Primaria Clujului, eu proaspat tanar tanarnist, chiar daca am votat cu partidul sau (pntcd). Timpul mi-a dat dreptate, Serban Radulescu a luat-o pe panta traseismului ajungand de la taranisti la democrati-liberali, apoi la conservatori si cine mai stie pe unde e. Last edited by ioanna; 05.07.2012 at 14:52:49. |
|
||||
|
||||
![]()
cunosc personal oameni care nu au avut nicio pila ci doar idei f bune si li s-au aprobat proiectele. Asa ca nu pot crede asa ceva cand eu cunosc o alta realitate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am votat numai cu Băsescu... și PNȚCD... și cu Boc... Sunt mentorul lor spiritual... adică nu eu ci Dumnezeu. PNȚCD-ul a trădat prin Constantinescu pe regele Mihai așa că nu știu ce să mai zic despre ei, dar Pavelescu Aurelian e un geniu... păcat că e mic, urât și cu capu' mare. Dar că e un geniu în mizerie... în mizeria din PNȚCD, lupte și orgolii pentru supremație... cred că e evident pentru toată gLumea. Dacă ar forma ăștia o alianță de dreapta ar spulbera tot. Păcat că nu-i crede nimeni. Oamenii cred mai mult în animale, că-s drăgălașe, în maimuțică, în papagal și în psisicu ăla micu al momtanului Felicsecoor. Last edited by vsovivi; 05.07.2012 at 15:05:40. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 05.07.2012 at 15:17:35. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|