Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.07.2012, 14:11:31
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Se agita degeaba. Mutarile sunt deja in plic. Nu la Moscova.
ce-i drept! judecand dupa cat de romantic au taiat ieri Ponta si Ambasadorul SUA tortul de 4 iulie ca un mire si o mireasa.... nu stiu ce-ar mai fi de zis.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Vechi 05.07.2012, 14:11:48
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Ce insinuezi? Că sunt postac?
Nu insinuez. Am spus-i pe de-a dreptu'. Da' ți-am zis eu: în mintea ta și lucrul drept se strâmbă.

Citat:
Eu cred că tu ești securist ce stai pe aici la filaj... am dreptate?
M-ai prins..
Numa' că vezi tu, securiștii sunt ai lui mâine_suspendatul.
Vechi 05.07.2012, 14:15:33
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Dar sa avem o ultima satisfactie si sa plecam dupa ce-l demitem pe Basescu Ce va fi dupa, numai Dumnezeus stie. Nu-mi place Antonescu, n-am sa-l votez, nu-mi place nici Ungureanu, care se agita puternic in ultimul timp. M-a enervat ieri cu discursul sau: sa iasa dreapta in strada, sa iasa intelectualii bla,bla,bla ... de parca i-ar desconsidera pe ceilalti oameni, de parca ceilalti nu conteaza si nu au dreptul sa se exprime sau parerea lor nu ar conta. Sa iasa el in strada cu toti membrii de partid ai PD-lului, ca sa stim si noi cati sunt :)
Să știm câți sunt... și să-i împușcăm.
Oricum, măcar să-i notăm.

Draga mea... de-ai ști cât face în politică indignarea și neplăcerile unor femei... e ingredientul perfect pe care îl instigă USLașii, dar femeile lor sunt prea șterse, ieșiți voi în stradă la o contramanifestație împotriva lui Ungureanu, că e urât și nu-i cheamă și pe ceilalți oameni... deci e chiar un gest de discriminare inadmisibilă. Să ne lase, noi vrem cu USLașii că ăștia îi cuprinde pe toți de la stânga extremistă până la dreapta extremistă, ne regăsim toți acolo, deci ce nevoie mai avem de Ungureni?

Uite ieșiți toate USListele și indignate declarați că nu vă place de Ungureanu și că v-ați săturat de Băsescu...

Last edited by vsovivi; 05.07.2012 at 14:18:47.
Vechi 05.07.2012, 14:19:35
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Uite ieșiți toate USListele și indignate declarați că nu vă place de Ungureanu și că v-ați săturat de Băsescu...
Am iesit in iarna, am indurat frig, nu mai ies acum sa protestez impotriva lui Basescu, o sa ma exprim la referendum. Pe Ungureanu n-a sa-l votez, daca vad ca pastreaza aceeasi atitudine, iar acolitii lui sunt din PD-L. By the way, cred ca mai sunt membru PNT-CD sau nu(?) deci nu ma mai asocia cu USL-ul, ca nu-i simpatizez :)

Last edited by ioanna; 05.07.2012 at 14:22:55.
Vechi 05.07.2012, 14:24:09
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Nu insinuez. Am spus-i pe de-a dreptu'. Da' ți-am zis eu: în mintea ta și lucrul drept se strâmbă.

M-ai prins..
Numa' că vezi tu, securiștii sunt ai lui mâine_suspendatul.
Atunci tu nu ești securist ci mafiot... și ți-ai dat masterul în Catania... că prea vă place vouă să ajungeți toți în relații de tip master-slave.

Nu trebuie să mi te închini mie... cred că mă confunzi cu maimuțica sau cu papagalul sau cu momtanul pisicului ăla micu'...

Dar dacă te-am prins cum atunci o dai imediat la întors ironic... chiar crezi că ține vrăjeala asta ieftină... cu întorsul prostesc în stil de arogănțel viril de stradă?

Numai bască roșie îți mai lipsește...

Acuma zi că te-am jignit... tot io...

Last edited by vsovivi; 05.07.2012 at 14:26:18.
Vechi 05.07.2012, 14:31:25
Banned

Implicit

Citat:
Am iesit in iarna, am indurat frig, nu mai ies acum sa protestez impotriva lui Basescu, o sa ma exprim la referendum. Pe Ungureanu n-a sa-l votez, daca vad ca pastreaza aceeasi atitudine, iar acolitii lui sunt din PD-L. By the way, cred ca mai sunt membru PNT-CD sau nu(?) deci nu ma mai asocia cu USL-ul, ca nu-i simpatizez :)
Draga mea Ciorbistă, eu te întreb ce s-a întâmplat cu Ciorbea că-și dă mereu ochii peste cap și urlă pentru propășirea USL... este ceva politică de partid... va pus pe toți să strigați contra lui Băsescu fiindcă l-a pus Băsescu pe Roman să iasă din guvernul CDR că vedea că vorbea prea încet și prea moale?

Ce e cu PNTCD-ul? Că Pavelescu e cu PDL-ul și cu Ungureanu... tu de care aparții?..
Nu de alta ci ca să știm și noi și să te notăm. :)

Și poate ști și tu zicala:

'Ciorb la ciorb nu-și scoate bobochii!' însă șefu' ăla al vostru chiar s-a dat cu USLașii sau e tactică? Păi nu degeaba a fost el șef sindical roșu... bine că măcar acuma nu mai trebuie să se ascundă... după +Coposu și +Diaconescu senior, acuma poate să se manifeste nestingherit... poate urla ieșit din minți în direct pe antena 3, la Băsescu, prin televizor... că doar a terminat dreptul cu 10 ca șef de promoție. Ce-o fi pățit... am auzit că și-a făcut operație estetică și cică i-au tăiat din frunte... era prea proeminentă. Acum arată perfect... nu știu de ce USLașii nu-l bagă în seamă, căci el se agită cu foarte mult succes.

Last edited by vsovivi; 05.07.2012 at 14:44:04.
Vechi 05.07.2012, 14:38:58
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ce e cu PNTCD-ul? Că Pavelescu e cu PDL-ul și cu Ungureanu... tu de care aparții... nu de alta ci ca să știm și să te notăm. :)
Eu ma identific cu PNT-ul lui Maniu si Corneliu Coposu, nu cu actualii, asa ca lasa-ma cu Ciorbea & co :) Simpatizez cu taranistii pentru ceea ce au fost, nu pentru ceea ce sunt. La sf. liceului m-am inscris in organizatia de tineret a PNTCD-ului, ca sa ajut un coleg sa ajunga presedinte. Daca era vorba de alt partid, cu siguranta nu m-as fi inscris. M-am dus, l-am votat, am mai bifat doua, trei sedinte si gata. Prea multa politica strica :) Faza amuzanta e ca timp de cativa ani inca imi mai trimiteau felicitari de ziua onomastica, cu toate ca nu pot sa spun ca eram membru, nici n-am cotizat. Pana acum tot pe ei i-am votat, cu ceva exceptii cand a fost vorba de Primarie si cand nu mi-a placut candidatul propus :) Pacat ca s-au rupt in aripi si se autodistrug complet.

p.s si ce ma intereseaza pe mine ca Pavelescu e cu Ungureanu? Daca mie nu-mi place Ungureanu, nu-l votez. Nu l-am votat nici pe doctorul Radulescu cand a candidat la Primaria Clujului, eu proaspat tanar tanarnist, chiar daca am votat cu partidul sau (pntcd). Timpul mi-a dat dreptate, Serban Radulescu a luat-o pe panta traseismului ajungand de la taranisti la democrati-liberali, apoi la conservatori si cine mai stie pe unde e.

Last edited by ioanna; 05.07.2012 at 14:52:49.
Vechi 05.07.2012, 14:54:26
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea Vezi mesajul
Nu doar terenuri. Trebuie si 10% din cat vrei sa accesezi.... bine depinde de proiect. Dar oricat de bine ar fi facut proiectul nu ti.l accepta daca n.ai pe cineva acolo sus!
cunosc personal oameni care nu au avut nicio pila ci doar idei f bune si li s-au aprobat proiectele. Asa ca nu pot crede asa ceva cand eu cunosc o alta realitate.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Vechi 05.07.2012, 15:02:05
Banned

Implicit

Citat:
Eu ma identific cu PNT-ul lui Maniu si Corneliu Coposu, nu cu actualii, asa ca lasa-ma cu Ciorbea & co :) Simpatizez cu taranistii pentru ceea ce au fost, nu pentru ceea ce sunt. La sf. liceului m-am inscris in organizatia de tineret a PNTCD-ului, ca sa ajut un coleg sa ajunga presedinte. Daca era vorba de alt partid, cu siguranta nu m-as fi inscris. M-am dus, l-am votat, am mai bifat doua, trei sedinte si gata. Prea multa politica strica :) Faza amuzanta e ca timp de cativa ani inca imi mai trimiteau felicitari de ziua onomastica, cu toate ca nu pot sa spun ca eram membru, nici n-am cotizat. Pana acum tot pe ei i-am votat, cu ceva exceptii cand a fost vorba de Primarie si cand nu mi-a placut candidatul propus :) Pacat ca s-au rupt in aripi si se autodistrug complet.

p.s si ce ma intereseaza pe mine ca Pavelescu e cu Ungureanu? Daca mie nu-mi place Ungureanu, nu-l votez. Nu l-am votat nici pe doctorul Radulescu cand a candidat la Primaria Clujului, eu proaspat tanar tanarnist, chiar daca am votat cu partidul sau (pntcd). Timpul mi-a dat dreptate, Serban Radulescu a luat-o pe panta traseismului ajungand de la taranisti la democrati-liberali, apoi la conservatori si cine mai stie pe unde e.
Draga mea, nu te uita la cum arată Ungureanu și cum își sucește privirea băgându-te în amețeli ci fii atentă la ceea ce spune, cum spune, de ce spune... glasul lui e minunat dacă stai să pricepi ceea ce vorbește... tu precis ai vrea să te îndrăgostești de el... dar omu' e însurat.

Eu am votat numai cu Băsescu... și PNȚCD... și cu Boc...
Sunt mentorul lor spiritual... adică nu eu ci Dumnezeu.

PNȚCD-ul a trădat prin Constantinescu pe regele Mihai așa că nu știu ce să mai zic despre ei, dar Pavelescu Aurelian e un geniu... păcat că e mic, urât și cu capu' mare. Dar că e un geniu în mizerie... în mizeria din PNȚCD, lupte și orgolii pentru supremație... cred că e evident pentru toată gLumea.

Dacă ar forma ăștia o alianță de dreapta ar spulbera tot. Păcat că nu-i crede nimeni. Oamenii cred mai mult în animale, că-s drăgălașe, în maimuțică, în papagal și în psisicu ăla micu al momtanului Felicsecoor.

Last edited by vsovivi; 05.07.2012 at 15:05:40.
Vechi 05.07.2012, 15:04:48
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ce e cu PNTCD-ul? Că Pavelescu e cu PDL-ul și cu Ungureanu... tu de care aparții?..
.
Pavelescu nu e mai recent in PNTCD, un traseist politic? Nu era pe vremea cand m-am inscris eu. Iti spun sincer ca dupa ce presedinte a devenit Milut, am pierdut contactul cu "realitatea taranista", chiar nu stiu ce se intampla pe la ei. Mi se pare o gluma proasta cand presedinte sau vicepresedinte sunt alesi oameni abia inscrisi in partid (cazul lui Milut, dar si a lui Pavelescu-cred), in locul altora care au facut ceva concret pentru partidul ala, insa pana la urma e problema lor.

Citat:
Draga mea, nu te uita la cum arată Ungureanu și cum își sucește privirea băgându-te în amețeli ci fii atentă la ceea ce spune, cum spune, de ce spune... glasul lui e minunat dacă stai să pricepi ceea ce vorbește... tu precis ai vrea să te îndrăgostești de el... dar omu' e însurat
Ma jignesti daca iti imaginezi ca eu votez in functie de sex appeal. Degeaba-l vezi pe Ungureanu minunat, uita-te si la oamenii adunati in jurul sau,cu cine se asociaza.

Last edited by ioanna; 05.07.2012 at 15:17:35.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18