Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.07.2012, 17:41:12
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Ferice de tine, Andrei, fiindca ai inteles din timp chemarea spre rugaciune si rostul tau real pe lume. Din pacate eu nu am inteles mai nimic la varsta ta, cand am trecut printr-o situatie asemanatoare si cand mi se mai dadeau doar... 2 saptamani... Aveam 27 de ani. Saraca maicuta mea, Dumnezeu s-o odihneasca in pace, s-a rugat cu lacrimi si a alergat pe la sfinte manastiri, mergand kilometri multi, singura, prin zapada mai sus de genunchi, pentru Sf. Maslu.
Iar Dumnezeu s-a indurat si mi-am recapatat sanatatea, nu pentru ca am facut eu ceva sa merit asta, ci pentru durerea mamei mele. Dar, ca sa ramana un echilibru, doar de Dumnezeu cunoscut, mama mea a facut cancer, iar dupa cativa ani s-a prapadit... Abia mai tarziu am inteles si am plans amarnic, facandu-ma oarecum vinovat de multe lucruri... Iar timpul nu-l mai putem intoarce. Dar o randuiala crestineasca pentru mama, la timpurile cuvenite, ma simt obligat sa fac, doar-doar imi va mai ierta Dumnezeu din pacate, iar mamai ii va usura in vreun fel, sederea in viata cea vesnica.
Inca o data ma bucur de doua ori pentru tine. Sa nu uiti niciodata ce-ai spus in aceste randuri, mai ales atunci cand iti va fi din ce in ce mai bine si vei fi tentat sa "gusti" din toate ale vietii...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Vechi 03.07.2012, 18:25:41
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Implicit

Mare este Dumnezeu intru Sfintii Sai!
Milostivirii Tale, Doamne, toate ii sunt cu putinta!
Bucura-te, draga Andrei, si multumeste-I toata viata ta, Domnului Dumnezeului nostru,Cel slavit in Sfanta Treime, pentru ca ti-a descoperit Calea spre mantuire.
Vechi 01.09.2013, 17:08:43
mirelacata mirelacata is offline
Junior Member

Data înregistrării: 15.06.2010
Implicit Sf nectarie in bunatatea lui

Revin dupa foarte mult timp ,dar sf nectarie nu ma lasat chiar daca viata cu mine a fost foarte grea .a plecat de langa mine persoana cea mai draga tata,sufar cumplit dar trebuie sa merg inainte .la inceputul luni august am facut un rmn ptr ca aveam dureri in zona abdominala,si sa descoperit ca aveam un chist pe ovarul stang.seara cand am venit acasa am dat cu mir de la sf nectarie pe burta am facut semnul cruci .a doua zi am fost la doctorita ptr a vedea si ea si mi-a facut o ecografie si mi-a aratat ca chistul nu ma era .asta este dovada clara ca sf nectarie la facut sa dispara.iti multumesc din suflet sf nectarie chiar daca am fost suparata pe tine ca nu l-ai ajutat pe tata sa se vindece de cancerul care ia macinat viata iti sunt recunoscatoare.
Reply With Quote
Vechi 01.09.2013, 18:33:24
Jamaica Jamaica is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

andrei mi-au dat lacrimile!

Legat de uleiul de la candela Sf Nectarie: nu imi explic ce se intampla...dar mie imi trec TOATE durerile daca ma ung in zona dureroasa. Este ceva dincolo de logica lumii acesteia. Dureri de ovare, anexita , dureri pancreas, de burta, you name it.
E Dar de la Dumnezeu acest Sfant!
Vechi 08.05.2014, 23:18:34
ciluca ciluca is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.05.2014
Implicit

sf Nectarie chiar face minuni, doar ca uneori nu ne dam seama
Multumesc Sf NEctarie pentru ca mi-l aperi pe MIhai si pe ALexandru.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfantul Nectarie - vindecatorul de cancer LILIANA Intrebari utilizatori 7 10.10.2013 01:37:25
Sfantul Nectarie Taumaturgul, vindecatorul de cancer elena777 Intrebari utilizatori 4 23.05.2012 08:55:57
Acatistul Sf.Ierarh Nectarie tigerAvalo9 Rugaciuni 6 25.05.2010 23:49:31
Moastele Sf. Nectarie Taumaturgul, vindecatorul de boli, vor fi aduse la Iasi teostancu Intrebari utilizatori 1 12.03.2010 15:21:11
Sfantul Ierarh Nectarie ! andreidiniasi Generalitati 0 14.08.2009 15:26:40