![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adevarul este ca banca lui Vantu s-a creat cu bani furati de la FNI. Deci e iar exact invers decat spui tu ca ar fi. FNI a dat faliment in martie 2000. Si nu-i Vantu capul rautatilor ci fostii securisti care au luat grosul banilor. Vantu raspunde si el la comenzi, nu e de capul lui. La fel cum Necolaiciuc nu e de capul lui. Nu a furat el banii ci doar mafia s-a folosit de el, dupa care l-a lasat sa fuga. A fost arestat in SUA pentru incalcarea legilor emigrarii si atunci mafia l-a adus inapoi si e liber si azi. Poate intr-o zi o sa-ti dai seama ca servesti minciuna si o sa vii sa-ti ceri scuze. Dar s-ar putea ca scuzele sa fie prea putin. http://www.youtube.com/watch?v=rT4kDdPtUXQ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vezi că ai tactica lor în sânge: -mă faci conflictual, încurcat, mincinos, habarnist, servitor al minciunii, tot eu, ''bună'' gLumea... -mă faci băsist, rasist, securist, jignist... -mă faci ziarist vândut ca ăia pe care voi nu-i puteți înghiți, deși EVZilei și RL sunt ultimele ziare necorupte încă de minciună și manipulare roșie, și B1 ultima televiziune liberă de USLași, -mă faci că slujesc minciunii ca inconștientul și că o să-mi pară rău cândva și vi tu ca să mă corectezi pe mine că cică nu e așa cum zic de sus de la Dumnezeu ci e cum zici tu de la structurile ce te-au amețit de tot, aduci tu tot felul de argumente de copil naiv ca la final să mă informezi că mafia e condusă de Băsescu sau de Macovei bețiva și jaful a fost dat de PNTCD și de PDL... Păi cu astfel de copii smintiți ce o să mă fac eu pe capul meu dacă una-întruna o să tot creadă ei în întoxicările și bârfele viclene lansate de echipa de păcălici și marionete condusă de maimuțică, de papagal și de motănelu' ăla micu' a lui Felix viclenul pervers? Ce o să mă fac cu voi dacă roadeți tot aluatul toxic și faceți blat ascuns cu căpușa cea roșie care s-a gonflat la 88% ca să crape și să se dezunfle acum tot așa de repede precum s-a mărit în sinea ei batjocorind pe oamenii cinstiți și drepți de pretutindeni? Varza asta a mea face bine la capre căpiate așa că dacă ai mâncat-o nu mi te plânge insinuînd că nu știu ordinea evenimentelor, că despre aia tocmai ți-am vorbit... iar tu pe parcurs ai alunecat la ei pe faleză, la băștile roșii în curte care aruncă toate faptele lor în cârca altora, aruncă pisica neagră ruptă și împuțită la alții în casă, și privind cât de fără rușine susțin ei minciunile tu chiar i-ai crezut și m-ai luat pe post de sărsăilă, și pe mine și pe Băsescu și pe toți cei ce au apărat țara asta de minciună și nedreptate și impostură. Tu vezi acum ca și ei viceversa, ai ochi roșii exact ca marionetele USLașe, care deși sunt trei, în realitate sunt doar două. Oare chiar n-a avut gust bun varza asta a mea a la Cluj? Eu cred că da, și parcă parcă începi să dai semne de revenire... Eu să știi că nu bag de vină și ți-am mâncat tocana de legume și borșul și ți-am băut surogatul de cafea și nu mă plâng... Mă bucur că mi-ai ținut de urât de ziua drapelului național. Așa că să fii sănătos deacuma la cap... Doamne ajută... doar că tu nu știi cine este capul... Nu-i bai... confundă-l cu cappo di tuti cappy și pe don Georgio și Mugurel cu Căposu și răspândește zvonul că eu fac o varză monarhisto-băsistă de nedigerat. Păi tocmai așa este, deci este chiar așa: sunt monarhist și nici cu președintele Băsescu nu mi-e rușine!.. iar varza ce ți-am servit este a la Cluj cu ceva frunze de dafin și cu un BoBoc de trandafir pe post de cireașă de pe tort. L-am votat și a ieșit și nu ne-a dezamăgit! Iar CFRul a luat campionatul... cu echipa ceferiștilor demni. Last edited by vsovivi; 26.06.2012 at 16:18:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Vsovi, da' cu varza a la Cluj ce-ai avut?
Last edited by Adriana Cluj; 26.06.2012 at 16:45:18. |
|
|||
|
|||
![]() Păi așa au denumit ei scrierile mele, o varză monarhisto-băsistă. Și avea dreptate, căci sunt monarhist și nici cu Băsescu nu mi-e rușine, și l-am servit cu ea a la Cluj. Dar se pare că lui nu-i place varza ci rahatul turcesc cu stafide roșii și pudrat cu zahăr alb... neștiind că e plin cu neghine toxice și viclene puse acolo de cel rău care a preluat puterea și a furat tot ce a mai rămas: și suveranitatea, și legea, și constituția, și numele poporului, ei peștii și proxeneții care au făcut tranzacții cu curvele politice doborând guvernul legitim ca să dea lovitură de parlament, de stat, de guvern, de președinte, de TVR, de curte constituțională și de toate instituțiile de putere locale și naționale, doar pentru ca să transforme minciuna în adevăr și pentru a ridica impostura la rang suprem de naționalism, speculând postul ăsat negru și sănătos impus de Băsescu și Boc pentru ca să ieșim din criză, că cică n-a fost post ci că ne-a vrut răul. Prin post și rugăciune iese dracul ăsta populist și desfrânat și suicigașcă afară, numai așa! Jos guvernul roșu impostor, trădător, laș, plagiator, ilegitim, mafiot, penibil, mincinos, corupt, și electoral care mituie și ispitește furând slava altora ca să fie numai ei aleși pe funcții și pentru a-și păstra puterea, cenzura, teroarea, incompetența flașnetată ca voința poporului, ca mare competență pusă în slujba poporului. Vai de noi cum ne mituie și ne ispitesc și ne mint în față pentru ca să lepădăm referndumul validat, pe Băsescu, pe rege, constituția, legea, și tot ce e bun, drept și adevărat în această țară! Jos marionetele nomenclaturii comuniste, jos maimuțica, papagalul și ispisicuța motanului prăpădit. Last edited by vsovivi; 27.06.2012 at 11:58:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.scribd.com/doc/58879672/P...l-tradatorilor |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ți-am spus că eu vreau referendum pentru monarhie și după Mihai îl vreau pe Duda pe tron și pe Margareta, căci ei sunt simbolul complet al Bisericii Domnului, simbolul cel mai mare al țării Lui. Last edited by vsovivi; 27.06.2012 at 12:19:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Voi vorbiți aiurea, voi ați înghițit ura și atacurile la fetele frumoase și femeile din PDL pe care le-au denigrat prin campanii demente cei din USL și voi i-ați crezut și vi acum să răstorni și să învârți adevărul preschimbându-l în minciună. Păi nu se vede că sunt frumoase și deștepte toate PDListele? Le-au pus ei etichete imorale și le-au denigrat nonstop pe toate televiziunile lor până toți fraierii și proștii au ieșit și ei pe toate drumurile să batjocurească. Voi sunteți complet stupizi! Nimeni nu a făcut tranzacții cu femei ușoare ci se vede cât colo că sunt și frumoase și deștepte toate femeile din PDL și cele ce cred în Dumnezeu și sunt de partea adevărului indiferent din ce partid or fi ele, se vede. Voi însă vorbiți numai din intoxicări ca misoginii. Băsescu le-a dat o șansă la toate care au dorit să facă politică fiindcă respectă femeile, iar voi împreună cu USLașii le urâți și vă e frică foarte că vă ia locul, funcția... deci vezi de ce le-a înscenat toate mizeriile? Păi cum să îți bați joc de Mona Muscă în timp ce te pupi cu Felix și cu Stănoiu și Oprescu Băsescu le-a sprijinit pe toate: Mantale, Udrea, Macovei, Anastase, Sulfina, Boagiu, Turcan, Șandru, Ritzi, fiica lui cea mică, și pe toate căci toate sunt deștept și frumoase și le-a dat o șansă fără să le bage în pat așa cum insinuează excrocii și mincinoșii. Însă voi nu judecați drept ci credți în bârfele viclene și răutăcioase... că cică prin pile au ajuns sus... nu prin pile ci au fost sprijinite să înfrunte răutatea masculilor din propriul partid și din partidele adversare. Deci Băsescu a adus lumină la conducerea României căci toate au făcut doar lucruri bune inclusiv Rizi! Iată însă că voi pe a ați găsit-o ca marea coruptă, o fată de douăzeci și ceva de ani, pentru că a plătit mai sump un concert unde a cântat Zamfir și a venit ceva străin. Nu vă este rușine să denigrați româncele deștepte în timp ce adulați hoațele și impostoarele din PSD și PNL gen Stănoiu, Androneasca, Puvac, Plumb, și toate cadavrele politice aparținând nomenclaturii post comuniste? Dacă mă mai faci mincinos ispitindu-mă am să te ignor că ești chiar priost crescut și nu numai. Guvernul a fost foarte legitim din 2004 căci poporul a votat majoritar dreapta și Băsescu s-a străduit să ofere țării un guvern de dreapta. Apoi a trădat PNL și a dat PDL afară de la guvernare ca să curvească în ascuns în parlament. Apoi Băsescu a făcut pe față un guvern PDL PSD, dar când au văzut greutățile crizei au tulit-o de la guvernare ca să urle din opoziție. A tot chemat PNL-ul la guvernare dar papagalul cârlan a vândut de tot și au format cooperativa USLașilor trădători de țară și mari dărâmători de guverne legitime și autori la sfârșit a traunacționării curvelor politice de către peștii și proxeneții șefi pentru ca iată, să dea lovitură de parlament, de guvern legitim și să instaleze unul impostor, de locale, de TVR, de toate instituțiile publice, de CCR, și acum cică vrea să meargă în parlamentul european ca să ne reprezinte, adică a dat lovitură de președinte. Păi cum să reprezinte maimuțica, papagalul și ispisicul ăla micul poporul român? Ei se reprezintă numai pe ei și pe tâmpiții care s-au lăsat păcăliți și mituiți de suicigașca tuturor diversiunilor și răutăților! Deci dumneata să taci când vorbești cu mine, că mă și enervezi cât tupeu ai să practici năravul lor de a arunca faptele voastre pe alții, și doar te-am prevenit să nu mai procedezi viclean și penibil! N-am scris să mai îmi dai replici căci nu poți fi onest... deci du-te și te joacă în altă parte și fă pe alții mincinoși că poate or să te creadă! Până atunci tu te-ai dovedit mincinosul și fraierul și ți-am demonstrat mereu, dar degeaba căci o dai mereu la întors! Fiindcă nu ești drept pe drept ci nedrept pe drept și pe nedrept! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu ma mir ca nu intelegi nimic, ramai in delirul tau si cand o termina Basescu mandatul ia-l acasa. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|