![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ioanna, multi dintre ortodocsii care trec la np nu sunt nici macat ortodocsi, caci in afara de un botez pe care nu l-au constientizat si nu si-l amintesc, nimic nu ii face ortodocsi. Sunt oameni necredinciosi, fara Dumnezeu, dar de la care BO cere pastrarea credintei pe care nu au avut-o niciodata... Citat:
Nu e vorba de a cauta informatii, ci de a trai mantuirea. Mantuirea se descopera omului, omul doar recunoaste ca a gasit-o. Cu faptele nu te poti contrazice.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deocamdata raspund la niste intrebari care mi s-au pus. Credeti ca ar trebui sa ii ocolesc pe ortodocsi? Nu am nici un motiv. Patetic sau nu, titlul este doar un raspuns punctual la o intrebare. Multumiti-va cu el din respect pentru cel ce a intrebat.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 11.06.2012 at 16:18:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru mine respectul nu e convenție socială ci o reacție lucidă la provocările realității. Prin urmare, nu numai că n-am să mă mulțumesc cu titlul din motive de politețe, ci chiar am să atrag atenția userilor asupra formei sale manipulatorii și mincinoase, reprezentativă pentru ideologia religioasă care-i servește ca fundal.
|
|||
|
|||
![]()
Pe mine mă cam deranjează avalanșa de mesaje și opinii ale celor ce aparțin altor culte... e drept că pot să sar peste ele... asta și fac de cele mai multe ori...
Last edited by Annyta; 11.06.2012 at 16:32:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu tine de un nivel "mai avansat", caci ea este oferita in dar celui ce o crede, nu ca rasplata pentru fapte. Pentru faptele noastre vom primi fiecare o rasplata, dupa credinciosie si motivatia cu care le-am facut. Mantuirea nu este pentru "avansati" ci este chiar primul pas in viata de credinta: - "Ci credem ca noi, ca si ei, suntem mantuiti prin harul Domnului Iisus." (Fapt.15:11) - "Caci prin har ati fost mantuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu." (Efes.2:8) - "Domnilor, ce trebuie sa fac ca sa fiu mantuit?" Pavel si Sila i-au raspuns: "Crede in Domnul Isus, si vei fi mantuit tu si casa ta." (Fapt.16:31) - "Daca marturisesti deci cu gura ta pe Iisus ca Domn si daca crezi in inima ta ca Dumnezeu L-a inviat din morti, vei fi mantuit." (Rom.10:9) -"El ne-a mantuit si ne-a dat o chemare sfanta, nu pentru faptele noastre, ci dupa hotararea Lui si dupa harul care ne-a fost dat in Hristos Isus, inainte de vesnicii, (2Tim.1:9)" Mantuirea aceasta ne obliga acum la umblarea in curatia data de El, in neprihanirea ceruta de El, in sfintenia in care El ne-a asezat "...sa ne curatam de orice intinaciune a carnii si a duhului si sa ne ducem sfintirea pana la capat, in frica de Dumnezeu." (2Cor.7:1) Asa sa ne ajute Dumnezeu! Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, Annyta, ci evanghelizare.
See the difference? |
|
|||
|
|||
![]()
forget about it!
nu ți-a cerut nimeni să mă/ ne evanghelizezi.... vezi-ți mai bine de mântuirea ta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|