Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.06.2012, 14:09:07
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ekaterina Vezi mesajul
Glykys a propus fie ora 21, fie ora 22, atat pentru luni (11 iunie), cat si pentru marti (12 iunie) si tot la propunerea membrilor a fost ales al doilea Paraclis al Maicii Domnului.
Foarte bine !
Atunci , in seara zilei de 11.06. , la orele 21.00 ne vom ruga cu al II-lea Paraclis al MD. Si cine poate , si a doua zi, pe 12.06. dimineata si pina la orele 21.00 (timp in care copilul va fi in preoperator, in operatie iar apoi in terapie intensiva) avem tot timpul sa ne rugam . Iar de aici in colo, cine poate face iubire de aproapele o poate pomeni pe copila la rugaciunile sale individuale cine stie cite alte zile .
Vechi 07.06.2012, 20:08:11
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Implicit

Am aflat ca operatia va incepe la ora 6 dimineata( ceea ce inseamna ca la voi este ora 12 la prinz) si va dura pina in jurul orei 6 seara. Desigur Angelica are nevoie de rugaciuni cit va sta in spital si dupa pina se recupereaza. Eu ma multumesc daca ma ajutati in rugaciune cind puteti voi. Analizele au iesit foarte bune un pic lipsa vitamina D3, vor participa 12 doctori plus anesteziastii si asistentele va dati seama ca va fi acolo o armata.Nadejdea imi e la Dumnezeu si Maica Domnului la toti sfintii care ne ajuta in necazuri si la rugaciunile voastre.
Va multumesc
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 07.06.2012, 22:55:21
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Am aflat ca operatia va incepe la ora 6 dimineata( ceea ce inseamna ca la voi este ora 12 la prinz) si va dura pina in jurul orei 6 seara. Desigur Angelica are nevoie de rugaciuni cit va sta in spital si dupa pina se recupereaza. Eu ma multumesc daca ma ajutati in rugaciune cind puteti voi. Analizele au iesit foarte bune un pic lipsa vitamina D3, vor participa 12 doctori plus anesteziastii si asistentele va dati seama ca va fi acolo o armata.Nadejdea imi e la Dumnezeu si Maica Domnului la toti sfintii care ne ajuta in necazuri si la rugaciunile voastre.
Va multumesc
Ma alatur si eu in rugaciune la orele stabilite de fratele Zaharia. Doaamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 08.06.2012, 01:02:24
silvia55
Guest

Implicit

Ma alatur si eu grupului de rugaciune.Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 08.06.2012, 11:35:01
laraG laraG is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: timisoara
Implicit Pentru Angelica

Alaturi de voi in rugaciune pentru Angelica in 11 iunie orele 21 cu paraclisul al doilea al maicii Domnului!Doamne,Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi toti!
Vechi 07.06.2012, 20:53:56
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Foarte bine !
Atunci , in seara zilei de 11.06. , la orele 21.00 ne vom ruga cu al II-lea Paraclis al MD. Si cine poate , si a doua zi, pe 12.06. dimineata si pina la orele 21.00 (timp in care copilul va fi in preoperator, in operatie iar apoi in terapie intensiva) avem tot timpul sa ne rugam . Iar de aici in colo, cine poate face iubire de aproapele o poate pomeni pe copila la rugaciunile sale individuale cine stie cite alte zile .
E bine ca s-a hotarat si pentru acest grup , si ramane astfel !
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori spre_rasarit Sectiune dedicata profesorilor de religie 5 07.07.2012 03:50:19
Rugaciune pentru cei pierduti Jitariu Intrebari utilizatori 0 09.12.2011 10:12:35
Rugaciune pentru mine T E O L O G U L Umanitare 17 10.06.2011 22:45:09
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. dorinastoica14 Rugaciuni 186 29.09.2010 23:45:09
Rugaciune pentru sot Tia Rugaciuni 0 27.11.2008 13:34:22