![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate că unii din voi mai doriți semne și minuni ca să credeți. Sau poate că voi nu credeți pentru că-s slugă băsistă. Păi la mine e vorba de naționalism TV. E vorba însă de națiunea aia din cer.
Last edited by vsovivi; 06.06.2012 at 11:39:47. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E reconfortant totuși să știi că alții sunt odihniți nevoie mare...
|
||||
|
||||
![]()
De acord cu tine! De mai mult timp m-am convins ca vsovivi are mintea hodinita ca altfel n-ar putea debita atatea intortocheli si aiureli. Cred ca n-are el nici o treaba cu Duda, doar ca ii place sa incinga spiritele pe-aici!
|
|
|||
|
|||
![]()
''Fericiți cei cu mintea odihnită căci a lor este... Adevărul.''
Păcat că voi aveți nevoie să debitați mult prea multe aiureli și întortocheli ca să ajungeți să credeți până la urmă în... aceleași... minciuni. Te dai lovită și încurcată și întortocheată? Păi mai simplu și clar de atât ce aș putea să-ți mai spun despre 'înțelepciunea' politicienilor USLași? Dar tu nu vrei să vezi și mi te dai mereu întortochiată și aiurită și obosită de mine... și firește, încinsă la spirit. Noi avem ritualul Duhului și nu al spirtului. Iar Duda e fructul Dudului... e simbolul Bisericii... ''au doară'' n-ați auzit de Zaheu care se urcase în Dud? E trist să constați că nu pricepeți nimic din scripturi în timp ce stați cocoțați în vârf și că vă și simțiți apărați la țâța căpușei roșii care se autogonflează ca o gogoașe înfuriată până plesnește... și apoi când plesnește... dar mai întâi să le surpăm lor parlamentul ilegitim și imoral, căci poporul i-a demis și a făcut o singură cameră parlamentară, prin referendum validat. Last edited by vsovivi; 06.06.2012 at 14:40:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Termenul de sicomor este mult mai potrivit pentru a simboliza Biserica, dacă folosești calea cea dreaptă, însă și românescu' dud care dă înțeles dudanilor care nu știu culege dude coapte poate fi un simbol folositor întru smerenia duhului... înțelepciunii omului care se crede foarte apostol, foarte teolog, foarte înțe..pat. Dar cel mai frumos exemplu și simbol al bisericii este smochinul... care 'văzând' cele două lacrimi ale Domnului, a ascultat și s-a uscat. ''Așa trebuie să fie și creștinul ca smochinul''... poți adăuga sau înlocui și cu sicomorul sau dudul... e același simbol, aceiași biserică, dar pentru ca să fim riguroși sicomorul uscat este cel mai potrivit. Citat:
Iar în citatul parafrază era vorba de Adevărul meu și al tuturor, iar Acela n-are cum fi strîmb decât în unele minți foarte deștepte dar din păcate cam strâmbe: ''În mintea strâmbă și lucrul drept se strâmbă.'' s.p.pr.A.Boca Firește că nu e cazul vostru... Era însă vorba de păcăliciuniunile căpușei roșii și de guvernul electoral ilegitim, imoral, impostor și care aduce potopul și criza și recesiunea în cel mai scurt timp. Deci asta pățim dacă gLumim pe nedrept... din funcție de șef al Corpului de Inspecție și Control... Căci după chipul și asemănarea celor mari se scuză și alții apărând infractorul neplătitor de TVA și proxenet, prin campanii juridice, și declarații belicoase și calomnioase. Iar dacă credoolii se apucă și cred ca beznmeticii cu pătimășie în bârfele viclene lansate de ambele tabere atunci pentru ce ne mirăm dacă ajungem îndosariați și însemnați și tratați obligatoriu de probă cu rețeta electronică a statului polițienesc? De ce ne mai mirăm dacă suntem surzi și orbi și adulăm de frică toți puii căpușei roșii impostoare care se autoemană și se erijează ilegitim la putere și se gonflează electoral și material exact ca gogoșile înfuriate pe bani publici după ce au furat în 66 de ani toate economiile românilor prin trădare, vânzare și devalizarea leului față de euro care scade față de dolar care scade față de aur în ultimii 22 de ani și în ultima lună de guvernare? Ia socotiți voi cât înseamnă procentual o creștere a leului de la 4,2 la 5 față de euro, apoi față de dolar și apoi față de aur. Și veți vedea că potopul adus de guvernul electoral nu e doar un potop cu apă. Și rugați-vă la Dumnezeu ca să scăpăm de don Georgio și de Mugurel și de cele două mari speranțe de mari politicieni români. ![]() Last edited by vsovivi; 07.06.2012 at 10:28:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
...Adevarul. Amice acum vorbesti de adevarul tau care din pacate e cam stramb. Ar trebui sa-l bagi intr-un service
|
|
||||
|
||||
![]()
Las-o mai ușor cu luatul lui Dumnezeu în deșert....
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|