|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Deci mărturisirea nu trebuie făcută mergând din ușă în ușă, ci pocăindu-te, curățindu-te și luminându-te pe tine însuți (prin lucrarea harului). Iar cei care au făcut aceasta în viața lor, măcar de au plecat și în pustie, n-au putut rămâne ascunși, ci lumina de care s-au învrednicit de la Domnul (care nu poate fi ținută sub obroc) a atras multe suflete însetate. În acest fel, suntem datori, într-adevăr, să-L mărturisim pe Domnul, și să ne temem de nu o vom face cu viața noastră. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Deci ceea ce lipseste e trairea; daca ar fi traire misiunea s-ar face automat. Cu trairea se incepe. De fapt observ o incercare de trezire in BO si o dorinta de a ii mantui pe altii. Sper sa creasca si BO sa devina o Biserica implicata in misiune. E nevoie mare in acest sfarsit de veac. 
				__________________ "Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Care sunt acele biserici(culte) pe care tu le consideri ca fiind implicate in misiune? Ce intelegi tu prin misiune? D-l N.Priceputu a spus ce inseamna misiunea la ortodocsi, marturisirea lui Hristos prin fapta, prin  insasi viata proprie traita.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Propavaduirea Evangheliei prin cuvinte frumoase spuse despre Hristos inseamna ca faci misionarism? Vad ca ortodocsii sunt criticati ca ei nu fac "misionarism" ca altii, ce-ti impart trei brosuri si-ti spun "pocaieste-te". Ortodocsii care fac misionarism sunt cei care dau marturie despre Hristos zilnic, prin cuvintele,faptele si exemplul personal.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Sunt multe culte care fac misiune, insa misiunea lor e de multe ori prozelitism. Asta nu tine neaparat de cult. Sunt oameni care fac misiune in mai multe culte, dar mult mai multi sunt cei care fac prozelitism. Caci numai oamenii care sunt plini de Hristos pot sa Il ofere altora pe Hristos. De acea trebuie traire. Pelerinule/Aletheia, da-mi pace, te rog. Oricum trebuie sa plec putin... 
				__________________ "Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

... mai bine „dl nepriceput”. Sau, și mai bine, „N.Priceputu” și atât.    | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
   | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Hristos a inviat! | Neagu Andrei | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 73 | 09.05.2024 12:29:28 | 
| Hristos a inviat! | florin7 | Intrebari utilizatori | 12 | 02.05.2012 12:44:58 | 
| Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 02:20:01 | 
| Hristos a inviat! | bmd | Biserici Protestante | 8 | 28.05.2009 17:22:39 | 
| Hristos a inviat! | princess | Calugarul | 0 | 29.05.2008 23:18:35 | 
|  |