![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Am ascultat si am retinut "cunoasterea credintei si apararea ei". Ma astep ca antiecumenism sa-si cunoasca credinta si sa-i explice doamnei Doriana (ca ea a intrebat deunazi), cum trebuie intelese lepadarile pe care trebuie sa le rosteasca. Din moment ce le-a scris, inseamna ca trebuie sa si cunoasca, nu? Asta te intreaba un heterodox: trebuie sa imi blestem copilul, sotul (in cazul in care ei raman in comunitatea penticostala) ? Sa-i explice invatatura ortodoxa, nu doar sa o "marturiseasca" prin copy-paste, ca doar si Sf. Apostol Pavel ii "trimite diavolului" pe unii, dar nu in sensul ca le vrea raul.
Last edited by ioanna; 05.06.2012 at 09:11:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ioana tu spui ca parintele ar fi fost impertinent in cazul in care acel dialog este autentic. La ce anume te referi ? Sa presupunem ca dialogul este autentic. Tu acolo vezi raul in modul de adresare al parintelui Amfilohie ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prea-sfinția voastră sunteți mason?” „Dacă sunteți mason, Prea-sfințite nu vă mai pomenesc la sfintele slujbe, că mulți sfinți și sinoade au condamnat masoneria!” Last edited by ioanna; 05.06.2012 at 09:21:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
La cat de mare a fost ofensa si impertinenta preotului, cred ca episcopul si-a aratat superioritatea spunand: „haina arhiereasca poate topi tot raul din om”, caci intr-adevar "haina arhiereasca" sporeste duhul evalviei prin constientizarea permanenta ca esti sluga si ostas al imparatuluin si marelui arhiereu Iisus Hristos.
Last edited by ioanna; 05.06.2012 at 09:35:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() In definitiv poate nici nu sant asa de rai cum cred unii.Si pana la urma avem acelasi scop.Sa construim o lume mai buna. :) |
|
||||
|
||||
![]()
unde dai si unde crapa. Ma scuzati ca nu fac parte din fan-clubul pr. Amfilohie Branza :) Sunt destui care au atras atentia asupra ecumenismului si masoneriei, dar n-au uitat niciodata "ce'" sunt si anume preoti. O zi frumoasa!
|
![]() |
Tags |
antiecumenism e nazist, capitalism=nazism, dezinformare, francmasonerie, incultură, rotary |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noul sef al Masoneriei romane ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 109 | 08.01.2011 23:33:21 |
Ortodoxia si masoneria | Don_Juan | Generalitati | 29 | 26.02.2010 11:43:47 |
Biserica lui Hristos si Masoneria | Laurentiu | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 0 | 26.12.2007 00:19:38 |
|