![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Spune-mi si mie te rog care este diferenta dintre aceasta uniune consensuala si concubinaj. Si mai ales ce drepturi si obligatii ofera uniunea? Astept cu maxim interes!
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu mă confunda te rog cu Codul Civil.
|
||||
|
||||
|
Nu te confund. Tu ai facut o afirmatie iar eu am cerut lamuriri suplimentare. E normal,nu?
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
În orice caz, nu e bine să alegi cu inima îndoită. Mai bine aștepți. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Inafara de casatorie si concubinaj care ar mai fi"circumstantele si legaturile"dintre copiii si parinti? Daca copilul se naste dintr-o relatie de concubinaj si nu poarta numele tatalui,posibil ca familia tatalului sa nu-l priveasca ca si mostenitor,desi prin lege este(chiar daca nu poarta numele tatalui).Iar daca nu este reconuscut de familie si de tata,prin proces+martori+test de paternitate se poate demonstra. Asta voiam sa subliniez. Desi vrei sa demonstrezi ca relatiile de concubinaj nu au nici o acoperire juridica,trebuie sa stii ca exista unele drepturi pt a se evita situatiile de escrocare,de pierdere materiala precum si a se implementa drepturile copilului. La fel ,sunt legi si drepturi si pentru"logodnici",dar nu doresc sa te bag in ceata acum...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 05.06.2012 at 22:34:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||||
|
||||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Acum nu stiu cat de ravnitor sunt frate. Eu ma straduiesc,vreau mereu sa ma tot indrept,insa e greu,lupta nu e deloc usoara. Ca orice crestin,nadajduiesc in mila lui Dumnezeu si nu in dreptatea mea,caci stiu ca sunt pacatos Stiu ca si de multe ori am facut alegeri gresite in ceea ce priveste fetele,mi-e teama sa nu platesc,sa nu suport consecintele... De aceea ma framanta foarte mult aspectul ca sunt un pacatos si ca L-am suparat de atatea si atatea ori pe Dumnezeu,ma doare ca nu pot discerne intotdeauna binele de rau,ca sunt atat de slab in credinta,ca nu tratez totul mereu 100% duhovniceste etc. Sper doar ca Bunul Dumnezeu sa aiba mila de mine,sunt doar un tanar ce am nevoie de ajutorul Lui ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Logodna chiar am spus ca e recunoscuta,asa ca nu e nimic nou din ce-mi zici. Last edited by Raoul; 06.06.2012 at 02:50:22. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ambele au acelasi inteles. Sunt cateva drepturi,in caz de partaj,se pare.Copiii rezultati din astfel de legaturi au drepturi serioase la mostenirea parintilor,si chiar la celelalte rude.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|
|||
|
|||
|
Exact atatea drepturi/obligatii crede fiecare ca ar putea avea/pretinde de la celalalt. Dar nu e de musai sa si primeasca.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 01:20:42 |
| Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 01:05:39 |
| Sindromul "baiatului rau" | adimirea | Generalitati | 30 | 13.07.2012 11:50:16 |
| Ajutor in suferinta | Hionia | Umanitare | 6 | 13.06.2012 01:28:55 |
| Mila si Suferinta | florin.oltean75 | Generalitati | 0 | 04.04.2011 22:44:24 |
|
|