Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs
nu numai ca mi-a trecut prin cap, dar ceea ce ati descris mai sus este singura forma de "relatie stabila" aprobata de Dumnezeu.
doamna, deja incepeti sa ma jigniti (eu m-am adresat respectuos tuturor), am spus initial si am repetat, ca nu doresc decat o definire a "relatiei stabile" pentru ca adolescentii care citesc acest forum sa primeasca invatatura corecta; prin urmare nu am de ce sa scriu pe privat, viata personala a lui X sau Y nu ma intereseaza.
|
domnule, chiar nu va inteleg! Unde e problema? Am afirmat ca am o relatie stabila cu cineva. Atat! Chiar vreti sa va desenez ce inseamna asta? Vreti sa ma "spovedesc" pe acest forum? "Din pacate" am duhovnicul meu. Si nici de consiliere psihologica de grup nu am nevoie. Adolescentii care citesc acest forum si nu stiu ce insemna asta (relatie stabila) au parinti, profesori, exista si preoti unde pot afla MAI MULTE DETALII despre acest lucru si sunt m-ai indreptatiti decat mine sa faca asta. Dar fiti sigur ca STIU mai multe decat credeti dumneavostra. Nu-i subestimati. Prin natura profesiei mele lucrez atat cu tineri cat si cu copii si in anumite domenii stiu mai multe decat parintii lor. Asa ca va rog reveniti la subiectul acestui topic. Eu NU sunt in acea "suferinta", slava Domnului. Doamne ajuta!
PS: pentru cultura dumneavostra generala, o relatie stabila cu cineva nu implica neaparat si contacte sexuale. Depinde de la o relatie la alta