Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.06.2012, 20:45:04
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Hihi, acesta este o replica la topicul despre preotii pedofili din BC. Foarte bine, sa se vada ca ii aratam cu degetul si pe ai nostri, care nu se comporta corespunzator.
Vechi 03.06.2012, 21:04:08
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Mie mi se pare in neregula amestecul politicului in biserica si nu invers.
Invers insemnand ceea ce a spus IPS Bartolomeu, in acel sens invers, nu altfel.
http://www.crestinortodox.ro/editori...ca-123253.html
Tocmai vin de la Catedrala, unde s-a tinut vecernia plecarii genunchilor, urmata de o procesiune pe strazile Clujului.
M-am mirat sa-l vad pe Boc insotit de un staff, asa ca sa fie ocrotit, mai in marginea procesiunii, neamestecandu-se cu oamenii, desi oamenii nu l-au bagat in seama, nici nu s-a rastit vreunul la el (clujenii pastreaza un dram de civilizatie, totusi, nu era momentul pentru asemenea manifestari ...) dar si mai tare m-am mirat vazandu-l pe Uioreanu intre prelati, acolo in mijlocul soborului de preoti in usa Catedralei..
Ce cauta astia nene intre preoti?
Ca ma enerveaza cand ii vad de-mi vine sa dau cu clopu' de pamant!
Ma apuca o lehamite si o scarba, iertati-ma dar nu pot sa spun altfel decat simt!!! Nu pot sa-i mai suport!
M-am dus cu mare drag la slujba si cand i-am vazut pe toti politrucii aia m-a apucat ............m-am enervat.

Am avut insa si motive de bucurie. Slujba a fost foarte frumoasa, deosebita, a participat multa lume (puteau sa fie si mai multi la cati isi spun ortodocsi!!! mai ales ca in bisericile din oras nu s-a tinut vecernia tocmai pentru ca lumea sa participe la Catedrala), iar in timpul procesiunii m-am nimerit langa un grup in care era un tanar nevazator care a cantat mereu pe drum extraordinar de frumos, o voce deosebit de frumoasa!!!!

Last edited by Adriana Cluj; 03.06.2012 at 21:39:43.
Reply With Quote
Vechi 03.06.2012, 22:16:13
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Hihi, acesta este o replica la topicul despre preotii pedofili din BC. Foarte bine, sa se vada ca ii aratam cu degetul si pe ai nostri, care nu se comporta corespunzator.
este o replica valabila pentru orice Padure.
sa se dea mare cu orice, dar sa nu spuna ca duce lipsa de uscaturi.

Last edited by Dumitru73; 03.06.2012 at 22:18:28.
Reply With Quote
Vechi 03.06.2012, 22:23:29
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
este o replica valabila pentru orice Padure.
sa se dea mare cu orice, dar sa nu spuna ca duce lipsa de uscaturi.
De multe lipsuri suferim , dar de uscaturi nu ducem lipsa , iar raul de nu-i scos la iveala , indiferent unde se afla el , rodeste, rodeste , rodeste pan-la sufocare , ne obisnuim cu el , si asta-i cel mai grav !
Vechi 04.06.2012, 13:54:26
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
De multe lipsuri suferim , dar de uscaturi nu ducem lipsa , iar raul de nu-i scos la iveala , indiferent unde se afla el , rodeste, rodeste , rodeste pan-la sufocare , ne obisnuim cu el , si asta-i cel mai grav !
un fost coleg, cu inclinatii filozofice, imi spunea ca omul cel mai repede se obisnuieste cu propria-i mizerie.
poate din acest motiv nu ne vedem barnele din ochi, in schimb la altii vedem si cele mai mici scame.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ciocolota ROM si noul ei aspect Delirul Generalitati 45 06.10.2010 05:25:01
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo flying Teologie si Stiinta 0 17.07.2010 08:09:32
De ce toate acele activități grotești... ca aspect Bunl Despre Biserica Ortodoxa in general 8 10.01.2010 18:26:35
Implicarea sociala a Bisericii iosif Despre Biserica Ortodoxa in general 52 05.03.2008 18:10:19
politica nicoletajuravle Generalitati 76 20.05.2007 18:00:26