![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Din punct de vedere crestin nu exista nici o scuza pentru medicii care fac astfel de avorturi. Nici una. Asta ca din din banii aia traiasc e penibila- ar putea trai si din banii de furat, vandut droguri sau din banii de ucigasi platiti si ar fi acelasi lucru. Iar daca nu privim din acest punct de vedere- discutam degeaba; introducerea relativismului in viata noastra face orice posibil, chiar justifica crima!
|
|
|
||||
|
||||
|
Doi buni prieteni din ardeal, prieteni din copilarie se casatoresc fiecare cu ardelence frumoase, gospodine. Aveau prietenii multe puncte comun, dar unul ii diferentia: unui ii erau foarte dragi baietii, iar altuia fetitele.
Inainte ca nevestele sa ramana insarcinate, barbatii discutau: Primuleu o sa am baiat.Iar al doilea ziceEu o sa am feitta. Voia Domnului a fost insa alta. Fiecare a primit exact contrariul a ceea ce dorea. Rezultatul? Ardelenii nostri s-au ambitionat si au zis. Primulma, io o sa fac la copii pana imi iasa baiat. Al doilea o zis la felsi io o sa fac ataia copii pana o sa-mi iasa fata. Si ardelenii nostri s-au tinut de cuvant. Doar ca primul o facut 12 fete iar al treisprezecelea a fost baiat. A doilea a avut de asteptat mai putin: el a facut 9 baieti, iar al zecelea a fost fata. Probabil cei care suntei de prin maramu ati mai auzit povestea. Asta legat de selectia naturala.....
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Avortul- canon de pocainta | annajanette | Generalitati | 192 | 11.12.2013 22:45:32 |
| Avortul in BC | camy_d | Biserica Romano-Catolica | 108 | 04.07.2012 06:57:38 |
| STOP avortul in Romania | Floare de lotus | Umanitare | 9 | 26.04.2011 22:43:26 |
| AVORTUL | roxanica | Generalitati | 170 | 17.02.2008 00:00:39 |
| AVORTUL! | Tudor | Generalitati | 526 | 08.09.2007 15:16:46 |
|
|