![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu tocmai asta vă demonstrez, că e axat pe învățătura Sfintelor Scripturi. Dumneavoastră îmi tot scrieți că "nu mai e de actualitate" și că lepădați ce scrie Scriptura (Pavel și ceilalți apostoli) referitor la asta... Citat:
Nu predicile și evanghelizările, ci viața de zi cu zi. Trebuie să existe o sursă financiară pentru hrană și îmbrăcăminte, că doar nu aștepați să le fure! |
|
||||
|
||||
![]()
da, poate va veti hotari pentru Domnul ! eu sper asta si ma rog in acest sens !
doriti sa va prezint un nomenclator de meserii ? (va pot da sugestii: postas sau agent de asigurari) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Era vorba de cel ce trăiește din Evanghelie, nu de meseriile din viața laică. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cum sa va raspund la intrebare daca nu mi-ati promis ca veti iesi din cultul adventist aderand la cultul meu? pastorul nu traieste din Evanghelie, deoarece rolul lui este de a pastori nu de a evangheliza (apostolul e cel care misioneaza, evanghelizand pe cei care nu au auzit de Hristos, plantand biserici) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai există astăzi apostoli? Nu mă refer la cei din calendar, ori cei zugrăviți pe pereții bisericilor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
este ca si cum am contribui anual cu bani pentru a se ridica Catedrala Mantuirii Neamului si totusi acel proiect sa fi fost abandonat cu desavarsire de ani buni ! Last edited by Cornel Urs; 01.06.2012 at 12:04:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atentie! | sfantul_calinic | Umanitare | 11 | 14.03.2010 11:32:44 |
Adventistii neaga viata sufletului dupa moarte | Iustin32 | Secte si culte | 1872 | 20.12.2009 22:41:43 |
Misiune vs prozelitism | georgeval | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 12.10.2009 12:41:05 |
|