![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cel adresat userului ortodox: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=340 Ortodocsi care sa ii atace pe catolici pe forumul catolic nu prea am vazut, chiar si daca spuneau ceva peiorativ despre catolicism (deci nu sa atace personal) erau banati. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În primul rând, eu nu am "atacat" pe nimeni, ci am atras atenția că ar fi frumos să-și schimbe conduita, care, după cum se vede, nu s-a îmbunătățit cu nimic. Nu ideile dumnealui deranjează, ci ambalajul în care și le prezintă, care merge de la insulte și blesteme până la incitări fățișe la violență. În al doilea rând, după cum începe să se vădească din însăși postările dumnealui, eticheta de "ortodox" este un pic exagerată. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
On topic: după cum dovedește ultima postare, teologia domnului Savo nu este nici catolică, nici ortodoxă. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
eretic predicand erezia in biserica ortodoxa | emanuel2007 | Stiri, actualitati, anunturi | 144 | 02.01.2012 18:33:56 |
Unde se termina Dragostea de aproapele si incepe Lupta cu erezia??? | Remus | Generalitati | 25 | 04.03.2010 10:45:27 |
Ecumenismul = EREZIA MONDIALA A LEPADARII DE HRISTOS! | razvan_m | Biserica Ortodoxa Romana | 71 | 04.04.2009 01:37:35 |
Adunarea ecumenica de la Sibiu si erezia ariana | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 10 | 03.09.2008 08:45:41 |
|