![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() Bineînțeles. Nu vorbeam de inițiative particulare. Citat:
Citat:
![]() Acum serios vorbind, ignori faptul că eu aș putea cunoaște cam de 100 de ori mai multe amănunte legate de chestiune. Dar cum ziceam... mai bine revenim ontopic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și credincioșii din parohia cu același nume contribuie direct, așa, ca să știți că nu e un SRL ... Last edited by r.mircea; 28.05.2012 at 16:50:06. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Gandeste cuteazator (Think big) –partea 1 http://vimeo.com/11233860 Ok,m-am lamurit. “Gandeste cutezator” e in genul “Fii demn!” a lui Puric , filosofeala despre viata. p.s N-am gasit partea a 2-a, ar fi fost interesant de vizionat pana la sfarsit. Oare A.S.E.F chiar crede ca copiii citesc asa ceva? Poate parintii lor ![]() Last edited by ioanna; 28.05.2012 at 18:07:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by osutafaraunu; 28.05.2012 at 18:29:20. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu vad tanara generatie sa aiba rabdare pentru filosofii existentiale, chiar daca-s carti usurele de citit :) p.s au citit-o pentru ca scriitorul e adventist si a fost probabil o lectura recomandata in cadrul bisericii d-voastra. Dar pe bune de vad eu un copil de 10-13 ani citind asa ceva :) Nu i-ar face rau sa o citeasca, dar nu cred ca l-ar tenta o asemenea carte. Last edited by ioanna; 28.05.2012 at 18:37:46. |
|
|||
|
|||
![]()
Posibil. Orice părinte-și dorește ca ascensiunea dr. Carson să fie luată ca model de copilul lui, de aceea e printre primele cărți recomandate (Mâini înzestrate).
|
|
||||
|
||||
![]()
Decat sa imparta carti prin scoli, mai bine le-ar pune filmul :) (i-ar atrage mai mult)
Gifted Hands (2009) cu Cuba Gooding jr. (povestea unui baiat de culoare, crescut intr-o familie modesta, ce ajunge unul dintre cei mai renumiti neurochirurgi din lume) Filmul integral (1h si 30min) : http://www.youtube.com/watch?v=H8NXN...eature=related Citat:
E voluntariat, dar in acelasi timp oamenii afla si de existenta asociatiei AZS. Nu-i prozelitism, e iesire din anonimat.Cam la fel cum fac mormonii. Tin cursuri gratuite de limba engleza pentru oameni, insa au si ore separate in care doritorii pot afla amanunte legate de biserica lor. Last edited by ioanna; 28.05.2012 at 19:25:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu si eu despre cartile respective, tipul in cauza e un exemplu deosebit - nu stiu in ce masura este real ceea ce descrie despre evolutia lui intelectuala - de la ceea ce societatea ar considera a fi un retardat la un om extraordinar. Dar ceea ce este regretabil, nu exista nici un lucru dezinteresat la adventisti iar o initiativa buna in principiu este de fapt un cal troian. Incepe cu ceea ce pare a fi un gest frumos si se sfarsese in anti-catolicism, anti-ortodoxism, invataturi strambe si sugativa celor 10% din venit (net!!). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Atentie! | sfantul_calinic | Umanitare | 11 | 14.03.2010 11:32:44 |
Adventistii neaga viata sufletului dupa moarte | Iustin32 | Secte si culte | 1872 | 20.12.2009 22:41:43 |
Misiune vs prozelitism | georgeval | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 12.10.2009 12:41:05 |
|