Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.05.2012, 19:14:56
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
1- Cristos le cere celor ce-L urmează(adică preoților) să fie desăvârșiți precum și Tatăl desăvârșit este; tu însă spui că fac mare greșeală.
2- Bine este pentru om să nu se atingă de femeie(să nu-și urmeze instinctele), iar preoților cu atât mai mult.
3- Le recomandă mirenilor(celor necăsătoriți și văduvelor) să se abțină, dar nu le cere; aici nu e vorba de preoți, de ucenici, de cler; ce treabă au văduvele cu pedofilii?
Te rog: fă diferența.
Hai Demetrius, fa diferenta, ca doar stii prea bine ce-a vrut sa spuna Glykis...iar acela era un citat din cuvantul Apostolului Pavel. http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=7&id=12
Vechi 28.05.2012, 23:35:05
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Hai Demetrius, fa diferenta, ca doar stii prea bine ce-a vrut sa spuna Glykis...iar acela era un citat din cuvantul Apostolului Pavel. http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=7&id=12
Ceea ce mi-a sărit în ochi din linkul tău este:
6. Și aceasta o spun ca un sfat, nu ca o poruncă.(1Cor7,6)

Știu ce a vrut să spună, dar și ce a spus de fapt.
Nici una nu reprezintă idealul, însă să afirmi că este o greșeală să încerci idealul nu mi se pare un punct de vedere ortodox.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un virus ciudat bântuie Biserica Ortodoxă Română: Andreescu (noi dezvăluiri!) stoianov Despre Biserica Ortodoxa in general 40 06.09.2015 18:03:42
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica legionar Biserica Romano-Catolica 133 16.07.2013 12:22:01
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 09.06.2013 00:58:51
Dialog BOR - Biserica Catolica Ducutu Biserica Romano-Catolica 70 08.05.2013 01:19:29