Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.05.2012, 09:43:11
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Da, niște victime nevinovate.
...care se dezvinovățesc învinovățind după formula ''hoțul strigă cel mai tare hoții'' ca să te apuci ca nebunu' să-i demonstrazi lui că nu tu ești vinovat... adică să cazi în ispită și să te dai vrednic.

Deci vezi cât de necunoscută e ispita?.. și de vicleană?

Soluția dată de Iisus este simplă: ''să cauți să nu fii primitor ca să intri în ispită''...

...ispita aia a lăudăroșeniei viclene din ascuns de a sta de vorbă ca o vedetă cu toate necunoscutele foarte dornice de necunoscutul cel plin de știință ocultă plină de exces de zel pentru râvna slavei deșarte, arte marțiale și joiale ca fariszmeii nesimțirii și nepăsării, cârtitori pe nedrept, slava aia a gLumii ''bune'', lucirea 'genială' a prefăcătoriei și fățărniciei asemenea lui luxifer dracool ce s-a băgat surogat tare veritabil la o cafia mare insuportabil ca să fi și tu curios de ceva... cumva, la superstiț, ca să ai pace și odihnă pe nedrept ascultând de născocirile lui revolute.

Iar ei nu vor decât să dea gol, adică să nu fie frustrați și ratați față de gLume, să nu cumva să rateze... prilejul de a da ei lecții pe nedrept... de fente cu scop jmanglitor, decât să se rateze mai bine fură și umflă căpușa roșie cu pompa și cu trompa... folosind papagalul marionetelor pe post de măscărici ca să întrețină atmosfera-infidela.

E defapt păcatul necunoscut al necunoscutei care fiind săvârșit mereu așteaptă răsplata măririi, și se luptă cu toată tăria la cerbice și cu toată nemulțumirea și răzvrătirea ca să-l primească cu dea sila... să-l ia de la fraierii pe care-i păcălește să cedeze la șantaj, mită și ispită.

Deci nu primiți!.. să intrați în ispită ci păziți-vă de înălțarea pe nedrept, dacă tot suntem în ziua de serbare a Înălțării Domnului și a tuturor eroilor și sfinților ce au murit spre slava Lui Dumnezeu.

Faceți toate spre slava Lui Dumnezeu!.. că așa este scris, și așa este deviza casei regale: Nihil sine Deo... orice ascultare spre slava Domnului.

Și strigați cu mine: Radu Vodă! Duda Rege! Referendum național pentru monarhie constituțională, căci asta este ''pohta ce am pohtit-o Eu''... voia Domnului ca să ajungă la conducerea României alesul Său.

Afară viclenia și răutatea (străinilor necunoscuți) din țară! (străinii de Dumnezeu, preșurile și tartorii și ighemonii din ascuns, stăpânii fără suflet și fără milă pe drept)

Last edited by vsovivi; 24.05.2012 at 10:05:43.
Vechi 24.05.2012, 11:20:58
Banned

Implicit Anticonstituțional

"Scopul legii electorale este să rămână două partide, unul de stânga PSD și altul de dreapta PNL. Asta ar fi sănătos și de asta am optat pentru o astfel de formulă", a declarat președintele PNL.

Păi în constituție scrie așa:

''ARTICOLUL 1
(3) România este stat de drept, democratic și social, în care demnitatea omului, drepturile și libertățile cetățenilor, libera dezvoltare a personalității umane, dreptatea și pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradițiilor democratice ale poporului român și idealurilor Revoluției din decembrie 1989, și sunt garantate.

ARTICOLUL 8
(1) Pluralismul în societatea românească este o condiție și o garanție a democrației constituționale.
(2) Partidele politice se constituie și își desfășoară activitatea în condițiile legii. Ele contribuie la definirea și la exprimarea voinței politice a cetățenilor, respectând suveranitatea națională, integritatea teritorială, ordinea de drept și principiile democrației. ''

Iar dacă citim și:
''ARTICOLUL 2
(1) Suveranitatea națională aparține poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice și corecte, precum și prin referendum.
(2) Nici un grup și nici o persoană nu pot exercita suveranitatea în nume propriu. ''

Vedem cum Bantonsecu & Ponaju & Cotstantin merg pe linia trasată de Adrian copilu' minune dacă are mătuși atât de bune și 'nebune' ca Tamara, Leana, Mioara, Rovana, Nina, și altele... merg pe împlinirea planului de a desfința partidele politice și mai ales PDL-ul după teoria ''scopul scuză mijloacele'' sperând el că poporul îl va considera pe el după alegeri lider de dreapta.

Deci iată cum fanfaronul infatuat și măscărici se iluzionează după ce a pus umărul la restaurație prin gonflarea căpușei roșii și participarea alături de ea la toate mizeriile recredibilizându-le faptele penale și mafiote ca fiind defapt drepte și naționaliste, prin urletele și speculațiile lui actoricești ironice elucubrante, născoceli scoase din joben în plen pe moment că cică el se laudă că cică el nu trebuie să citească fiindcă el cică știe și poate spune două fraze infatuate și pline de cruntă fățărnicie și mândrie în direct și folositoare pentru răsturanerea realității spre bucuria slavei deșarte a celor ce readuc iadul pe pământ prin restaurația căpușei roșii a PCR-ului (pile relații cunoștințe întru cupola famigliei)... nu mai continui... deci iată cum se iluzionează misoginul rebel cârlan crezând ca credoolul că cică el va forma plin de murdărie roșie din cap până-n picioare și plin de rahat verbal autoemanat dând pe de lături, cică el crede că el va forma partidul unic de dreapta a cărui lider se autoemană ca un mare salvator.

Adică iată-l cum după ce a luptat pe nedrept numai contra adevărului și a dreptății pe drept aliindu-se cu trădătorii de neam și de țară pe care i-a reinstaurat pe nedrept prin mijloacele peștilor de a șantaja și cumpăra curvele politice, el adică are acum pretenția ca să vie după alegeri înapoi pe funcția de lider al mișcării de dreapt... deci iată-l cum încearcă să se autoerijeze la merite în mintea celor de dreapta (adică ăia cinstiții) care au opinii de dreapta (drepte) furând astfel laurii celor rămași fideli Domnului și care au continuat din '47 și '89 să strige neîndoielnic pe baricade nu pentru capitaliști:

-punctul 8 de la Timișoara
-referendum pentru monarhie constituțională
-alegeri libere și corecte
-nu mai vrem să ne împrumutăm de la copiii noștrii ci să avem ce le lăsa moștenire de la Dumnezeu
-dați-ne înapoi revoluția confiscată, dați-ne înapoi țara
-afară impostorii și autoemanații și erijații plini de fărădelegi

Golane care ți-ai vândut sufletul și urletul și sfințenia și slava lui Dumnezeu cu fiecare țigară fumată de partea căpușei roșii și proz du-te și plimbă ursul... nu știi care? Ăla păcălit de vulpea argintie... Pe Ursache și echipa lor de impostori adică.

''De ești tu acela?..'' nici târâș nu te primesc!

Trăiască numai adevărații golani!
''De ești tu acela pentru țară mori și-ți va fi mormântu-ncununat cu flori!''

Iar măscăriciul de 'dreapta' autor de scenete parlamentare pe loc să rămână cu Iliescu&co.

Last edited by vsovivi; 24.05.2012 at 11:47:27.
Vechi 24.05.2012, 12:45:51
Banned

Implicit Socoteala de 'acasă'... după târg.

Păi socoteala lor de 'acasă' pentru legea electorală a votului uninominal pur fără prag e simplă:

Dacă sunt uniți și respectă protocolul USL, practic uslașii care au acuma în sondaje peste 50% înseamnă că au cam peste tot în țară peste 30% măcar iar cu 30% câștigi practic oricecolegiu, mai ales când ai dat liber la pragul electoral, adică l-ai redus la 0 înseamnă că niciun alegător nu mai e interesat să formeze vre-o armată unită contra ci vor alege după bunul plac așa că restul de 70% se vor distribui uniform în pierzători sau în neparticipanți la vot.

Deci gogoașa roșie și-a făcut socotelile și încrezându-se unii în alții speră ca să ajungă în parlament numai căpușa USLașe, căpușa roșie.

Deci pentru a contracara această tactică perfidă e musai ca să ne aliem în jurul lui Radu Duda, să-l înscăunăm ca lider de dreapta și să strângem în jur toate partidele, toate afară de USL pentru ca în alegeri să iasă musai numai ai noștrii!

Altfel gogoașa roșie se va gonfla și adio democrație, adio dreptate, adio prosperitate!

Deci PPDD, PNG, ROMÂNIA MARE, PDL, PNȚCD, NR, URR, PER, UDMR, CDR, Alianța Civică și toate ONG-urile și toți ceilalți independenți uniți-vă sub steagul princepelui Radu Vodă și formați Mișcarea Populară Monarhistă! MPM.. căci altfel n-avem nicio șansă în alegeri!

Domnul este cu noi și le va face ca socoteala de acasă să nu se mai potrivească cu cea din târg, dar pentru asta trebuie să fim uniți și să avem reprezentanți peste tot în alegeri ca să nu poată ei fura cât putem noi vota, în fiecare colegiu trebuie să fim cu ochii pe sac și pe numărătoare! Dar asta doar după ce ne vom unii sub Radu Vodă, căci fără cap oile se împrăștie și se rătăcesc și se pierd!

Trăiască România Românilor sub Radu Vodă și regina Margarina, pardon, Margareta!

Last edited by vsovivi; 24.05.2012 at 14:02:14.
Vechi 24.05.2012, 17:47:45
Banned

Implicit Întrebare

Oare de ce dă baiahtolahool roșu banghelie 100 de lei pensionarilor prin tichete timp de un an?.. De ce le dă măzărică la blid, linte la tichet?

Sigur că e foarte bună măsura... nu e ea de vină...

Însă oară de ce dă el 100 de lei timp de 1 an? Din ce dă? Ca să ce?..

E voie oare să dai mită și ispită din bani publici, 'legal' firește, ca să te menții pe funcție încă 4 ani?

Dar moral este?

Nu aștept răspuns... eu retoric întreb mirându-mă cât de jos pot decade unii, iar credooli îi votează căci le este milă de bătrâni.

Pînă la urmă veți crede că cică bătrânii e de vină!.. de ce se lasă 'cumpărați' atît de ușor.
Păi ei știu că nici ceilalți nu-s mai buni... așa că le este indiferent dacă rămâne baiahtolahul roșu pe funcție la nesfârșit. Ce contează...

...deci să fie alegeri în fiecare an și atunci poate că or să se ocupe de popor în permanență!

Iată singura soluție: Alegeri în fiecare an, că și așa sunt pe banii noștrii și atunci nu mai avem probleme, pot să ne mituie cât vrea ca să rămână pe funcții... și votăm doar dacă ne plătește ziua de muncă, ziua de vot măcar cu 50 roni, că doar nu e de la ei.

Last edited by vsovivi; 24.05.2012 at 17:55:07.
Vechi 24.05.2012, 18:05:00
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Așa... Si ce mai face fetele?
Vechi 24.05.2012, 18:25:59
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Păi socoteala lor de 'acasă' pentru legea electorală a votului uninominal pur fără prag e simplă:

Dacă sunt uniți și respectă protocolul USL, practic uslașii care au acuma în sondaje peste 50% înseamnă că au cam peste tot în țară peste 30% măcar iar cu 30% câștigi practic oricecolegiu, mai ales când ai dat liber la pragul electoral, adică l-ai redus la 0 înseamnă că niciun alegător nu mai e interesat să formeze vre-o armată unită contra ci vor alege după bunul plac așa că restul de 70% se vor distribui uniform în pierzători sau în neparticipanți la vot.

Deci gogoașa roșie și-a făcut socotelile și încrezându-se unii în alții speră ca să ajungă în parlament numai căpușa USLașe, căpușa roșie.

Deci pentru a contracara această tactică perfidă e musai ca să ne aliem în jurul lui Radu Duda, să-l înscăunăm ca lider de dreapta și să strângem în jur toate partidele, toate afară de USL pentru ca în alegeri să iasă musai numai ai noștrii!

Altfel gogoașa roșie se va gonfla și adio democrație, adio dreptate, adio prosperitate!

Deci PPDD, PNG, ROMÂNIA MARE, PDL, PNȚCD, NR, URR, PER, UDMR, CDR, Alianța Civică și toate ONG-urile și toți ceilalți independenți uniți-vă sub steagul princepelui Radu Vodă și formați Mișcarea Populară Monarhistă! MPM.. căci altfel n-avem nicio șansă în alegeri!

Domnul este cu noi și le va face ca socoteala de acasă să nu se mai potrivească cu cea din târg, dar pentru asta trebuie să fim uniți și să avem reprezentanți peste tot în alegeri ca să nu poată ei fura cât putem noi vota, în fiecare colegiu trebuie să fim cu ochii pe sac și pe numărătoare! Dar asta doar după ce ne vom unii sub Radu Vodă, căci fără cap oile se împrăștie și se rătăcesc și se pierd!

Trăiască România Românilor sub Radu Vodă și regina Margarina, pardon, Margareta!
"Traiasca " Romania sub Raducu "Voda" securistul! Amice ar fi bine sa mai parasesti lumea asta a ta mica in care traiesti (mai bine zis pamantul asta PLAT al tau) si sa mai iesi in lumea reala. Din cate vad NU cunosti nici maca istoria tarii din perioada in care Romania era monarhie. Mihai (la presiunile facute de sotia lui si a Margaretei) a incalcat legea salica si Constitutia din 1923 declarand ca succesorul lui la tron e Margareta cu toate ca urmasul sau la tron ar fi trebuit sa fie un descendent de sex masculin

Last edited by stefan florin; 24.05.2012 at 18:28:12.
Vechi 24.05.2012, 20:53:09
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Implicit

vsovivi se aude ce vorbeste? Pardon, ce scrie? Cum poti sustine pe unul ca Radu de dudau sa ajunga Rege, trebuie sa fi inconstient! Cu ce s-a smerit omul asta ca eu una n-am vazut! Eu,una, il tin minte de pe vremea lui Ceasca ca se difuza la TV piese de teatru si doar acolo l-am vazut in roluri secundare, in filme nu-mi aduc aminte sa-l fi vazut!
Asta de cand s-a insurat cu Principesa a obtinut grade militare cat altii intr-o viata de cariera de militar....in patru ani, patru grade. Mai, sa fie! Te pomenesti ca experienta a dobandit-o jucand rolul de ofiter in vreo piesa de teatru.
In ce priveste cele 5 miliarde de euroi mai usor cu ele! M-am lamurit si cu marii economisti scoliti pe la Harvard cat sunt de ocosi si cat de bine se precep! Teoria ca teoria dar practica ii mananca! Trebuie sa fim foarte constienti de situatia noastra economica care este sublima dar lipseste cu desavarsire. Am trait din imprumuturi, acum nu ne mai da nimeni nimic si tocmai de aceea s-a dat drumul la tiparnita de bani, de aceea si cursul a luat-o la vale. In curand vom da 5 lei pe-o paine care acum e 3 lei! Banii astia care se vor da inapoi bugetarilor si pensionarilor sunt fix H2O....de ploaie! Cand esti sarac trebuie sa inveti sa traiesti ca un om sarac! Criza asta care e acum e individuala! Unii au saracit de pe urma ei altii s-au imbogatit! Nu mai stiu cine a zis ca numarul banilor este acelasi doar ca ei se misca dintr-un loc in altul (dintr-un buzunar in altul).
Vechi 25.05.2012, 09:40:14
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
vsovivi se aude ce vorbeste? Pardon, ce scrie? Cum poti sustine pe unul ca Radu de dudau sa ajunga Rege, trebuie sa fi inconstient! Cu ce s-a smerit omul asta ca eu una n-am vazut! Eu,una, il tin minte de pe vremea lui Ceasca ca se difuza la TV piese de teatru si doar acolo l-am vazut in roluri secundare, in filme nu-mi aduc aminte sa-l fi vazut!
Asta de cand s-a insurat cu Principesa a obtinut grade militare cat altii intr-o viata de cariera de militar....in patru ani, patru grade. Mai, sa fie! Te pomenesti ca experienta a dobandit-o jucand rolul de ofiter in vreo piesa de teatru.
In ce priveste cele 5 miliarde de euroi mai usor cu ele! M-am lamurit si cu marii economisti scoliti pe la Harvard cat sunt de ocosi si cat de bine se precep! Teoria ca teoria dar practica ii mananca! Trebuie sa fim foarte constienti de situatia noastra economica care este sublima dar lipseste cu desavarsire. Am trait din imprumuturi, acum nu ne mai da nimeni nimic si tocmai de aceea s-a dat drumul la tiparnita de bani, de aceea si cursul a luat-o la vale. In curand vom da 5 lei pe-o paine care acum e 3 lei! Banii astia care se vor da inapoi bugetarilor si pensionarilor sunt fix H2O....de ploaie! Cand esti sarac trebuie sa inveti sa traiesti ca un om sarac! Criza asta care e acum e individuala! Unii au saracit de pe urma ei altii s-au imbogatit! Nu mai stiu cine a zis ca numarul banilor este acelasi doar ca ei se misca dintr-un loc in altul (dintr-un buzunar in altul).

ca sa nu mai vorbim ca Raducu, IN MARE LUI SMERENIE, primea de la statul Roman intre septembrie 2002-septembrie 2008, 600 milioane lei vechi-bugetarul cu cel mai mare salariu din Romania. Pe langa acesta "smerita"" suma mai primea si salariul de consilier al lui Tariceanu si salariul de colonel al armatei. Tote aceste sume proveneau din bani publici, cu toate ca MULTI "supusi" ai lui Raducu Voda se speteau muncind doar pentru 5 milioane lei vechi pe luna. Halal smerenie!

Last edited by stefan florin; 25.05.2012 at 09:42:17.
Vechi 25.05.2012, 14:47:26
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
ca sa nu mai vorbim ca Raducu, IN MARE LUI SMERENIE, primea de la statul Roman intre septembrie 2002-septembrie 2008, 600 milioane lei vechi-bugetarul cu cel mai mare salariu din Romania. Pe langa acesta "smerita"" suma mai primea si salariul de consilier al lui Tariceanu si salariul de colonel al armatei. Tote aceste sume proveneau din bani publici, cu toate ca MULTI "supusi" ai lui Raducu Voda se speteau muncind doar pentru 5 milioane lei vechi pe luna. Halal smerenie!

Și dacă mai adaugi că principesa este mai în vârstă cu 11 ani ca principele, ea s-a născut în 49 iar el în 60, te apuci și bănui cu mintea odihnită tot felul de bazaconii și de nebunii... doar pentru că a luat bani pe munca sa. Adică tu chiar crezi că a avut cineva mai mare salar ca Mugur Isărescu & co. de mafihoți bancheri și economiști și băiți deștepți?

Păi nu cu insinuările și denigrările pe nedrept și bănuielile pe nedrept și alte prostii, nu cu bazaconiile pătimașe veți birui ci doar uniți în Domnul și sub regele României și principii Radu și Margareta veți avea o șansă ca să biruiți toți puii căpușei roșii și proz în alegerile locale și parlamentare, altfel, dacă tot veți face mofturi și veți avea pretenții și nemulțumiri și revolte vă veți duce fain frumos înapoi sub sclavia roșie și proz.

Sunteți liberi să vă alegeți viitorul copiilor voștri!
Căpușele însă nu dorm ci au lucrat deja de 22 de ani planul lor secret de distrugere a voastră și a lor... nu-și dau ei seama că singuri și-au tăiat craca de sub picioare și singuri și-au săpat groapa ca să cadă în ea crezând ei că va fi a altuia.
Vechi 25.05.2012, 10:05:38
Banned

Implicit

Măi copiilor, voi chiar ați avea ceva de spus, ceva important și de luat în seamă și în serios, însă cu greșeli gramaticale venite nu din greșală ci din lene și nepăsare și nesimțire și cu cacofonii ce strică pofta de Cuvânt, nu am cum sta de vorbă cu voi, și mai sunteți și răutăcioși cu Radu Vodă și cu principesa Margarina, pardon Margareta cu rețeta.

Cu ce v-au greșit principii României? Păi Radu este fiu de medici iar Margareta este fiica regelui nostru atât de umilit de peste 66 de ani, și doar v-am explicat cum abea după anul '90 a fost luat asistent la clasa lui Dem Rădulescu și era un nimeni pe atunci, un actortaș fără valoare, și voi chiar credeți că Dem și-ar fi luat un informator, un fost securist sau turnător?

Dem Rădulescu a văzut în el un geniu, un om smerit și demn de toată stima, iar Dem Rădulescu știa bine și cunoștea caracterul omului, deci ce recomandare mai bună ar putea da cineva vre-unui român?

Iată Radu Duda a terminat la clasa dramatică a lui Olga Tudorache și după '90 a fost asistent la catedra lui Dem Rădulescu.

Deci înainte de a fi principe și a se întâlni cu Margareta la pataul bolnavilor, mai înainte avea o statură impecabilă de actor curat...

Iar voi îl scoateți securist când el mărturisește că i-a refuzat amabil și politicos și oricum era un biet student pe vremea aia... și mai și credeți în lista aia unde îi apărea numele, păi toți cei ce plecau în străinătate trebuia să fie aprobați de cineva și de aceea apărea pe lista aia, toți actorii ce aveau spectacole afară trebuia ca să fie aprobați, iar ca să fie aprobați ei trebuia să apară pe o anumită listă.

Deci ce v-a făcut vouă Radu Duda?.. ca să-l persiflați? Voi însă strecurați țânțarul și înghițiți camila, voi căutați fire de praf pe haina sfinților și apostolilor ca să nu credeți lui Dumnezeu în timp ce aveți toată primirea și indulgența cu toți tartorii căpușei roșii.

Știu că nu v-a făcut nici un rău, dar vouă nu vă place de el pentru că cineva a băgat hula asta bârfitoare în gLume și voi ați avut impresia că e pe drept... apoi i-au hulit numele să pară ceva prostesc și voi v-ați distrat și a-ți crezut ca credulii din pricina că bârfele se cred, având voi iluzia că dacă e bârfă atunci e sigur adevărată după zicala ''nu iese fum fără foc''.

Fumul respectiv este însă făcut de căpușile roșii și proz dinadins căci au minteres viclean... deci nu este bârfă veritabilă ci este bârfă vicleană, bârfă născocită cu minteres de a rămâne pe funcție puii căpușei roșii, și buine întreținută la nesfârșit.

N-am cum să demonstrez că albul e alb dacă voi nu vreți să căutați și pe la Adevărul...

Nu-mi rămâne decât să vă cer mereu:

Uniți-vă sub Radu Vodă Vitezul și principesa Margareta cu rețeta ca să formați frăția inelului ca o mare putere ce se opune tuturor căpușelor roșii și proz, paraziți nesățioși ai fărădelegii care distrug neîncetat toate binecuvântările României.

Degrabă deci formați Uniunea Populară a Regatului României Mari, UP sau UPrRM sau UPRM formată din toate partidele afară de USL și toți independenții neafiliați la USL și luptați la locale și parlamentare uniți în Domnul! Numiți-vă străjeri ai Țării indiferent din ce partid sunteți și biruiți fiara roșie și proz a USLașilor vicleni.

Altfel nu veți lua niciun mandat nici la locale și nici la parlamentare oricât s-ar încrede unii ce visează frumos, căci cu 25% USL ia mandatul dacă voi nu sunteți uniți ca să sprijiniți un singur candidat, voi veți alege cu inima și veți pierde cu succes totul.

Și dacă nu veți asculta de Dumnezeu vor reveni cei 3 ani și jumătate când antichrist v-a domni fără jenă peste România timp de 42 de luni.

Deci PPDD, PRM, PNG, PNȚCD, PDL, Noua Republică, URR, UNPR, PEcologist, și toate minoritățile UDMR, Forumul German, PRomilor, Tătarii, Turcii, Ucrainenii, Rușii, Grecii, Aromânii, și toți independenții și toți oamenii uniți-vă sub Radu Vodă și Principesa Margareta!

Strângeți-vă la masa comună și sprijiniți în alegeri cu toții un singur candidat, care este mai curat și mai cinstit și mai fidelo Casei Regale a României! Nihil sine Deo și veți birui gLumea.

Last edited by vsovivi; 25.05.2012 at 10:18:04.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27