![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Accesele de eruditie pe care le afisezi inteleg ca nu au decit un rol de fata morgana, ca in rest... Poate ca nu ti-ai dat seama pina acum : procedezi exact precum critici pe altii : cind te impiedica accesele de eruditie te faci tot un lapte si o miere cu cei care te sustin . Cu ceilalti ... imi este jena sa mai continui . Spunea la un moment dat Creanga : linguseala este hrana prostilor, dar uneori si desteptii isi inmoaie buzele in ea ! La ce iti folosesc cunostintele multe ? Ca sa te impiedice in orice aluna de pe caldarim ? Daca nu esti de acord cu o idee, o parere , poti posta varianta in care crezi sau pe care o susti, fara a o mai lungi cu buseli impardonabile . Sau te poti abtine si fara sa postezi daca nu esti de acord cu cineva ! Am vazut ca mai ai si varianta compatimitoare, in care precum un tatuca ti se fringe inima de iubirea aproapelui si incepi sa-l compatimesti Urit lucru faci FRATE ! Ar mai fi de amintit si altele dar deocamdata prefer sa mai observ inedita-ti postura de apologet al BO contemporane , eliberata de traditionalismul inchistat, de viata stricta in cadrul canoanelor , de anacronismul si rigoarea lor,de confundarea/confruntarea ierarhilor cu postura de "magister dixit", de o alta nevoie de liberatate decit cea traditionala si o alta intelegere, creatoare, eliberata de orice, a ortodoxiei . Intelege cum vrei postarea mea !Libertatea este garantata de la Hristos incoace . Inclusiv placa cu frustrari, amagiri, anacronisme, tensiuni interioare , drame sentimentalreligioase si alte machiavelicuri o poti reafisa ! Dar cred ca este tare bine sa te maturizezi si sa incerci incet-incet sa-ti revizuiesti stilul .
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Internet sau internat? | Daniel777 | Generalitati | 12 | 03.01.2011 16:11:43 |
ce mai citim pe internet ? | preot_gabriel | Generalitati | 2 | 21.02.2010 22:01:59 |
Umor pe internet | phradmon | Generalitati | 6 | 01.09.2008 07:49:46 |
mobile internet | pavel92 | Generalitati | 1 | 25.11.2007 23:44:54 |
|