Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.05.2012, 16:33:57
Arktinen Susi Arktinen Susi is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.05.2012
Locație: Terra
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Arktinen Susi Send a message via Skype™ to Arktinen Susi
Implicit

Bun,asta este o parere foarte buna, uite si versiunea misionarilor.

" Misionarii,cei care i-au crestinat pe indieni, povestesc ca bizonul-femela alb nu era alta decat Fecioara Maria,cat priveste pipa sacra a indienilor,ea este pesemne o reprezentare a lui Hristos!"

Ideea este urmatoare,mai toate natiile de oameni au avut si probabil inca au zeii lor proprii si fiecare isi sustine propria varianta si religie si de aceea am ajuns sa cred ca totul pare o inventie care mai nou si preotii din ziua de azi sa mai faca cate un ban sau vba aia "spalare de creier" tu le arati pe unde iar ei te vor urma.
Inca din antichitate erau preoti care shantajau si se imbracau in aur,defapt si acum se mai practica purtarea hainelor stralucitoare.

Mai este si povestea razboinicei frantuzoaice Ioana d'Arc (Ferioara din Orleans) se spunea ca auzea voci ale celor sfinti si datorita acestor voci ea a purtat multe batalii si a iesit invingatoare,iar din cate stiu eu aceste batalii se lasau cu varsare de sange si morti.( nu cred ca cineva sfant ar fi d'acord cu aceste crime indiferent de situatie,asta ar incalca decalogul daca nu ma insel).
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Suntem nematurizati, cei ce credem in Dumnezeu? daniel_iordache Teologie si Stiinta 55 26.09.2008 18:58:54