Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.05.2012, 15:32:59
Adriana Cluj
Guest

Implicit

"raspunsul este unul: lumea ne vrea SEXI!! :))"

Cat de superficial gandim...
Faceti un experiment:
Incercati sa va imbracati / incaltati ca niste paiate...... ca sa faceti lumii pe plac, cu tocuri de 12, ca de abia poti sa umbli, festite (vopsite) pana la urechi, sulemenite, etc,
si incercati sa va imbracati normal, cu fusta comoda, peste genunchi, ca sa nu stai sa-ti pazesti desuurile, sa nu se zareasca cumva din cauza scurtimii fustei, incaltaminte comoda, cu toc mic de vreo 2 cm, bluza care sa nu crape pe tine, si sa vedeti cum va simtiti voi inseva mai bine, nu cum ii place lumii, ci exact ce am spus, cum va simtiti voi inseva mai bine!!!!

Last edited by Adriana Cluj; 07.05.2012 at 17:19:04.
Reply With Quote
Vechi 07.05.2012, 17:34:28
Magda M. Magda M. is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul

Faceti un experiment:
Incercati sa va imbracati / incaltati ca niste paiate...... ca sa faceti lumii pe plac, cu tocuri de 12, ca de abia poti sa umbli, festite pana la urechi, sulemenite, etc,
si incercati sa va imbracati normal, cu fusta comoda, peste genunchi, ca sa nu stai sa-ti pazesti desuurile, sa nu se zareasca cumva din cauza scurtimii fustei, incaltaminte comoda, cu toc mic de vreo 2 cm, bluza care sa nu crape pe tine, si sa vedeti cum va simtiti voi inseva mai bine, nu cum ii place lumii, ci exact ce am spus, cum va simtiti voi inseva mai bie!!!!
Multumesc pentru sfat...dar nu e cazul.
Ceea ce incerc sa zic este ca daca te imbraci asa cum ti-e bine, fara sa faci caz de asta si fara sa urmezi sfaturile altora, realizezi ca f. mult din aprecierea celor din jur se datoreaza ambalajului si asta e frustrant!Poate as dori sa fie apreciat mai mult omul din spatele "frumusetii."Sau poate ne-am dori sa fie pretuit mai putin un trup decat adevarata frumusete, care se gaseste in suflet.
Reply With Quote
Vechi 07.05.2012, 17:43:07
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Magda M. Vezi mesajul
Multumesc pentru sfat...dar nu e cazul.
Ceea ce incerc sa zic este ca daca te imbraci asa cum ti-e bine, fara sa faci caz de asta si fara sa urmezi sfaturile altora, realizezi ca f. mult din aprecierea celor din jur se datoreaza ambalajului si asta e frustrant!Poate as dori sa fie apreciat mai mult omul din spatele "frumusetii."Sau poate ne-am dori sa fie pretuit mai putin un trup decat adevarata frumusete, care se gaseste in suflet.
Da, asa ar fi firesc.
Nu era un sfat pentru cineva anume (de aceea am si eliminat numele, am lasat doar... lozinca), m-am loggat doar la acele cuvinte, deorece le ""vad"" mereu in jurul meu.

Last edited by Adriana Cluj; 07.05.2012 at 17:58:09.
Reply With Quote
Vechi 07.05.2012, 18:22:52
Magda M. Magda M. is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Da, asa ar fi firesc.
Nu era un sfat pentru cineva anume (de aceea am si eliminat numele, am lasat doar... lozinca), m-am loggat doar la acele cuvinte, deorece le ""vad"" mereu in jurul meu.
:) ma bucur atunci ca nu trebuie sa ma imbrac ca o pitzi pentru partea I din experiment :) am crezut ca mesajul imi e adresat si nu stiam cu ce am gresit asa de rau.

Last edited by Magda M.; 07.05.2012 at 18:26:17.
Reply With Quote
Vechi 08.05.2012, 16:23:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:

Faceti un experiment:
Incercati sa va imbracati / incaltati ca niste paiate...... ca sa faceti lumii pe plac, cu tocuri de 12, ca de abia poti sa umbli, festite (vopsite) pana la urechi, sulemenite, etc,
si incercati sa va imbracati normal, cu fusta comoda, peste genunchi, ca sa nu stai sa-ti pazesti desuurile, sa nu se zareasca cumva din cauza scurtimii fustei, incaltaminte comoda, cu toc mic de vreo 2 cm, bluza care sa nu crape pe tine, si sa vedeti cum va simtiti voi inseva mai bine, nu cum ii place lumii, ci exact ce am spus, cum va simtiti voi inseva mai bine!!!!
Aiurea sfat.

Tocmai - ca unele se simt bine imbracate pitziponcesc sau deconsiderand vremea, pentru ca si daca fizic sufera, orgoliul lor e in al 9-le cer inchipuindu-si cum sunt privite, ca sunt dorite, frumoase, etc chiar daca realitatea asta de cele mai multe ori exista doar in mintea lor.
Reply With Quote
Vechi 09.05.2012, 20:03:17
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Aiurea sfat.

Tocmai - ca unele se simt bine imbracate pitziponcesc sau deconsiderand vremea, pentru ca si daca fizic sufera, orgoliul lor e in al 9-le cer inchipuindu-si cum sunt privite, ca sunt dorite, frumoase, etc chiar daca realitatea asta de cele mai multe ori exista doar in mintea lor.
cand vei fi femeie.... vei intelege diferenta... de exemplu intre a umbla cu toc de 12 fata de 2 cm... si atunci vei intelege si ce am vrut sa spun
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
La multi ani! Patrie si Credinta Diverse Sarbatori 1 30.08.2011 18:06:20
La multi ani! mara2008 Generalitati 8 08.11.2008 17:32:06
La multi ani ! cristiboss56 Diverse Sarbatori 0 30.08.2008 17:05:03