![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() PS: între noi fie vorba, nu te cred că porți chestiile alea exclusiv ptr plăcerea soțului; ar însemna prostituție intelectualo-conjugală! |
|
|||
|
|||
![]()
Cred că se face confuzie; nu vorbim despre două extreme, ci despre trei extreme.
Prima extremă este cea despre care pomenește domnul Dragomir - trening, miros de varză, pantaloni necălcați (la bărbat), etc., cu alte cuvinte - neîngrijit. A doua extremă este aspectul "barbie", sau "conform cu mass media", sau "la modă", cum vreți să-i spuneți. A treia extremă, care de fapt nu este o extremă, este să te îngrijești, la modul propriu, la modul corect, de persoana ta. Să descoperi ce-ți stă bine (nu ce spun revistele "glossy" că trebuie să porți ca să-ți stea bine), ce anume îți pune în evidență, în armonie cu natura, calitățile (și mă refer la calitățile omenești, nu doar la cele pur fizice), ce te face să te simți bine în pielea ta, și îi face pe cei de lângă tine să se simtă bine în prezența ta. Dar asta presupune un oarecare efort. E mai ușor să tragi pe tine blugii din adolescență și tricoul mototolit, sau ultimele "tzoale de fițe", decât să cauți o haină care să fie făcută "pentru tine". Mergeți la croitori. Mai există, deși s-au cam rărit, această specie anacronică de meseriași, care știu să facă haine pentru oameni, în loc să vândă haine oamenilor. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai zis bine, in multe cazuri asa si este. Nu este o noutate, femeile fac asta de cand lumea. Citeste Sonata Kreutzer de Lev Tolstoi, arata clar cum stau lucrurile. Toate trucrile estetice nu fac altceva decat sa ademeneasca, dau impresia de "magie" de stiuatie speciala, cand de fapt e vb doar de efectul unor detalii cum ar fi culoarea rujului, cum arata parul,etc. Cat poate dura o casnicie cladita pe asa ceva?... cat timp femeia isi mentine imaginea, sa nu strice himera din mintea sotzului.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
La multi ani! | Patrie si Credinta | Diverse Sarbatori | 1 | 30.08.2011 18:06:20 |
La multi ani! | mara2008 | Generalitati | 8 | 08.11.2008 17:32:06 |
La multi ani ! | cristiboss56 | Diverse Sarbatori | 0 | 30.08.2008 17:05:03 |
|