Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.05.2012, 01:35:19
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Eu port tocuri inalte, la dorinta sotului, am parul lung si frumos aranjat zilnic, am si rochia vaporoasa cand ies cu sotul, am parfumuri de nisa.. si o tona de frustrare pt ca nu vad in ce fel astfel de lucruri ma reprezinta, mi se par absurde.. si o ocean de dezamagire sa vad ca sunt importante pentru cei din jurul meu)
Degeaba, Anna.. Cred că frustrarea ajungi să i-o transmiți și soțului, în ciuda tocurilor și a parfumurilor afișate. Probabil că de-asta nici nu face mai mulți copii. :) Carevasăzică, te pomenești că Mihnea are dreptate!

PS: între noi fie vorba, nu te cred că porți chestiile alea exclusiv ptr plăcerea soțului; ar însemna prostituție intelectualo-conjugală!
Reply With Quote
Vechi 07.05.2012, 07:46:13
MihaiG MihaiG is offline
Banned

Data înregistrării: 24.04.2012
Locație: Timișoara
Religia: Catolic
Implicit

Cred că se face confuzie; nu vorbim despre două extreme, ci despre trei extreme.

Prima extremă este cea despre care pomenește domnul Dragomir - trening, miros de varză, pantaloni necălcați (la bărbat), etc., cu alte cuvinte - neîngrijit.

A doua extremă este aspectul "barbie", sau "conform cu mass media", sau "la modă", cum vreți să-i spuneți.

A treia extremă, care de fapt nu este o extremă, este să te îngrijești, la modul propriu, la modul corect, de persoana ta. Să descoperi ce-ți stă bine (nu ce spun revistele "glossy" că trebuie să porți ca să-ți stea bine), ce anume îți pune în evidență, în armonie cu natura, calitățile (și mă refer la calitățile omenești, nu doar la cele pur fizice), ce te face să te simți bine în pielea ta, și îi face pe cei de lângă tine să se simtă bine în prezența ta.

Dar asta presupune un oarecare efort. E mai ușor să tragi pe tine blugii din adolescență și tricoul mototolit, sau ultimele "tzoale de fițe", decât să cauți o haină care să fie făcută "pentru tine".

Mergeți la croitori. Mai există, deși s-au cam rărit, această specie anacronică de meseriași, care știu să facă haine pentru oameni, în loc să vândă haine oamenilor.
Reply With Quote
Vechi 07.05.2012, 11:41:40
ortodoxa2310 ortodoxa2310 is offline
Member

Data înregistrării: 31.03.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
PS: între noi fie vorba, nu te cred că porți chestiile alea exclusiv ptr plăcerea soțului; ar însemna prostituție intelectualo-conjugală!
Ai zis bine, in multe cazuri asa si este. Nu este o noutate, femeile fac asta de cand lumea. Citeste Sonata Kreutzer de Lev Tolstoi, arata clar cum stau lucrurile. Toate trucrile estetice nu fac altceva decat sa ademeneasca, dau impresia de "magie" de stiuatie speciala, cand de fapt e vb doar de efectul unor detalii cum ar fi culoarea rujului, cum arata parul,etc. Cat poate dura o casnicie cladita pe asa ceva?... cat timp femeia isi mentine imaginea, sa nu strice himera din mintea sotzului.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
La multi ani! Patrie si Credinta Diverse Sarbatori 1 30.08.2011 18:06:20
La multi ani! mara2008 Generalitati 8 08.11.2008 17:32:06
La multi ani ! cristiboss56 Diverse Sarbatori 0 30.08.2008 17:05:03