Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2012, 14:58:03
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de barzilai Vezi mesajul
Discutam despre fiara din Sfanta Scriptura, nu despre fiara din viziunea cuiva. Aratati dvs. care este fiara, cu argumente din Scriptura.

P.S. Referirile (mai mult sau mai putin rautacioase) la diferite persoane, nu-si au rostul. Eu nu sunt de acord cu Ellen White pentru ca nu am citit comentariile ei despre subiectul identificarii fiarei. Haideti sa ramanem la Sfanta Scriptura.
Domnule grasu77 sau cine sunteti, spuneti d-voasra cine este Fiara si dupa discutam. Sunt ferm convinsa ca aveti acelasi punct de vedere ca al dansei, din moment ce asta se invata la Scoala de Sabat, se "verifica" ideile dansei, fara alte perspective. Daca intr-adevar n-ati citit ce a scris dansa, nu puteti sa spuneti ca nu sunteti de acord cu ea.
Vechi 05.05.2012, 15:03:00
JoyDivision JoyDivision is offline
Banned

Data înregistrării: 10.04.2012
Locație: Chicago, IL
Religia: Alta confesiune
Implicit

din respect pentru bunul mers al acestui forum instructiv, haideti sa nu purtam discutii off-topic, sunt topice pentru fiecare subiect, pe acesta se discuta despre "focul iadului", de exemplu eu as aduce in discutie urmatorul aspect: ce anume va arde in acest foc al iadului? concret.
Vechi 05.05.2012, 15:09:28
barzilai barzilai is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de JoyDivision Vezi mesajul
din respect pentru bunul mers al acestui forum instructiv, haideti sa nu purtam discutii off-topic, sunt topice pentru fiecare subiect, pe acesta se discuta despre "focul iadului", de exemplu eu as aduce in discutie urmatorul aspect: ce anume va arde in acest foc al iadului? concret.
Sau, unde apare expresia "focul iadului"? Eu stiu ca, in Sfanta Scriptura, nu se gaseste expresia "iad".
Vechi 05.05.2012, 15:36:51
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de JoyDivision Vezi mesajul
Corect. "Ce" și "cine" va arde. Asta voiați să întrebați?
Vechi 05.05.2012, 16:26:58
JoyDivision JoyDivision is offline
Banned

Data înregistrării: 10.04.2012
Locație: Chicago, IL
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Corect. "Ce" și "cine" va arde. Asta voiați să întrebați?

da, deci haideti sa aducem discutia pe un fagas potrivit.

altfel nu are sens acest forum, daca se discuta despre orice, oriunde.
Vechi 05.05.2012, 15:07:40
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Domnule grasu77 sau cine sunteti,
Ce conteza cine sunt. Sunt "barzilai".

Citat:
spuneti d-voasra cine este Fiara si dupa discutam. Sunt ferm convinsa ca aveti acelasi punct de vedere ca al dansei,
1. Fiti ferm convinsa ca am acelasi punct de vedere ca al unor oameni ai lui Dumnezeu, care au trait cu mult inaintea existentei lui Ellene White sau a aparitiei Bisericii AZS. Nu a descoperit Ellen White gaura la macaroana.

2. Nu voi spune eu cine este fiara. Va trebui sa o faca cel care a vorbea despre fiara. Adica, domnul "Mihnea Dragomir". De la el sa asteptati raspunsul. Doar vorbeste despre ce cunoaste.

Citat:
Daca intr-adevar n-ati citit ce a scris dansa, nu puteti sa spuneti ca nu sunteti de acord cu ea.
Dar, ca as fi de acord, nici pe atat nu pot spune.
Vechi 05.05.2012, 15:13:18
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ce conteza cine sunt. Sunt "barzilai".
Am recunoscut aroganta, de aceea am spus fostul nick. Sper ca pe viitor sa nu va mai permiteti arogante de genul "traducerea falsificata ortodoxa", intinand memoria Mitrpolitului Bartolomeu Anania si a muncii sale de o viata, prin minciuna si insinuari rautacioase. Nod in papura puteti gasi Ortodoxiei pe forumurile adventiste, unde sa improscati cu noroi cat doriti. Forumul are un regulament, cititi-l! O zi placuta!
Vechi 05.05.2012, 15:25:53
Banned

Implicit

Citat:
Am recunoscut aroganta, de aceea am spus fostul nick. Sper ca pe viitor sa nu va mai permiteti arogante de genul "traducerea falsificata ortodoxa", intinand memoria Mitrpolitului Bartolomeu Anania si a muncii sale de o viata, prin minciuna si insinuari rautacioase.
Stimata doamna/domnisoara (nu este nici o aroganta). Cum puteti numi aroganta identificarea unui fals care se vede din avion? Cautati in originalul grecesc si in toate celelalte traduceri (inclusiv ortodoxe). Doar traducerea Bartolomeu Anania (sau ultima varianta sinodala) isi permite sa adauge o expresie la un verset(Evrei 4:8) si sa schimbe total intelesul altui verset (Evrei 4:9).

O fi vorba de munca de o viata, dar in slujba cui (de vreme ce a falsificat Cuvantul lui Dumnezeu)? Fiti realista. Nu va faceti rau singura (dvs. si ortodoxiei) aparand ceea ce este rau.

Last edited by barzilai; 05.05.2012 at 15:27:59.
Vechi 05.05.2012, 15:28:19
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
O fi vorba de munca de o viata, dar in slujba cui (de vreme ce a falsificat Cuvantul lui Dumnezeu)? Fiti realista. Nu va faceti rau singura (dvs. si ortodoxiei) aparand ceea ce este rau.
D-voastra insinuati ca Inalt Preasfintitul Bartolomeu Anania a falsificat Scriptura in slujba diavolului (sau a cui?) iar munca sa reprezinta RAUL?
Vechi 05.05.2012, 15:32:43
Banned

Implicit

Citat:
D-voastra insinuati ca Inalt Preasfintitul Bartolomeu Anania a falsificat Scriptura in slujba diavolului?
Nu insinuez, ci spun raspicat ca a falsificat Sfanta Scriptura, incercand sa o traduca (modeleze) conform teologiei sale. In slujba cui a fost, poate nici el nu stia. Dar un lucru este sigur: i-a facut un mare serviciu diavolului (alterand Cuvantul lui Dumnezeu), vrand-nevrand.

P.S. Cel mai bine ar fi sa va dumiriti referitor la corectitudinea traducerii. Sa lasam in pace oamenii (mai ales pe cei care au murit).
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
vesnicia iadului costi21 Din Noul Testament 14 26.02.2013 17:01:34
focul sacru? Stanca Alte Religii 59 16.12.2012 00:29:10
Despre vesnicia chinurilor iadului topcat Generalitati 358 29.11.2012 23:42:39
Opreste Doamne , si stinge focul maniei Tale ! Apel la rugaciune cristiboss56 Rugaciuni 55 09.07.2010 23:16:59
O descriere a iadului islamic... scrabble Religia Islamica 31 08.01.2010 20:58:01