![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
din respect pentru bunul mers al acestui forum instructiv, haideti sa nu purtam discutii off-topic, sunt topice pentru fiecare subiect, pe acesta se discuta despre "focul iadului", de exemplu eu as aduce in discutie urmatorul aspect: ce anume va arde in acest foc al iadului? concret.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
da, deci haideti sa aducem discutia pe un fagas potrivit. altfel nu are sens acest forum, daca se discuta despre orice, oriunde. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce conteza cine sunt. Sunt "barzilai".
Citat:
2. Nu voi spune eu cine este fiara. Va trebui sa o faca cel care a vorbea despre fiara. Adica, domnul "Mihnea Dragomir". De la el sa asteptati raspunsul. Doar vorbeste despre ce cunoaste. Dar, ca as fi de acord, nici pe atat nu pot spune. |
|
||||
|
||||
![]()
Am recunoscut aroganta, de aceea am spus fostul nick. Sper ca pe viitor sa nu va mai permiteti arogante de genul "traducerea falsificata ortodoxa", intinand memoria Mitrpolitului Bartolomeu Anania si a muncii sale de o viata, prin minciuna si insinuari rautacioase. Nod in papura puteti gasi Ortodoxiei pe forumurile adventiste, unde sa improscati cu noroi cat doriti. Forumul are un regulament, cititi-l! O zi placuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O fi vorba de munca de o viata, dar in slujba cui (de vreme ce a falsificat Cuvantul lui Dumnezeu)? Fiti realista. Nu va faceti rau singura (dvs. si ortodoxiei) aparand ceea ce este rau. Last edited by barzilai; 05.05.2012 at 15:27:59. |
|
||||
|
||||
![]()
D-voastra insinuati ca Inalt Preasfintitul Bartolomeu Anania a falsificat Scriptura in slujba diavolului (sau a cui?) iar munca sa reprezinta RAUL?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Cel mai bine ar fi sa va dumiriti referitor la corectitudinea traducerii. Sa lasam in pace oamenii (mai ales pe cei care au murit). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
focul sacru? | Stanca | Alte Religii | 59 | 16.12.2012 00:29:10 |
Despre vesnicia chinurilor iadului | topcat | Generalitati | 358 | 29.11.2012 23:42:39 |
Opreste Doamne , si stinge focul maniei Tale ! Apel la rugaciune | cristiboss56 | Rugaciuni | 55 | 09.07.2010 23:16:59 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|