![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Deci Toadere, eu nu susțin că modelul PP este în mod necesar cel real, ci rămîn un sceptic al modelului PS care este posibil să nu fie cel adevărat. Voi, cei 9999/10000 care credeți orbește în tot ce debitează manualele școlare, canalele de televiziune și alte mijloace de [dez]informare în masă fără să vă puneți problema că poate să fie altfel. Este alegerea voastră în fond, dar ești tu 400% sigur că e cea corectă?
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 04.05.2012 at 10:05:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
hmmm, eu nu stiu daca "Vsovivi" analizeaza ceva...scrierile dansului nu constituie o "analiza". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista un program numit Stellarium, il poti instala in computer si cu el te orientezi pe cer pentru a gasi obiecte vizibile cu ochiul liber, daca ai un instrument astronomic e si mai bine, poti vedea mai multe si cu detalii. Galaxia Andromeda se vede cu ochiul liber de undeva din afara oraselor sau satelor cu poluare luminoasa mare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 04.05.2012 at 14:12:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce spui tu suna altfel, ceva mai normal. Nu se poate sa nu iei in considerare cercetarea stiintifica, mai ales ca in zilele noastre avem la dispozitie instrumente cu care sa cercetam singuri. Plus ca accesul pe acest forum este posibil cu ajutorul internetului, internet care functioneaza si este accesibil si larg raspandit in lumea civilizata tocmai datorita evolutiei stiintei, a satelitilor care orbiteaza planeta, planeta care in niciun caz nu este plata.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"El va ridica steag pentru neamuri și va aduna pe cei risipiți ai lui Israel și va strânge la un loc pe cei împrăștiați ai lui Iuda din cele patru colțuri ale pământului." (Isaia 11:12) E limpede ca cele patru colturi se refera la cele patru zari, (punctele cardinale) din perspectiva omului care priveste intinderea, el fiind in centru. "Când El privea până la marginile pământului și îmbrățișa cu ochii tot ce se află sub ceruri," (Iov 28:24) Idem, el e observatorul care se uita la linia orizontului. Singurul lucru pe care-l confirma Biblia este ca pamantul se afla in centrul creatiei Lui Dumnezeu, adica in prim planul ei, in atentia Lui, nu in centrul spatial(fizic) al Universului. |
|
|||
|
|||
![]()
Te rog sa citesti ce a scris userul Vsovivi, macar in ultimele 4 sau 5 pagini. Sunt explicatii halucinante dar ce sa facem, e parerea lui si incercam sa o respectam :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar voiam să te întreb, ce înseamnă f/5, că apropie de 5 ori imaginea? Telescopul tău de 1000 de lei cîte ori apropie obiectul? Am întrebat mai demult la observatorul atronomic din Constanța dacă se poate vedea vreo galaxie cu instumentele lor și mi-au răspuns că nu. Poate din cauza poluării sau a lipsei de bunăvoință, nu știu. A, ca să nu înțelegi greșit, modelul PP nu exclude existența galaxiilor și a altor obiecte cerești mai complicate. Din cîte știu eu, nu.
|
|||
|
|||
![]()
Ce vreți să spuneți?
Că ce vedeți voi prin lunetă sau microscop sau disecție sau la distanță prin calculatoare sau telefoane... sunt dovezi că modelele lor, plăsmuirile, născocelile și aberațiile lor sunt corecte? Asta credeți că dacă vedeți navetele, aparatele, sateliții, televizoarele, calculatoarele, și orice fabrică de unelte sau mașini sau vehicole, înseamnă că teoriile lor sunt adevărate? Înseamnă că voi nu cunoașteți modul de operare al vrăjmașilor... lui Dumnezeu. Nu vă dați seama? Păi unii oameni, sfinți sau oameni cinstiți, s-au chinuit în credința lor și au primit har și ajutor de sus și au făcut tot felul de invenții practice intuind proprietăți și posibilități prin credință, din dorința de a elibera pe om de chinul istovitor al muncii pentru avere, pentru mîncare, și apoi au apărut științificii hoți și speculanți care le-au furat ideile, meritele, și au explicat ei totul prin teoriile științifice ale necredinței, mințind și dezinformând și umplând toată gLumea cu bazaconiile lor absurde, pentru ca voi, învățându-le tâmpeniile și prostiile lor prin școli, facultăți și prin toate filmele și publicațiile să credeți că e meritul cercetărilor lor, e rodul experiențelor, experimentelor, al concluziilor lor și astfel v-au vândut și produsele furate și i-ați zeificat și ați crezut că ei știu. Ca să veniți acum să cereți să se modifice scripturile ca să le îndreptățească minciunile. Nu credeți că nu e nevoia ca să-i împăcați în felul ăsta pe revoltați? Nu le va folosi la nimic dacă Adevărul va fi pus sub obroc... ci doar se vor amăgii și flata până ce răul săvârșit îi va distruge. Domnul are milă de toți și pentru aceea a dăruit răspândirea Evangheliei Sale căci nu a dorit moartea păcătoșilor ci întoarcerea lor la Credință și la Adevăr, căci Domnul nu vrea clădiri și ziduri și monumente de închinăciune ci rugăciunea curată și smerită în Duh și în Adevăr și în Taină. Deci nu mai tot dezinformați că scripturile ar îndreptății pe hoți, tâlhari, științifici, speculanți, desfrânați, curioși, mincinoși, răi, născocitori de dezbinări sau tot soiul de fricoși care se lasă speriați de renumele și premiile și diplomele științificilor, căci tot ce au creat nu este decât un munte de gunoi care nu învie și nu vindecă pe nimeni ci îl ispitește la lene și plăceri și infidelități, la distracția pierderii de vreme. Voi chiar i-ați crezut sfinți pe hoți și pe hoți și tâlhari i-ați luat drept sfinți. Ce păcăleală, ce fraiereală... ați fost trași pe sfoară... și acum vă mirați și fiindcă nu sunteți împăcați doriți iată chiar mistificare și măsluirea scripturilor... vreți să împăcați și capra și varza. Păi capra sunt științificii mincinoși și absurzi iar varza e viața și mintea lor... pe care și-au păpat-o ca popa. Știința cea adevărată este Dumnezeu în omul Hristificat nu pentru slavă de la oameni. Ce poate să aibă împreună Adevărul cu mamona? Last edited by vsovivi; 04.05.2012 at 15:18:34. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() N-am citit informatiile din link, imi e suficienta poza sa ma intreb ce a fost in capul celui care a desenat sombreroul asta mexican? :) Apelele alea ar trebui sa inunde, sa acopere Ecuatorul. Last edited by ioanna; 04.05.2012 at 15:13:21. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|