Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.04.2012, 09:44:07
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
La asa repere si aspiratii de viata, asa viata..ce poti spune mai mult?

Si mai avem tupeul sa ne plangem ca astia ne conduc, ca si cand vezi Doamne, noi am fi mai altfel decat ei.
Sa nu fim ipocriti!
Reply With Quote
Vechi 25.04.2012, 16:22:01
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de JoyDivision Vezi mesajul
fara tigari !!!
Era doar un exemplu, o paralela cu nivelul de trai, nicidecum nu incurajam fumatul ca viciu. Sau cumva nu esti ortodoxa? :) Eu unul nu am fumat niciodata in viata mea.

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
La asa repere si aspiratii de viata, asa viata..ce poti spune mai mult?

Si mai avem tupeul sa ne plangem ca astia ne conduc, ca si cand vezi Doamne, noi am fi mai altfel decat ei.
Mi-am spus doar parerea. Acum astept raspunsul tau, sa vedem si cum ai ajuns la concluzia ca cei din SUA si din occident au conditii de viata mai proaste ca noi.
Reply With Quote
Vechi 25.04.2012, 16:28:01
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Era doar un exemplu, o paralela cu nivelul de trai, nicidecum nu incurajam fumatul ca viciu. Sau cumva nu esti ortodoxa? :) Eu unul nu am fumat niciodata in viata mea.

Mi-am spus doar parerea. Acum astept raspunsul tau, sa vedem si cum ai ajuns la concluzia ca cei din SUA si din occident au conditii de viata mai proaste ca noi.
Care viata ?
Vechi 25.04.2012, 16:35:27
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Conditii de trai... Sau e mai ok sa stam 4-5 insi intr-o garsoniera? Sa muncim pana cadem din picioare pe 600-700 ron? Sa le dam copiilor numai lapte praf si sucuri mai rele ca otrava? etc. etc. Nu va faceti ca nu intelegeti!
Reply With Quote
Vechi 25.04.2012, 16:44:36
TunsDiana
Guest

Implicit

Acest salariu este o bataie de joc. Si da, conditiile de viata sunt mai proaste la noi.
Reply With Quote
Vechi 25.04.2012, 16:50:02
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Conditii de trai... Sau e mai ok sa stam 4-5 insi intr-o garsoniera? Sa muncim pana cadem din picioare pe 600-700 ron? Sa le dam copiilor numai lapte praf si sucuri mai rele ca otrava? etc. etc. Nu va faceti ca nu intelegeti!
Inteleg chiar bine, numai ca in viziunea mea viata<>trai, in rest ce sa zic,
traiul indestulat al unora, trebuie cumva sustinut, deh...necazul este ca cei cu 600-700 lei, in mod direct/indirect tocmai asta fac, si anume sustin traiul indestulat al celor mai sus amintiti.
Vechi 25.04.2012, 17:57:31
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Si in occident e aceeasi politica,doar ca parvenitii sunt sustinuti prin munca pe salarii de minim 800 de euro! Deci se poate! Asa ca nu mai afirmati ca o duc mai rau ca noi.
Reply With Quote
Vechi 25.04.2012, 19:04:30
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Si in occident e aceeasi politica,doar ca parvenitii sunt sustinuti prin munca pe salarii de minim 800 de euro! Deci se poate! Asa ca nu mai afirmati ca o duc mai rau ca noi.
Bun, atunci sa dezvolt :
Traiul bun = moarte sigura, si la propriu, si la figurat.
Eu nu sustin ca traiul lor nu este indestulat peste poate, ci sustin tocmai
contrariul, insa, intreb : Sunt in VIATA ? Sunt ei VII ?
Vechi 25.04.2012, 19:51:36
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Implicit

Da,ca daca o familie de patru membri o muti dintr-o garsoniera intr-un apartament cu 2-3 camere nu se va mai maintui,nu? Sau daca in loc sa-i dai copilului salam de carne de cal expirata si parizer din plastic i-ai da ceva mai natural,mai bun,care nu-ti permiti acum va fi mort sufleteste,da? Grecii de-aia nu sunt mai credinciosi ca noi,ca aveau ditamai salariile comparativ cu RO. Si pana la urma tot noi suntem lideri la avorturi (ca deh,tinerii fug de copii,ca nu au cu ce-i creste - zic ei).

Deci cum e pana la urma??
Reply With Quote
Vechi 25.04.2012, 21:29:04
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Acad. Dinu C. Giurescu: SE FALIMENTEAZA TARA, SE DISTRUGE STATUL, SUNTEM TRANSFORMATI IN COLONIE (video). Gardienii corectitudinii politice reactioneaza, atacandu-l pe academician pentru ”NATIONALISMUL IZOLATIONIST”

sursa: http://www.razbointrucuvant.ro/recom...ntare-colonie/ :

Academicianul Dinu C Giurescu, un neobosit luptator pentru interesele nationale romanesti, considera ca statul roman se apropie de o dezintegrare. Afirmatia se bazeaza pe analiza cunoscutului istoric, aducind ca argument cedarea pe nimic a resurselor naturale si a vinzarii actiunilor statului roman din companii strategice.

Iata gandurile academicianului Giurescu, ce vor fi detaliate in emisiune:

“Când vinzi resursele minerale, practic falimentezi o țară și o ștergi de pe harta lumii. O asemenea vânzare este, alături de regionalizare, cea mai dură lovitură dată integrității statului român.

În condițiile actuale mai ales, când globalizarea și-a dovedit din plin limitele, când fiecare țară își conservă resursele ca o temelie a existenței statale, președintele, guvernul și majoritatea parlamentară a României, vor să dea aproape de pomană, bogățiile țării.

Ce se ascunde în spatele acestor lucruri, lăsăm pe fiecare din dvs. să judecați.

În ce stare gravă se găsește țara, pe ce mâini a intrat, când personaje importante se transformă în misiți pentru prăpădirea bogățiilor României? Ce viitor mai poate avea un asemenea stat?

La acestea se adaugă așa-zisele privatizări în procente de 10-15-20%: Transelectrica, Transgaz, Romgaz, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, 3 filiale ale companiei Electrica, Tarom, Salrom, Aeroportul București, deocamdată procentele sunt modeste, dar suficiente pentru a extinde așa-zisele privatizări.

În perspectivă, forțele active ale înstrăinării se repede și pe alte resurse (vezi Poșta Română, CEC, fondurile de pensii) adică toate acele componente care în fond țin de siguranța națională.

Considerând atare realități dacă ele se dezvoltă în continuare putem vedea viitorul României. El este acela al unei colonii.

Definiția coloniei: „teritoriu ocupat și administrat de o națiune străină și care este dependent de aceasta pe plan politic, economic, cultural etc.“ (Dicționarul Enciclopedic, vol. I, A-C, Editura Enciclopedică, 1993).

În această definiție națiunea se înlocuiește cu finanțele internaționale, inclusiv cu Fondul Monetar Internațional, cu monopolurile și companiile internaționale etc.”
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Distrugerea naturii ! cristiboss56 Teologie si Stiinta 7 02.09.2011 10:02:48
Distrugerea bisericilor crestine din Kosovo de catre albanezi Nevrednicul Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 1 24.07.2009 19:46:46
manastiri din vestul tarii sofiaiuga Pelerinaje la locuri Sfinte 9 15.09.2008 14:36:29
Distrugerea trecutului continua Stefan500 Generalitati 6 21.08.2008 23:02:06
manastiri din vestul tarii angeltm Pelerinaje la locuri Sfinte 6 22.03.2008 19:56:43