![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Petru se leapădă de Dumnezeu, dar niciunul dintre frații săi, nici toți împreună, nu îl judecă. Isus îl judecă și îl iartă.
2. Isus se roagă în grădina Ghetsimani ca Petru să-i întărească pe ceilalți și nu ca ceilalți să-l întărească pe Petru. Citat:
|
|||
|
|||
![]()
nu, dar eu nu trebuie sa aduc suport biblic pentru o profetie facuta de un sfant catolic! v-am intrebat ce statut are aceasta profetie facuta de sf. Malachia in cadrul BC, remember? nu am acreditat ideea conform careia aceasta profetie ar fi si autentica sau axata pe Scripturi, eu doar am spus ca e o profetie facuta de acel sfant catolic.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Petru a gresit si dupa aceea, fiind corectat de Pavel, cand manca cu neamurile si se ferea de iudei.) - prin urmare, de ce ar fi Benedict deasupra celorlalti episcopi?? nu e nicio legatura intre el si apostolul Petru(eu asta va intrebasem, ce dovezi scripturale aveti ca un episcop poate fi considerat deasupra celorlalti). Last edited by JoyDivision; 23.04.2012 at 12:16:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
realitatea este, ucenicule, ca s-ar putea ca tu sa fii un fricos care se teme de persecutii si doreste sa se puna bine cu toti, mai ales cu catolicii care sunt cei mai numerosi/puternici, desi s-ar putea ca institutia papalitatii sa fie ceva total nepotrivit cu invatatura crestina!!! |
|
|||
|
|||
![]()
mare atentie !
nu doresc sa denigrez cu ceva pe papa Benedict, sa-l critic numai din dorinta de a provoca cearta, totusi am anumite intrebari de bun simt (zic eu): in conditiile in care Benedict a facut parte din Hitlerjugend (sunt poze doveditoare, daca doriti le pot posta), deci un nazist, chiar daca intr-o perioada a tineretii sale, totusi nu era mai bine ca papa sa fie curat, imaculat? adica sa fi fost ales unul care s-a impotrivit regimului hitlerist, (sa fi fost un martir)? zic si eu, nu dau cu parul. multumesc ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
JoyDivision, cred ca tu uiti in ce an e nascut Papa :) Ce putea face un copil in timpul razboiului? Last edited by ioanna; 23.04.2012 at 13:39:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu scrie in Scriptura ca serviciul militar este interzis. Vobresti foarte facil: ar fi trebuit sa refuze, sa fie martir! Asta ar fi facut un om care nu se gandeste la repercursiunile pe care gestul sau le poate avea asupra familiei sale. Crezi ca bunicul meu a avut de ales in '40 cand l-au inrolat in armata austro-ungara (armata romana retragandu-se din Ardeal) ? :)
Last edited by ioanna; 23.04.2012 at 13:44:26. |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
O paralelă peste timp ajută? În anul 1965, eu nu știu cine lucra cel mai mult pentru Biserica lui Cristos. Probabil că Maica Tereza de Calcutta. Nu știu nici cine era cel mai iubit din Biserica lui Cristos, bănuiesc că Sf Padre Pio. Însă știu sigur cine era șef peste frăția episcopilor. Se numea Paul al VI-lea. Citat:
Citat:
Citat:
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 23.04.2012 at 13:53:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iar cu privire situatia in care a fost bunicul tau, sa ne amintim de drama/dilema morala a lui Apostol Bologa, din romanul lui L. Rebreanu ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O statuie pentru Papa! | Daniel_7 | Biserica Romano-Catolica | 19 | 15.08.2011 18:16:00 |
Papa Benedict contesta Biblia? | dianagroza | Biserica Romano-Catolica | 27 | 05.02.2011 21:07:36 |
Bulgarii si papa | Seraphim7 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 1 | 12.11.2010 20:06:24 |
Patriarhul Moscovei si Papa | Erethorn | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 41 | 29.10.2010 15:20:47 |
Papa Benedict a facut parte din tineretu hitlerist | mihailt | Generalitati | 50 | 18.10.2010 21:35:01 |
|