![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
deci nu crezi ca Benedict este "papa", nu crezi in institutia papalitatii, sa inteleg? pai atunci de ce ai mai scris laudele acelea, ca e unsul Domnului, slujitorul Sau etc.etc.???!!
sau crezi in institutia papalitatii?? nu mai inteleg nimic, crede-ma! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biserica este Trupul lui Hristos - El este Capul. Asadar Biserica nu este o institutie cu reguli si canoane rasaritene sau apusene. Negresit, Dumnezeu cunoaste pe cei ai Lui. Iar Episcopul Romei sau Patriarhul Constantinopolului cu ce sunt mai "scumpi" inaintea lui Dumnezeu decat mine sau decat tine?... Cu nimic, doar ca ei au o alta chemare. Numai ca atunci cand trambita va suna pentru "Papa" sau pentru mine Dumnezeu sa ne gaseasca credinciosi pe fiecare in lucrul incredintat lui. Si ce imi doresc mie iti doresc si tie si doresc si fratelui Benedict - sa auzim in acea zi pe Domnul nostru: "Vino rob bun si credincios..." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ce discurs lingusitor!!! unde mai pui ca papii au excomunicat pe Luther si alti reformatori care au generat inclusiv religia (nu stiu care este si sincer nu ma intereseaza!) de care apartii tu, daca nu cumva esti catolic, dar nu asta scrie la profilul tau. |
|
|||
|
|||
![]()
E destul de simplu, ucenicul are conceptiile ecumeniste, la fel cum si unii ortodocsi le au. Conceptiile ecumeniste mai nediluate spun ca toate cultele sunt bune, fiecare cu invatatura lui care e la fel de buna, nu are importanta ca se contrazic; dogmele nu sunt importante sau sunt pe planul doi.
Last edited by catalin2; 22.04.2012 at 23:45:17. |
|
|||
|
|||
![]()
<Off topic>
Pentru mine personal unitatea face mai mult decat dogma. Tot asa si dragostea face mai mult decat adevarul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci, cele două nu se exclud. Nici nu sunt ca două talere ale unei balanțe, astfel încât prea multă iubire să însemne prea puțin adevăr ori invers.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Caci la urma nu raman decat acestea trei: credinta, nadejdea si dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea." (1Cor.13:13) |
|
|||
|
|||
![]()
Ba nu a mintit deloc.
Rusii au intrebat daca ascunde soldati germani si ea de fapt proteja niste oameni deci raspunsul nu putea fi decat negativ. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spre exemplu, eu dacă vă întreb ce faceți mâine seară cu femeia cu care v-am văzut, puteți, în deplină conștiință, să îmi ascundeți adevărul. Fiindcă eu nu am nici o autoritate să pun astfel de întrebări, nu am drept la adevăr. Pe de altă parte, dacă aș fi soțul acelei femei, situația s-ar schimba complet. A-mi ascunde adevărul, în asemenea caz, înseamnă dublarea păcatului curviei (oricum mortal) cu o minciună. Asta, deoarece eu "sunt în rol" ca să vă întreb asta și am dreptul să știu dacă nevastă-mea își petrece nopțile când lipsesc cu altcineva.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
interesant... voi medita la aceasta. edit: Dragostea insa poate stinge in ea un adevar taios... Caci dragostea acopera totul. Last edited by ucenic; 23.04.2012 at 02:10:54. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O statuie pentru Papa! | Daniel_7 | Biserica Romano-Catolica | 19 | 15.08.2011 18:16:00 |
Papa Benedict contesta Biblia? | dianagroza | Biserica Romano-Catolica | 27 | 05.02.2011 21:07:36 |
Bulgarii si papa | Seraphim7 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 1 | 12.11.2010 20:06:24 |
Patriarhul Moscovei si Papa | Erethorn | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 41 | 29.10.2010 15:20:47 |
Papa Benedict a facut parte din tineretu hitlerist | mihailt | Generalitati | 50 | 18.10.2010 21:35:01 |
|