![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu rugaciunea sunt alaturi de tine si ma rog Bunului Dumnezeu pentru reusita operatiei.Tie si mamei tale sa va dea putere sa treceti cu bine peste toate incercarile.Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa il ajute pe tatal tau, Yasmina!
Si eu va sunt alaturi.
|
||||
|
||||
![]()
Sfantul mare mucenic, Gheorghe sa mijloceasca pentru tatal tau, iar Invierea Mantuitorului Hristos sa aduca lumina si binecuvantare casei voastre, draga noastra Yasmina.
Doamne-ajuta.
|
|||
|
|||
![]()
Domnul să lucreze cu mâinile și cu mințile doctorilor, vindecându-l!
|
|
||||
|
||||
![]()
Poate vor fi forumisti doritori sa ne rugam in seara aceasta, la o anumita ora, pentru tatal Yasminei...
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeule tamaduieste pe robul Tau Corneliu !
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu sunt unul dintre doritori. Propuneti ora la care sa ne rugam pentru dl. Corneliu |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sper sa nu se supere cineva ca am luat aceasta initiativa, dar timpul preseaza... Sa dea Domnul sa ne strangem cat mai multi la rugaciune, la 21.30 si sa mijloceasca Maica Domnului pentru vindecarea domnului Corneliu!
ajutor, operatie, rugaciune |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugati-va | Hartford | Umanitare | 41 | 02.11.2012 21:12:06 |
"In casa Tatalui Meu sunt multe locasuri" | dan73 | Generalitati | 16 | 20.06.2011 23:00:17 |
Un zambet de dincolo de moarte!/ In bratele Tatalui Ceresc | Annijo | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 20.11.2010 18:04:10 |
Rugaciune de multumire Tatalui nostru | speranta1970 | Rugaciuni | 1 | 17.06.2010 20:07:01 |
In Numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Amin. | adi_cambir | Preotul | 13 | 04.06.2009 18:04:58 |
|