![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută!
Citat:
Problema ta este că nu prea stăpânești înfrânarea în fața tentațiilor, la care cedezi ușor pentru că îți place să faci ce vrei. 23. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi folosesc. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate zidesc.(1Cor10,23) I-ai ascuns anumite lucruri(”nu prea grave, dar importante pentru relația noastră”), adică ai fost nesinceră. Trebuie să înțelegi că lipsa ta de sinceritate s-a întors împotriva ta pentru că n-ai fost sinceră cu tine însuți și-acum trebuie să plătești; toate au un preț ce trebuie suportat. Asta trebuie să înveți, iar dacă te rogi bunului Dumnezeu să te ajute, vei învăța și te vei schimba, te vei comporta radical diferit și, poate, poate, el va afla și asta de la... altcineva; cred sincer că asta (adică să te schimbi radical) e singura ta șansă. Dacă te schimbi vei culege roade bune, dacă nu... |
|
||||
|
||||
![]()
Vezi ca te pot ajuta forumustii de pe forumul Cool Girl :D
|
|||
|
|||
![]()
Exista o varsta care refuza sa constientizezi ca orice alegere are consecinte iar unele pot fi definitive.
Probabil curentul ala ..fa ce vrei si ai ce vrei, realitatea are totusi alte reguli: gresesti? Platesti. Nu vrei sa inveti din greseli? Platesti dublu. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa fratilor, aduceti circumstante atenuante celei care a gresit, nu o data ci de doua ori. Va admir, sunteti asemeni lui Iisus Hristos care a iertat-o si pe femeia adultera. Dar domnisoara din povestea noastra nu se aseamana Mariei Magdalena; ea va gresi la infinit, ce sa-i faci?- asta e conditia femeii moderne.
Nu cred ca ar merita atentia noastra o astfel de fiinta; mai bine i-ati trimite un sfat baiatului aceluia care s-a-ndragostit nebuneste de cineva care nu-l merita: ,,las-o baiete si du-te de-ti cauta pe altcineva, ca e plin pamantul de ele!" |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută!
Citat:
Și Saul s-a convertit devenind apostolul Pavel. |
|
|||
|
|||
![]()
imi pare rau daca vi s-a parut pueril mesajul meu,multumesc mult pentru sfaturi si am sa tin cont. am postat acest mesaj aici deoarece urmaresc siteul si am vazut ca oferiti sfaturi si pareri sincere si adevarate.scuzele de rigoare pentru cei deranjati de problema mea
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va cer un sfat | Dreamm | Generalitati | 20 | 12.07.2011 09:46:19 |
Un sfat? | silent assasin | Generalitati | 24 | 30.03.2011 22:24:41 |
un sfat va rog | monacu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 14 | 25.03.2011 15:01:31 |
Un sfat va rog | potoceanc | Generalitati | 33 | 07.09.2010 00:44:39 |
un sfat de la voi | pacifistul | Generalitati | 19 | 14.10.2008 19:30:25 |
|