![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Problema e alta. Pe mine nu ma intereseaza ca acel produs alimentar (sau fruct,leguma etc.) provine din Romania sau Bangladesh,ideea e sa fie cat mai naturale,ceea ce e din ce in ce mai putin probabil. Mancam numai chimicale si banane coapte in camera de gazare...
Citat:
PS Scania parca a dat faliment,sau poate incurc borcanele. In orice caz Saab a falimentat si Volvo a fost vandut chinezilor. Deci nici suedezii n-o mai duceau asa bine
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce am spus eu despre supermaketuri era evident offtopic, deci o continuare era o exagerare. Sper că ai prins logica textului de data asta. Dar cred că m-am pierdut în detalii.... subiectul topicului de față este offreality. Așa că vă las să vă bucurați de o agreabilă discuție duhovnicească despre industria românească, fabrici și uzine, transporturi, agricultură și comerț, tâlhărite toate bineînțeles de masoni, cu binecuvântarea securității. Poporul român blajin, mistic și aproape îngeresc de moral e prigonit întotdeauna de alții, milioane de mucenici virtuali, vă dați seama? Duminică după-masa toți masonii au ieșit la grătar, în timp ce poporul român era afundat în post și rugăciune. Cluburile sunt pline ochi de masoni și masoane sumar îmbrăcate, iar tinerimea română face mătănii la Sihăstria. Ca să nu mai spun că masonii ăștia desfrânați fac milioane de avorturi anual, iar poporul român respectă ad litteram porunca divină din Facere 1:28. Ce ne-am face oare fără masoni, pe cine am putea pune vina ca să ne acoperim răutatea și prostia?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Și DA, masonii și masoneria sunt o forță diavolească ce atentează la poporul român, la Biserica Ortodoxă Română și căreai puțin îi pasă de fapt de acest popor. Ei sunt acolo între ei, "iluminații", doar nu credeți că se dau ei de ceasul morții din cauza "poporului de ignoranți", popor pe care îl disprețuiesc de fapt din tot sufletul. De aia își și permit atâta lipsă de scrupule, atâta perversitate. Dar dacă îmi aduc bine aminte nimeni nu pomenise pe acest topic de masonerie și de masoni, ci doar de colonizare și de conspirație. Last edited by Decebal; 18.08.2012 at 10:03:59. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Ba da, ai culpabilizat poporul sau mai bine zis "prostimea" poproului. Dar că dacă erai și obiectiv, ceea ce se vede că nici nu ești și nici nu vrei să fii, ai fi aruncat culpele și asupra celor care îi conduc pe acești români. Nu-i nici o problemă, că unde nu repară justiția și obiectivitatea oamenilor va repara istoria. Toată problema este că atunci judecata se va face la grămadă și știu sigur că asta unora le convine al naibii de bine; nu contează toate ticăloșiile lor, nu contează sistemul lor ticăloșit, contează doar să nu se audă în public condamnarea pe numele lor, adică doar imaginea. Vă las în continuare cu biserica de apostați.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Reindustrializarea Romaniei se configureaza ca fiind o misiune imposibila atata timp cat romanii continua sa paraseasca tara. In ultimii doi ani, populatia tanara calificata a parasit masiv tara, cu deosebire regiunile industriale, CU POTENTIAL DE DEZVOLTARE DEOSEBIT DE RIDICAT.
Un studiu de caz: Regiunea de Dezvoltare Sud-Est Caracteristici demo-geografice http://www.mdrl.ro/_documente/regiuni/2.SE_ro.pdf Last edited by andra_v; 19.08.2012 at 18:30:13. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Distrugerea naturii ! | cristiboss56 | Teologie si Stiinta | 7 | 02.09.2011 11:02:48 |
| Distrugerea bisericilor crestine din Kosovo de catre albanezi | Nevrednicul | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 1 | 24.07.2009 20:46:46 |
| manastiri din vestul tarii | sofiaiuga | Pelerinaje la locuri Sfinte | 9 | 15.09.2008 15:36:29 |
| Distrugerea trecutului continua | Stefan500 | Generalitati | 6 | 22.08.2008 00:02:06 |
| manastiri din vestul tarii | angeltm | Pelerinaje la locuri Sfinte | 6 | 22.03.2008 20:56:43 |
|
|