![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
daca traversatul acelei strazi ii afecteaza ireversibil pe altii, DA, nu ar trebui sa traversam strada. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
22 martie Bârald de Ziua apei
Last edited by dorinastoica14; 31.03.2012 at 23:11:37. |
|
|||
|
|||
![]()
am auzit la radio ca vor fi mitinguri in mai multe orase, dar n-am auzit stirea complet, cred ca maine la orele 17.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Auzi..democratie..se pare ca multi romani sunt foarte confuzi la definit cuvantul asta, probabil de asta o si ducem asa rau. Crezi cumva ca democratia e un fel de "flashmob", se da strigat in tara, se aduna vreo 100 cu pancarde si ce striga aia e lege? Last edited by AlinB; 30.03.2012 at 20:57:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by dorinastoica14; 31.03.2012 at 23:12:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gandesc asa pe ce baza? Asta sunt curios.. Sigur ca ai orice drepturi iti imaginezi tu, realitatea e ceva mai diferita de multe ori. Daca legea le da dreptul, cativa indivizi care se aduna si striga nu o sa-i opreasca. Sigur, asta nu inseamna ca nu trebuie sa-ti spui punctul de vedere dar..putin probabil sa iasa ceva. Dar cine stie.. Sunt curios ce iese pentru statul roman din treaba asta.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by dorinastoica14; 31.03.2012 at 23:06:14. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cristian
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vinde-ti mobila, vinde-ti rinichii, daca ai chef, dar nu-mi otravi apa potabila a mea si a urmasilor mei. Tu, guvernule, trebuie sa te gandesti si la mine, cetateanul de la care ceri taxe si impozite. Cine are dreptul sa ia decizii care sa puna in pericol vietile miilor de romani din aceste zone? Pai cum sa nu-si puna problema badia Vasile cine sunt cei care atenteaza la viata lui? Ca doar el si-a facut datoria fata de stat. Asta e demonocratie, deja. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce in prezent nu prea se vede. Citat:
De unde? Citat:
|
|