![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Stimatilor domni "osutafaraunu" si "grasu77"
Prezenta dvoastra.pe acest forum ortodox genereaza, in ultima vreme, doar cearta si smintire. Daca asta ati urmarit, tin sa va felicit, ati reusit in tot ce v-ati planificat. Eu v-am considerat niste oaspeti, dar voi va considerati pe voi ca niste "de-ai casei", trecand peste uzantele bunului-simt, ceea ce duce la concluzia ca ati tabarat aici cam neinvitati. Atunci cand o relatie intre oameni se degradeaza, sminteste si-i face pe participanti sa aiba sentimente de vrajba generand doar ironii si cearta este mai bine ca cei doi sa se retraga o vreme. Ce parere aveti? In ceea ce ma priveste, imi cer iertare pentru greselile mele, dar noi, ortodocsii suntem in post si mi-am dorit prin participarea la acest forum niste momente de comuniune frateasca cu fratii mei ortodocsi. De aceste intentii si momente voi v-ati batut joc. Imi pare rau de ceea ce s-a intamplat! |
|
|||
|
|||
![]()
Ma alatur ideii fratelui ortodox Illuminatu. Ca si forumist de confesiune greco-catolica si, mai mult, ca revizionist dogmatic si ecumenist, am avut haraielile mele cu niste colegi mai mult sau mai putin simpatici, dar ce fac colegii adventisti este prea mult activism sectar cu motivatie subiectiv-partinica, cu vadita intentie de provoca nu cugetul, ca marii maestri budisti, tantrici, taoisti sau sfintii pustnici crestini, ci provoca nervii. Si asta in post, pe care si noi il tinem. E adevarat ca exista si counterpart-ul lor, cei care fac propganda ecleziolatra efectiv, cu tot atata entuziasm desantat de subiectiv, cum este cel sectar la altii, dar nu ei sunt, acum, problema.
Trice si grasu, luati o pauza, mergeti la restarauntul adunarii sa beti niste bere de soia, sau niste must de sinteza, si cat mai este postul intrati in staza. Va rugam calduros! Multumiri anticipate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu aș avea o altă propunere: să revenim sa subiectul topicului ce s-a vrut inițial a fi unul fără parti pris dacă se putea, mai mult "tehnic"-ca să zic așa. Din nefericire, s-a cam sărit calul în ultimele zile, iar "tehnicienii" s-au aruncat entuziaști pe cheile de 38 și pe leviere. În speranța că se va reveni la șublere și micrometre, vă doresc un post cu folos! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Interpretarea Scripturii | ancah | Secte si culte | 78 | 20.11.2011 15:33:47 |
diferente intre calendarul patriarhal si cel de pe site | kristy | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 19.11.2011 21:23:51 |
Ce diferente sunt intre catolicism si ortodoxie? | Bast-et | Generalitati | 18 | 16.10.2010 23:56:19 |
Diferente intre oameni | CM | Generalitati | 68 | 18.07.2009 14:58:04 |
Diferente intre B.O. si B.C. | Laurentiu | Biserica Romano-Catolica | 44 | 11.12.2007 19:15:09 |
|