![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Oh, iertati-ma! Uitasem ca cei credinciosi sunt fiinte irationale
![]() Oare ei nu au aflat ca Dumnezeu l-a inzestrat pe om cu ratiune, alaturi de suflet si vointa libera? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Planul Sau este bucuria,orice fiinta omeneasca a fost lasta pe pamant pentru a se bucura si a aduce slava lui Dumnezeu .Trebuie sa ridicam doar privirea din singuratatea ce ne apasa si sa privim in jur. Nu ! Casatoria nu este un scop in sine . Nu asa scapam de singuratate .Nu de acolo provin suferintele tale .Ai o problema in a te accepta pe tine ,si a accepta astfel viata care Dumnezeu ti o aduce in fata .Fii convinsa ca este cea mai buna dintre cele posibile. Invata doar sa o primesti :) |
|
|||
|
|||
![]()
pai nu-i bine, ca daca o faci sa devina necredincioasa atunci riscul sa te insele, sa te fure sau sa-ti bata copiii este foarte foarte mare!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Numai ca, deobicei o fata credincioasa o sa isi caute un sot credincios. Si vice versa. Acum, daca o va forta tatal ei sa se casatoreasca cu un pagan, se schimba povestea. :P
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am auzit un parinte pe vremea cand eram necasatorita, spunand ca daca femeia nu stie sa faca macar o prescura, sa nu se casatoreasca. Era serios si nu a spus-o sub forma de gluma. Dupa cativa ani mi-am adus aminte si am inteles ce a vrut sa spuna. Chiar daca vei citi carti ce trateaza acest subiect lucrurile nu se vor schimba. Nu neg faptul ca in casatorie si prin copii te implinesti dar sa incerci sa nu idealizezi. Important este sa pui temelie buna cum spune Parintele Nicolae Tanase intr-un interviu. Incearca sa-ti canalizezi energia pregatindu-te sa fii o sotie cat mai buna. Poti sa faci putina nevointa inca de pe acum, ca un fel de pregatire, sa gatesti ceva pentru o persoana neputiincioasa, sa mergi din cand in cand la o priveghere caci in casnicie dupa ce apar copiii, multe nopti albe vei avea si in plus nu o sa mai poti merge oricat ti-ai dori. Sa te bucuri acum de starea in care esti, sa citesti pe saturate, sa te plimbi si sa profiti de deplina libertate, iti va fi dor de toate astea. Facand binele poti sa atragi binecuvantarea Lui Dumnezeu si un lucru foarte important sa nu te grabesti, decizia este pe termen lung. Parintele Arsenie Papacioc spune despre femeie: Floare sta in glastra; baiatul trebuie sa umble sa si-o aleaga. Fata nu trebuie sa bata cararile baiatului, ci baiatul sa dea peste ea. Cu siguranta ai multe calitati si daruri de la Dumnezeu, nu ramane decat ca cineva sa le observe. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
traditiile se schimba o data cu vremurile. din pacate, la noi inca exista gandirea ca daca fata face primul pas e cam usuratica. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate sunt eu old fashioned,dar imi pare nepotrivit pt o femeie,vulgar sau chiar disperat. Inteleg ca exista situatii cand femeia castiga cei mai multi bani in familie,se intoarce la slujba la 2 saptamani dupa nastere in timp ce sotul are grija de copil,dar totusi sa lasam barbatilor macar Atitudinea!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
uneori este de ajuns un zambet. avand in vedere vremurile in care traim, nu ti se pare ca voi, femeile, sunteti cele care pierdeti daca stati in "banca voastra"? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 00:05:39 |
Bunicul din visul fetei mele | clementia | Generalitati | 13 | 17.06.2011 13:06:08 |
Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 20:14:49 |
suferinta=mantuire? | eulaura | Generalitati | 26 | 28.08.2009 01:15:19 |
|