![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa fie oare atat de important ceea ce faci dpdv profesional pentru umanitate decat a lasa in urma sfinti? Eu nu cred. Daca esti sterila, ar fi o explicatie dar chiar si asa cred ca exista lucruri mult mai bune decat o meserie oarecare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
As spune mai multe, dar din compasiune, ma abtin. |
|
||||
|
||||
![]()
Sa nu confundam compasiunea cu dispretul.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
:) |
|
|||
|
|||
![]()
si totusi canoanele bisericii nu glumesc cu machiajul sau mersul la disco! am dreptate?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
ce sa zic....sunt probleme de tot felul....si se tinde spre independenta....plus conditiile sociale sunt cum sunt...poate fi un somaj, ai prea multe pe cap la serviciu...si te stresezi acasa, diferite concepte....unul fumeaza unul nu, altul vrea copii altul nu...o sa fie o lume imbatranita si aici si in vest....din ce in ce mai putine casatorii...vad...multi care se casatoresc si divorteaza....ca nu sunt pregatiti...si din aceasta cauza multe persoane singure...mie spre exemplu imi place singuratatea...independenta....cred ca m-ar stresa o alta relatie....cu o alta persoana intr-o lume mediocra....apropierea de Dumnezeu, mi-a cladit niste baze....si le aplic....daca nu ai putea sa stai singur...ar fi mai greu...dar la mine nu se pune...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Planul Sau este bucuria,orice fiinta omeneasca a fost lasta pe pamant pentru a se bucura si a aduce slava lui Dumnezeu .Trebuie sa ridicam doar privirea din singuratatea ce ne apasa si sa privim in jur. Nu ! Casatoria nu este un scop in sine . Nu asa scapam de singuratate .Nu de acolo provin suferintele tale .Ai o problema in a te accepta pe tine ,si a accepta astfel viata care Dumnezeu ti o aduce in fata .Fii convinsa ca este cea mai buna dintre cele posibile. Invata doar sa o primesti :) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 00:05:39 |
Bunicul din visul fetei mele | clementia | Generalitati | 13 | 17.06.2011 13:06:08 |
Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 20:14:49 |
suferinta=mantuire? | eulaura | Generalitati | 26 | 28.08.2009 01:15:19 |
|