Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.03.2012, 10:58:27
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul

Ma gandeam odata ce interes aveau romanii sa sculpteze atatea chpuri ale dacilor. Urmarind filmul de mai jos, am gasit niste explicatii pertinente. De aceea, vi-l supun atentiei:

http//:danielroxin.blogspot.com
Tocmai am auzit la tv prezentata, pe scurt, aceasta ipoteza, chiar de unul din autorii filmului Daniel Roxin
Reply With Quote
Vechi 17.03.2012, 15:03:12
xanixade's Avatar
xanixade xanixade is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.01.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru xanixade
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Tocmai am auzit la tv prezentata, pe scurt, aceasta ipoteza, chiar de unul din autorii filmului Daniel Roxin
Si eu. Atata ca a fost asa, un pic de reportaj si-atat, la stirile de dimineata pe la antena 3.....

Si-acuma on-topic, mi se pare ciudat faptul ca, nu ne prea potrivim ca popor descrierii din antichitate - suntem hoti, lenesi, corupti, oricum numai nu onorabili..... sau poate mi se pare.
Vechi 20.05.2012, 17:20:28
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de xanixade Vezi mesajul
Si-acuma on-topic, mi se pare ciudat faptul ca, nu ne prea potrivim ca popor descrierii din antichitate - suntem hoti, lenesi, corupti, oricum numai nu onorabili..... sau poate mi se pare.
Pentru ingrijirea vitei nobile, toamna trebuie sa-i apleci corzile si sa le ingorpi varfurile in pamant spre a nu le ingheta gerul iernii. Altfel, ingheata si se distruge mare parte din ele.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Istoria Romanilor!!!:) AndruscaCIM Generalitati 2 15.05.2012 23:18:38
Sa nu uitam istoria! Adriana Cluj Stiri, actualitati, anunturi 1 02.07.2011 20:41:54
de ce se falsifica istoria? camidece Generalitati 6 29.09.2009 22:45:37
Istoria altfel camidece Generalitati 3 29.09.2009 22:06:08
100 de ani de istoria religiilor odin Generalitati 0 09.03.2007 18:47:32