![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sincer, eu nu cred ca Dumnezeu face asa ceva, nu cred ca poate pedepsi un suflet nevinovat. Citat:
Mai cred ca Isus a vorbit de reincarnare insa , asa cum spuneam, partea asta a fost trecuta sub tacere. E un singur pasaj in Noul Testament (nu il stiu exact care, l-am spus candva, il poti gasi chiar pe threadu asta) in care Isus spune clar, ca pacatele unui copil bolnav nu sunt ale parintilor sai ci ale sale. Mie mi se pare foarte clar ca se refera la reincarnare, la faptul ca venim pe lume cu un bagaj. Isus a venit ca sa ne arate calea iubirii. Am si eu cateva intrebari: 1. cati ani are pamantul? (7000 sau 4.5 miliarde?) 2. de unde vina lumina ? E din soare sau de unde? Biblia spune , in Geneza, ca intai Dumnezeu a facut lumina iar abia dupa aceea (in ziua a patra) a facut Soarele si Luna (luminatorii cei mari). Stiai ca pana acum 300 de ani biserica inca considera ca soarele n-are nicio legatura cu lumina, se considera ca lumina e de la Dumnezeu iar Soarele e doar asa, ceva prin care trece lumina. Cum comentezi? |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 15:13:16 |
| Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 13:28:25 |
| Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 13:20:13 |
| Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 13.02.2007 00:11:46 |
|
|