![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce vrei mai mult? Ai pus singur definiția oii rătăcite.
|
|||
|
|||
![]()
Când oaia trece într-un alt staul nu e rătăcită. Rătăcită e când o ia pe coclauri...
Nah! Că iar voi fi acuzat de ecumenism... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ioan 10:16 Mai am și alte oi, care nu sunt din staulul acesta; și pe acelea trebuie să le aduc. Ele vor asculta de glasul Meu, și va fi o turmă și un Păstor. deci orice oaie nu poate apartine decat unuia din aceste 2 staule. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pai daca dvs. credeti ca staulul lui Cristos este un cult religios, puneti gresit problema, consider ca in masura in care un individ accepta pe Cristos si se apropie de invataturile biblice, corectand diferitele erori, va gasi staulul. |
|
|||
|
|||
![]()
De ce să nu acceptăm o interpretare ambivalentă în cazul acesta? Pe undeva însă, aveți dreptate... există mai multe oi și un singur staul adevărat, nu mai multe. Învățătura corectă și lipsa erorilor dogmatice ar putea să-l indice fără greș.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei, asa parca mai veniti de acasa...Efeseni 4 ne spune ca este un singur trup si staulul este format din 2 compartimente sau, daca vreti, sunt 2 staule insa "rostul" lor e acelasi, sa adaposteasca oile lui Cristos fie ca sunt evrei sau dintre neamuri. Asta "penticostalul" si alti ecumenisti nu inteleg! Domnule, nu se poate ca o grupare religioasa care sustine ca are Duhul Sfant sa predice invataturi nebiblice, deci nu se poate!!! Duhul Sfant cand vine, corecteaza invataturile, lasati-le incolo de limbi si vedenii ca astea dupa cum vedeti nu insemna chiar nimic (n-am auzit de miscarea penticostala, de-a lungul istoriei sa ajute cu ceva omenirea, sa dea si ei o avertizare profetica, ceva!) ------------------------------------------------------------ Domnule eu mi-am facut cont pe acest forum din cauza penticostalului care este un om corupator prin ineptiile pe care le poate debita! Adica sa afirmi ca lucrarea Duhului Sfant este sa dea vorbire in limbi tuturor, fie ca sunt catolici, adventisti, baptisti, ortodocsi, dar se vede treaba ca invataturile raman aceleasi, conform fiecarei religii, ESTE UNA DIN CELE MAI MARI OTRAVIRI! Intelegeti ca Duhul Sfant este Calauzitorul in tot adevarul (Ioan 16:13, 1 Ioan 2:27), deci cei care devin copii ai lui Dumnezeu trebuie sa invete toti la fel! Nu se poate sa inveti ca Sambata este zi sfanta si fratele tau sa zica ca Duminica, deci ori, ori! Nu poate unul sa invete ca sufletele sunt chinuite in foc iar altul sa zica ca sufletele dorm. Asta denota ca unii, care invata gresit, nu au Duhul Sfant, chit ca vorbesc in limbi, limbile alea sunt dracesti! Dumneavoastra il numiti frate pe acest penticostal, foarte rau faceti, trebuie sa-l zguduiti nitel si sa-l luati la rost cu aceste idei ale sale ecumenice, pentru ca fac mult rau. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Daca te referi la evreii care deveneau crestini e normal ca erau circumcisi, asa erau de mici, doar nu puteau sa isi lipeasca la loc! In Faptele Apostolilor deja s-a spus ca nu mai era nevoie circumcizia. Nu stiu daca cei ce pastrau si obiceiurile iudaice au continuat practica. oricum, nu am zis ca adventistii au preluat toate obiceiurile iudaice, au mai uitat cate unul. Dar daca analizezi atent observi ca fata de alte culte crestine la adventisti regasim multe obiceiuri din acestea. 2. Toti crestinii sarbatoreau Pastile, discutia a fost sa nu se serbeze odata cu cel iudaic, pentru a nu cadea in greseala pe care o faceau unii care tineau obiceiurile iudaice. Cred ca asemanatoare a fost cu problema calendarului nou, sa nu fie adoptat si de ortodocsi ca unii sa nu se ia dupa catolici si sa ajunga pe la catolici. In rest cu ritualul asa a fost din Traditie, neoprotestantii nu au asa ceva. Nu pot citi decat ce a ramas scris, dar scrise au ramas foarte putine. Daca Biserica nu alcatuia canonul Sfintei Scripturi dupa secolul IV atunci neoprotestantii nu ar fi avut nimic, si-ar fi imaginat totul. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfinti cu moaste | Seraphim7 | Moaste | 4 | 04.11.2011 19:22:06 |
S-a umplut din nou Casa Domnului de comercianti? | Marius22 | Generalitati | 11 | 12.08.2010 17:06:14 |
sfinti...chinezi? | mariamary | Moaste | 3 | 03.03.2010 13:23:00 |
Bucuria lui Dumnezeu de a ne darui cerul | Ioan_Ciobota | Generalitati | 2 | 20.04.2008 18:14:32 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|