![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Gata. Am fost, am primit binecuvantarea pentru rugaciunea cu Acatiste pentru amandoi copiii.
Tine seama ca in 9, 13 si 23 sunt la rand pentru Radu Stefan, iar miercurea ajung putin mai tarziu acasa. Doamne-ajuta! |
|
|
||||
|
||||
|
Am primit mail de la o ruda a fetitei, cea care a scris mailul pe care l-ati citit in prima postare: este botezata ortodox si are trei nume de botez: PATRICIA-DIANA-MARIA.
Asadar, lista doritorilor (sa le rasplateasca Bunul Dumnezeu si sa le auda rugaciunile!): 7 martie - Zaharia 2009 a citit paraclis II plus catisma 1. Pe 7 martie seara voi citi eu acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al Sfantului Nectarie. 8 martie - Lacrimi - Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al Sfantului Nectarie 9 martie - Andrusca CIM - Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al Sfantului Nectarie - astept confirmare 10 martie - un user anonim - Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al Sfantului Nectarie - 11 martie - alt user anonim - Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al Sfantului Nectarie 12 martie - Anna 21 - Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al Sfantului Nectarie. 13 martie - anita - Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al Sfantului Nectarie - astept confirmare. 14 martie - Annyta - Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al Sfantului Nectarie. 15 martie - Yasmina - Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al Sfantului Nectarie. 16 martie -Adriana Cluj - Acatistul Maicii Domnului Pantanassa si al Sfantului Nectarie - astept confirmare.
|
|||
|
|||
|
Citat:
In drum spre casa, eu am trecut-o pe pomelnic (la Sfanta Liturghie) Diana, tot asa am scris si la sfantul Maslu, asa cum a fost prezentata in prima postare. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugati-va rog frumos si pentru bunica mea..e f bolnava.. | suparata | Rugaciuni | 7 | 21.04.2012 01:00:35 |
| O rugaciune ptr Andreea,bolnava de leucemie | alinutza109 | Umanitare | 9 | 24.05.2011 22:21:37 |
| sa ajutam o fetita de 6 ani bolnava de leucemie | cmihai | Umanitare | 7 | 05.04.2011 14:12:01 |
| Apel la rugaciune pentru fratii nostri din Rusia | mihailt | Generalitati | 1 | 23.08.2010 01:32:41 |
| Apel pentru rugaciune! | snowdrop | Umanitare | 6 | 24.11.2008 17:56:43 |
|
|