![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
daca nu ai macar un exemplu ... sf. Spiridon purta un toiag de finic iar pe cap un cos din papura impletita, in locul carjei si mitrei aurite... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cunosc amanuntul legat de sfantul Spiridon, dar in icoane acesta apare in vesminte arhieresti, tare frumoase, asa cum se cuvine, desi are cosuletul pe cap. Sa fim seriosi, daca spune cineva ca si-a pierdut credinta vazand hainele arhiereilor, inseamna ca nu a avut-o niciodata. Uite, mie, spre exemplu, imi place tare mult sa vad preoti in vesminte frumoase si impodobite. Ma bucura. Si mai e si o randuiala.
|
||||
|
||||
|
Citat:
am vazut si eu multi episcopi care erau imbracati doar in hainele de calugari si ii recunosteai doar ca purtau engolpionul la gat. dar in zilele de sarbatoare? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu l-am vazut la o liturghie intr-o zi de vineri.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| PENTICOSTARUL sau raiul anului | Mihailc | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 33 | 14.07.2013 02:18:15 |
| Descoperirea bosonului Higgs - principala descoperire științifică a anului 2012 | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 13 | 02.02.2013 22:45:31 |
| Am intrat in ultima zi a anului 2010! | Melissa | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 01.01.2011 20:27:40 |
| Vasile și Ioan, primii sfinți ai anului | NECTARIE | Generalitati | 3 | 30.12.2010 10:16:02 |
|
|