![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu am ulei de la manastirea Radu Voda dar nu inteleg trebuie numai doamna Silvia sa trimeata celor nevoiasi sau nu se gaseste nimeni din Bucuresti sa trimeata? Ar fi mai usor la taxele de expediere. grecia -romania e cam departe nu ? Si in plus cred caci costaq 15 lei sau 150 de mii de lei vechi un pachetel ce contine ulei din candela Sf. Nectarie plus agheazma plus acatistul Sfantului . Asta la manastirea Radu Voda (cred ca la arhondaric- sper sa nu zic o prostie) cum intrii la poarta. Si ce poate fi mai bineplacut decat imbinarea dintre rugaciune si ungerea cu ulei sfintit? 15 lei nu cred ca e mult pt nimeni nu ? Iar de exemplu cand am cumparat eu acest pachetel , cel care era la vanzare m a intrebat. Va luati medicamentul? Fara sa bag de seama am zis da. Si uite ca mi a folosit. Dar trebuie sinceritate si respect cand te rogi. Sa va ajute Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Personal, de cate ori am avut ocazia sa merg la Bucuresti, am trecut si pe la M-rea Radu Voda si am luat de acolo ulei de la candela sf.Nectarie. Pe mine m-a ajutat nespus de mult, in tot ce mi-am propus , iar daca aveti probleme de sanatate rugati-va si ungeti locul cu putin mir.Sfantul Nectarie este grabnic ajutator si nu am cuvinte de multumire pentru sprijinul pe care mi l-a dat!Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Donez o candela cuiva care vrea s-o aprinda pt Sfantul Nectarie.Adica, sa stiu ca chiar e folosita, nu aprinsa doar in zilele de sarbatore.
Pot trimite si inafara, dar doar in uniunea europeana. In tarile din afara uniunii europene e prea complicata procedura de trimitere si nu am timp sa stau atat la posta. Candela este asta din poza (e de pe net poza, dar e exact la fel), e de dim. medie, pt casa. Este nefolosita, vine in cutia originala, dar ii lipseste treaba aia pt fitil.A, si e din alama, nu rugineste. Impachetez bine, platesc si transportul tot eu. ![]() Ok, primul venit, primul servit. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sau cuiva care chiar o va folosi?Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Ce lagatura are? Cu posibilitati sau fara, nu conteaza, numai s-o foloseasca, sa nu stea de bibelou. Atata tot.
|
![]() |
Tags |
dora |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Candela | icamilin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 84 | 13.07.2017 00:39:17 |
Miercurea si vinerea se poate consuma ulei? | elizabeta | Generalitati | 47 | 05.01.2014 23:46:58 |
Sticlute pentru ulei sfintit | ionutt | Mirungerea(Ungerea cu Mir) | 2 | 03.05.2012 13:58:39 |
fara ulei | MANUELA | Postul | 27 | 03.08.2011 13:31:13 |
|