![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu este motiv de ingrijorare faptul ca acel calendar se opreseste la data respectiva. MAi circula pe net tot asa o isterie NIbiru sau Soarele Negru..care vine pe pamant in 2012. Astromomii pana acum nu au descoperit nici un soare negru , Brown dwarf , sau ca SOarele ar fii in sistem binar. Totusi afirma ca sistemul Solar este unic si ca majoritatea sistemelor stelare planetare sunt cel putin binare. Sedna cea mai inderpartata planeta se apropie de Soare si astronomic ar fii vinovata pentru incalzirea globala. Isterii dintrastea tot circula si vor mai circula si dupa 21 12 2012 din alte motive caci sunt scoase pe banda de anumite miscari religioase pentru a atrage atentia si a creea panica. deci eu pe 21 12 2012 o sa fac pregatiri de Craciun! |
|
||||
|
||||
![]()
Mai Florine, in Biblie scrie ca nici ingerii, nici Fiul nu stiu cand va fi sfarsitul lumii, bine ca au aflat mayasii!
Daca ti-e asa de frica, mergi la biserica in ziua aceea, spovedeste-te curat, impartaseste-te, participa la Sf. Liturghie, la Sf. Maslu, roaga-te. Si asa poti trage folos din tevatura asta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca nimeni nu cunoaste acea zi de ce sa ne mai batem capul cu povesti?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce voi face atunci? :)) ei, presupunand ca voi vedea o farfurie zburatoare, cred ca voi sincopa datorita fricii, sau voi exclama ceva gen "holy shit", ma scuzati. Insa prefer sa nu cred prostii, nici daca le-as vedea cu ochii mei. Mai bine ateu hipersceptic, decat credincios credul obsedat de profetii. Nu ca as putea deveni ateu, pur si simplu nu pot asta, by default, asa cum nu pot omora nici macar un gandac de bucatarie sau o furnica. Dar intre a crede tampenii otevistoide si a nu crede in supranatural/stupizenii mistico-paranormale, o prefer de departe pe a doua. Gasesc luciditatea, normalitatea si intelectul bazat pe ratiune si bun-simt linistitoare. |
|
||||
|
||||
![]()
Da,e logic ca trebuia sa se termine odata calendaru ala,doar nu l-ar fi facut pentru inca 10.000 de ani de acum inainte,la ce le-ar fi folosit?? E ca si cum s-ar tipari acum calendare pt. anul 2300. M-ar incalzi cu ceva sau mi-ar fi de vreun folos??
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? | adelin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 157 | 23.09.2010 16:12:48 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
|