Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.02.2012, 23:55:03
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de JustNicol Vezi mesajul
Am avut parte de multe experiente......si am comunicat cu multi baieti despre acest subiect si adevarul este ca toti isi doresc sex si femei frumoase, mai putin o femei cu care sa isi intemeieze o familie, normal, caci traim intr-o lume nebuna, nebuna, asta e generatia din ziua de azi....
Am avut o intalnire cu un baiat credincios, l-am cunoscut pe net. Insa lui nu i-a placut de mine, ca nu sunt genul lui si......
Mi-a spus ca sunt o super fata, ca sunt cuminte si linistita, doar ca pe el nu il misca nimic si nici nu il va misca pe viitor.
L-am intrebat anumite lucruri despre felul cum se comporta la o intalnire si mi-a spus ca o saruta pe fata respectiva si la prima intalnire daca ii place, mai ales ca se aprinde repede.......Totusi am ramas putin uimita de felul cum mi-a raspuns, mai ales inante sa ne vedem m-a intrebat cat port la sutien, eu care nici nu port sutien....
Poate daca eram frumoasa si atragatore si putin smechera si radeam la toate glumele lui, cine stie poate ii placea de mine.....Insa a fost mai bine ca s-a intamplat asa.......
Am cunoscut multi baieti care mi-au fost doar amici, unii doar in treacat, altii pentru mai mult timp, insa fiecare a contribuit la evolutia mea, de la fiecare am invatat cate ceva.....
Si acum ma intreb de ce nu a fost pana cum reciproc?
Dragostea adevarata asteapta, insa toate trebuie sa fie cu binecuvantarea lui Dumnezeu, altfel se alege praful de casnicie.
Astept un barbat care sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt si mai ales care sa vada dincolo de fizicul meu, fizicul e trecator.....
Noi fetele am ajuns niste produse, care putem fi consumate oricand si oriunde, nu se mai tine cont ca avem si noi un suflet, suntem doar jucarii de placeri, si pe langa asta mai au de suferit si acei copii procreati din aceste greseli, care sunt nevinovati....
Sa nu uitam ca fiecare om isi trage greselile pe care le face, el sufera cel mai mult....Nu cand e tanar, ci mai tarziu, cand nu mai este in putere.....
Doamne ajuta!
Poate ca nu ai cautat unde trebuie. Incearca sa frecventezi medii in care ai putea cunoaste oameni cu aceleasi afinitati ca si tine, in care ai putea lega un dialog, fara a fi nevoie sa afli ulterior ce-o fi crezand respectivul despre aspectul fizic...pentru ca ai observa asta de la inceput.

Nu cred ca iti fac bine astfel de idei, pentru ca realitatea nu e asa cum ai cunoscut-o tu-partial; ai credinta, roaga-te...si va aparea si omul potrivit pentru tine.

Nu te lasa influentata de cele cateva exemple negative intalnite pana acum...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Adevarata dragoste Rodica50 Intrebari utilizatori 10 10.10.2010 09:11:25
cu dragoste si prietenie catalin_ Secte si culte 20 21.05.2010 15:13:33
Exista mantuire, exista vindecare! iosif Pocainta 3 07.02.2007 13:48:29