Citat:
În prealabil postat de Raoul
Eu nu consider prea sanatos sa ma bag in astfel de polemici si/sau sa ma apuc sa talcuiesc Scriptura "dupa ureche". Prefer sa tin ca reper lucrurile certe,sigure. Si cert este ca tamplul va trebui recnonstruit,e dorinta sau mai bine spus obsesia evreilor. Pe acel loc insa se afla o moschee,al treilea loc sfant al musulmanilor. Musulmanii nu vor accepta niciodata sa-si daramane de bunavoie moscheea in favoarea templului evreilor. Deci cum se va darama acea constructie daca pe cale pasnica este imposibil?? Simplu,va fi daramata in urma unui razboi! Deci un conflict trebuie sa fie!
|
Templul antic nu va mai fi reconstruit, acum templul este poporul crestin:
1 Corinteni 6:19
"cortul lui David prabusit" este ridicat prin poporul crestin.
--------------------------------------------------
Dumnezeu nu se va mai intoarce la legea veche, la templul din pietre care au fost o umbra a ceea ce este acum.
Eu stiu ca bisericile neoprotestante asa v-au invatat, pentru ca sunt multi masoni in ele, dar Biblia afirma clar, ca la Dumnezeu se vine doar prin Isus Cristos, singura Usa, Legea lui Moise a trecut, acel legamant vechi nu mai este in existenta, atunci pentru ce ar mai trebui un templu din piatra, destinat ceremonialului mozaic? citeste Evrei cap 8,9